ادامه حمایت مایکروسافت از X360 با یک معرفی بزرگ در E3.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

امروز Phil Spencer از سوی بخش سرگرمی مایکروسافت اعلام کرد که این کمپانی حمایت از XBox 360 را با وجود نقشه های گسترده ای که برای نسل بعد در نظر گرفته اند تا سالهای آینده ادامه خواهد داد.در همین راستا وی گفت در E3 امسال معرفی بسیار بزرگی برای XBox 360 خواهیم داشت که این کنسول را تا سالها می لرزاند.
وی گفت: "در حال حاضر بیشتر از این نمیتوانم توضیح دهم اما فکر می کنم این معرفی مردم را بسیار ذوق زده خواهد کرد.من کاری را که پارسال با آوردن Minecraft بر روی 360 کردیم بسیار دوست دارم و فروش 6 میلیونی این عنوان بسیار عالی بود.هنوز زندگی بسیاری در 360 برلی سالهای آینده وجود دارد."

منبع

سونی بازی در میاری !؟ /:) :دی
Halo 2 رو میخوای بدی دیگه ؟!:-?
ر همین راستا وی گفت در E3 امسال معرفی بسیار بزرگی برای XBox 360 خواهیم داشت که این کنسول را تا سالها می لرزاند.
یعنی چیکار میخوان بکنن ؟

البته نگفتن که حتماً بازی هست. :دی میتونه یه چیز دیگه باشه.
من اول با ترکیب کردن عبارت های "Announcement" و "Vibrant for many years" ذهنم رفت سمت معرفی ورژن جدید 360 با قیمت خیلی پایین (مثلاً 100 دلار) ، ولی چون تأکید روی سورپرایز کردن ملت (فکر میکنم منظور صاحبان 360) داره ، بعیده اون باشه.

با توجه به مثالی که زده احتمال زیاد یه بازی هست و بازم به احتمال زیاد یه بازیه محبوب pc من که شدیدا League Of Legends میاد به ذهنم :d

چون سورپرایز رو با آوردن Minecraft رو x360 نظیر میکنه، ممکنه منظورش Diablo 3 باشه. هم میتونه سالیان مدید بلرزونه، هم سورپرایز بزرگی هست :d

امسال معرفی بسیار بزرگی برای XBox 360 خواهیم داشت که این کنسول را تا سالها می لرزاند

خودش داره میگه دیگه :دی
عرضه یک app ماساژور برای x360 جهت لرزاندن کنسول شما =))

جدا از شوخی من بعید میونم انحصاری باشه چون نوشته تا سالها بلرزاند پس حتما یه قابلیت جدید واسه XBL هست

مایکرو انقدر دست و دلباز نیست انحصاری بده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or