اختلاف بین Eidos و Square Enix باعث جدایی رئیس Eidos Montreal شد

RattleSnake

کاربر سایت
75215799707968212829.jpg

Stephane D'Astous که ریاست Eidos Montreal را از سال 2007 برعهده داشته است و شعبه Montreal این استدیو را تاسیس کرده بود جمعه گذشته به صورت رسمی استعفا داد و Eidos Montreal را ترک کرد.

D'Astous رسما اعلام کرد David Anfossi سرپرست پروژه و رئیس تهیه کنندگان بازی Deus Ex: Human Revolution آقای David Anfossi جانشین وی در استدیو Eidos Montreal خواهد بود.

D'Astous در مورد علت جدایی خود چنین می گوید:"
این شرکت قادر نبود تا بتواند اختلافات بین Eidos و Square Enix اروپا را حل کند. ضعف در بخش مالی Square Enix اروپا و عملکرد سال گذشته آنان در بخش مالی و ما در بخش اصلی لندن و ریاست Eidos Montreal نظرات خود را درمورد بهبود این وضعیت و راه کارهای آنان باید آنجام بدهند را به کمپانی ارائه دادیم."

D'Astous ادامه داد:"
ضعف در مدیریت, ضعف در شهامت و ارتباطات قوی برای ما واضح بود. این موارد باعث می شد من نتوانم مسئولیتم را به درستی انجام بدهم. من متوجه شدم ما با هم اختلاف داریم و در تضاد هستیم و نظراتمان با هم متفاوت است. متاسفانه بهترین تصمیم ممکن را گرفتم و راهم را جدا کردم."
Eidos Montreal و Square Enix کار ساخت فرنچیز Deus Ex را برعهده داشتند. با ریبوت Thief بین استدیو و کمپانی اختلاف به وجود آمده است و طبق گزارشات تا به حال تعدادی زیادی کارمند از این استدیو اخراج شده اند.

ماه مارس رئیس Square Enix آقای Yoichi Wada رئیس کل این کمپانی به دلیل عملکرد مالی ضعیف این کمپانی در سال مالی 2013 استعفا او را به همراه داشت و به دنبال آن د پی اخراج های متعدد و در بخش آمریکایی و اروپایی Square Enix رئیس این بخش Mike Fischer اخراج شد و به Amazon ژاپن پیوست.

D'Astous به تازگی گفته است Square Enix باید برخی مسائل را درمورد فروش بازی های خود بیاموزد.

منبع

خدا کنه گند نزنن به چیزی تازه Eidos داره بازی های زیبا و با کیفیت میسازه!

K&L2 , Himan,Thief , Deus Ex: Human Revolution عالین

من موندم پول اینهمه FF کجا میره که SE مشکل مالی داره !

اینا اگر مارپله بسازن به اسم FF تو ژاپن یه عالمه میفروشه

متاسفانه FF هم فروشش روند نزولی پیدا کرده تا جایی که SE تصمیم گرفته سبک گیم پلی بازی (FF 15) رو به کل عوض کنــه !
مضخرفیش اینه که باید مثلا بره Attack تو منو بری attack رو بزنی اگر بتونی مبارزات رو جوری کنن که بدون دستور دادن کنترل کنی خیلی زیبا میشه با اون سرعت و محیط جالبش

دقیقا میخوان همین کار رو بکنن .

آخرین ویرایش:
متاسفانه FF هم فروشش روند نزولی پیدا کرده تا جایی که SE تصمیم گرفته سبک گیم پلی بازی (FF 15) رو به کل عوض کنــه !
مضخرفیش اینه که باید مثلا بره Attack تو منو بری attack رو بزنی اگر بتونی مبارزات رو جوری کنن که بدون دستور دادن کنترل کنی خیلی زیبا میشه با اون سرعت و محیط جالبش

از اون روزی که Eidos تاسیس شد بازی هاش با کیفیت بوده;).فقط به نظره من از وقتی که توسط SE خریداری شد باعث همه کس پسند شدن بازی های این شرکت شده.از جمله Tomb Raider که به کل عوض شده.hitman جدید هم که خیلی آسونتر شده.و....

بفرما اینم یه استودیو که ما عاشقش بودیم داره مثه تمام چیزایی که دوشسون داریم میره به فنا ! خدا کنه EM قوی بمونه من Deus Ex 3 میخوام !

از اون روزی که Eidos تاسیس شد بازی هاش با کیفیت بوده;).فقط به نظره من از وقتی که توسط SE خریداری شد باعث همه کس پسند شدن بازی های این شرکت شده.از جمله Tomb Raider که به کل عوض شده.hitman جدید هم که خیلی آسونتر شده.و....

نمی دونستم بازیهای Tomb Raider Angle of Darkness و Underworld یا Commandos Strike Force یا Kane And Lynch با کیفیت بودن!!;)
تا قبل از این که SE بیاد و Eidos رو بخره Eidos داشت خودش رو نابود میکرد,سری TRش که بدجوری به چالش افتاده بود و نیاز به یه تغییرات اساسی داشت تا باز به اوج برگرده,سری کوماندوز رو که با اون بازی آخرش کامل نابود کرده بود!
IP جدیدش Kane And Lynch هم که فاجعه از آب دراومده بود,هیچ خبری هم از هیتمن جدید نبود,وضعیتش هم در حدی نبود که بتونه بازیهای مثل Thief یا Deus Ex رو باز زنده کنه,SE بود که باعث نجات Eidos شد!!!!

عزیز من اون دیگه Final Fantasy نمیشه. Final Fantasy برای همین گیم پلی یه عالمه طرفدار داره. و برای فاصله گرفتن از ریشه هاش هست که همون طرفدارای قدیمیش هم دیگه نمیخرنش
بفرما اینم یه استودیو که ما عاشقش بودیم داره مثه تمام چیزایی که دوشسون داریم میره به فنا! خدا کنه EM قوی بمونه من Deus Ex 3 میخوام!
منظورت Deus Ex 4 هست دیگه. شماره ی 3 اش که همین HR بود (اصلا اولین تیزر HR نوشته بود DE 3).
نمی دونستم بازیهای Tomb Raider Angle of Darkness و Underworld یا Commandos Strike Force یا Kane And Lynch با کیفیت بودن!!;)
تا قبل از این که SE بیاد و Eidos رو بخره Eidos داشت خودش رو نابود میکرد,سری TRش که بدجوری به چالش افتاده بود و نیاز به یه تغییرات اساسی داشت تا باز به اوج برگرده,سری کوماندوز رو که با اون بازی آخرش کامل نابود کرده بود!
IP جدیدش Kane And Lynch هم که فاجعه از آب دراومده بود,هیچ خبری هم از هیتمن جدید نبود,وضعیتش هم در حدی نبود که بتونه بازیهای مثل Thief یا Deus Ex رو باز زنده کنه,SE بود که باعث نجات Eidos شد!!!!
بحث سر این نیست که SE نجاتش داده یا نه. بحث سر اینه که کلا بازی های Eidos با کیفیت بودن. بعد که داشت به مشکل برمیخورد SE اومد و ناجیش شد.
ولی واقعا بدون SE امکان نداشت Hitman جدید بیاد یا TR با این کیفیت ظاهر بشه. اگه SE نبود صد در صد Eidos یه سرنوشت THQ دچار میشد. خیلی از ناشر های بزرگ بودن که توی تغییر نسل نابود شدن. مثال بارزش Midway که کلا نابود شد و WB اومد جنازه اش رو خرید تا صاحب IP هاش بشه.
جوری SE داره از استودیو های غربی حمایت میکنه که باعث شده بازی های ژاپنیش افت کنن و فکر کنم اصلا یادش رفته در اصل یه استودیوی ژاپنی بوده.

بحث سر این نیست که SE نجاتش داده یا نه. بحث سر اینه که کلا بازی های Eidos با کیفیت بودن. بعد که داشت به مشکل برمیخورد SE اومد و ناجیش شد.
ولی واقعا بدون SE امکان نداشت Hitman جدید بیاد یا TR با این کیفیت ظاهر بشه. اگه SE نبود صد در صد Eidos یه سرنوشت THQ دچار میشد. خیلی از ناشر های بزرگ بودن که توی تغییر نسل نابود شدن. مثال بارزش Midway که کلا نابود شد و WB اومد جنازه اش رو خرید تا صاحب IP هاش بشه.
جوری SE داره از استودیو های غربی حمایت میکنه که باعث شده بازی های ژاپنیش افت کنن و فکر کنم اصلا یادش رفته در اصل یه استودیوی ژاپنی بوده.

خودت میگی با کیفیت بودن!!!!
اواخر کار دیگه نبودن!!!
خیلیها مثل من که بازیهای غربی رو کاملا به شرقی ترجیح میدن و اصلا با نمونه هخای شرقی نمی تونن ارتباط برقرار کنن این خیلی اتفاق خوبیه و به شخصه امیدوارم تمرکز رو بازار غربی باقی بمونه!!!

اینطوری میشه اکشن نه JRPG!.

خب منم اکشن میخوام دیگه! مگه ژاپنیم که یک ساعت بره یه حمله برم تو منو Attack رو انتخاب کنم بعدش ذوق هم بکنم؟=))

عزیز من اون دیگه Final Fantasy نمیشه. Final Fantasy برای همین گیم پلی یه عالمه طرفدار داره. و برای فاصله گرفتن از ریشه هاش هست که همون طرفدارای قدیمیش هم دیگه نمیخرنش
خودم میخرمش طرفداری قدیمیشم مهم نیستن:d

خودت میگی با کیفیت بودن!!!!
اواخر کار دیگه نبودن!!!
خیلیها مثل من که بازیهای غربی رو کاملا به شرقی ترجیح میدن و اصلا با نمونه هخای شرقی نمی تونن ارتباط برقرار کنن این خیلی اتفاق خوبیه و به شخصه امیدوارم تمرکز رو بازار غربی باقی بمونه!!!
کارش خوبه که سرمایه گذاری های عظیم روی بازار غرب میکنه ولی به نظرم نباید بازار ژاپن رو از دست بده. مشکل اینجاست که دیگه ژاپن رو میشه گفت ول کرده. در صورتی که میتونه به راحتی هر دو بازار رو در اختیار داشته باشه.
من نمیدونستم تازه فهمیدم که SE اونقدر IP ژاپنی داره که اگه 10% شون رو زنده کنه کل ژاپن رو در اختیار میگیره. خوب مگه مرض داره اون بازار رو ول کنه؟ تازه نیازی هم نیست به اندازه ی سرمایه گذاریش های توی غرب، برای بازار ژاپن سرمایه گذاری کنه. فقط نیگا کن SE هی FF رو ریمیک میکنه و روی Android و iOS و ... میده بیرون، فروش همون ها سرسام آوره. حالا اگه سری های JRPG اش رو درست به جلو ببره میتونه یه EA دیگه (البته نه از نظر پول پرسیتش) بشه. (راستی بهشون یه زنگ بزنیم بگیم همه ی IP های eidos رو که زنده کردین، همین LoK رو هم زنده کنین خدا خیرتون بده:d:bighug:
راستی برای اینکه تو دوست نداری، یه زنگ بزنم بگم SE کلا برگرده به بازی های ژاپنیش! باید ماکان رو خبر کنم ببینه چی نوشتی:d
خب منم اکشن میخوام دیگه! مگه ژاپنیم که یک ساعت بره یه حمله برم تو منو Attack رو انتخاب کنم بعدش ذوق هم بکنم؟=))
خوب دوست عزیز تو که بازی اکشن میخوای چرا رفتی سراغ بزرگ ترین فرنچایز JRPG که دنبالش هستی بازی اکشن بشه. مثل اینه که بگی دنیای StarCraft خیلی پتانسیل داره، باید Blizzard سبک بازی رو به FPS تغییر بده اون جوری بیشتر حال میده. یا Diablo خیلی پتانسیل بالایی برای رقابت با GoW داره، پس سبکش رو به Action-Adveture HnS تغییر بدن!/:)
تو که ژاپنی نیستی نقش آفرینی ژاپنی بازی نکن! برو بازی های غیر ژاپنی گونه بازی کن. مگه سازنده ها برای شما فقط میسازن که منوی Attack براش درست نکنن. تمام طرفداراش میخوان JRPG باشه، شما دوست نداری این همه بازی اکشن.:|

آخرین ویرایش:

یا خدا الاناست که ماکان با باساتر سورد بیاد:d
SE یه محصول دیگه واسه شما در نظر گرفته بهش میگن lightning reurns

یعنی Tr جدید رو زیر سوال میبری؟ چندبار بگند این ریبوت بوده و خوب باید هم با نسخه های اولیه فرق کنه! شخصیت بازی که از همون اول سوپر هیرو نبوده:|

اصلاً نیازی به تمرکز و اینا نیست ! اینا رو Eidos سرمایه گذاری کردند که بخش غربیشون رو سر و سامون بدن حالا میخوان مثکه Eidos رو بکشن تا بخش شرقیشون رو گستش بدن 8-| دعا کنید خبری بشه از Deus Ex 3 و گرنه من جان به جان آفرین تسلیم خواهم کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or