اختصاصی بازیسنتر در خصوص PlayStation(حاوی ویدئو، تاریخچه، گفتگو با کاربران منتخب)

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال

owq_1.png
ورودتونو به یکی از بزرگترین جاذبه های جهان خوش آمد می گیم، از آخرین کنفرانسی که در خدمتتون بودیم زمان زیادی میگذره، اما با قدرت برگشتیم تا دوباره بهتون انرژی بدیم، خاطراتتونو زنده کنیم و نسل جدید رو هر چه باشکوه تر در کنار شما عزیزان جشن بگیریم، نسل هشتم با تمام خوبیها و بدیها به پایان راه خودش داره نزدیک می شه، نسلی که برای خانواده PS پر از خاطرات خوش و کلکسیونی از افتخارات بیادماندنی همانند نسل های گذشتست، بدست آوردن رکوردهایی که فقط سونی و استودیوهای خلاق فرست پارتی PS توانایی سبقت گرفتن از رکوردهای قبلی خود را داشتند و دارند، بخش مهمی از این افتخارات مدیون شما و کامیونیتی بزرگ PS می باشد، که با حمایت بی دریغ از این برند، توسعه دهندگان و بازی های بزرگ، شاهد شکل گیری چنین رخدادهای بی نظیری بودیم و هستیم، در حالی که بعضی برندها در خلق تجربه های ناب و حتی تکرارشان درجا می زنند و نگاه طرفداران خود را به نسل نهم معطوف کرده اند، تدارک سونی برای پایان نسل، نمایش قدرتِ بی چونوچرا از عناوین استودیوهای داخلی خواهد بود، سال 2020 رویدادی مشابه سال 2013 را تجربه خواهد کرد، در نسل هفت The Last of Us پایانی شگفت انگیز را رقم زد، پایان نسل هشتم هم یادآور همان دوران درخشان خواهد بود، سال هیجان انگیزی پیش رو داریم، بازی های فرست پارتی AAA (یا به قول نخبگان صنعت! AAAA.. A) برای PS4، به اندازه معرفی کنسول نسل بعدی سونی هایپ به همراه دارند، توان کنسول مانعی برای ارتقا گرافیک و خلاقیت در استودیوهای داخلی سونی نیست و معادلات پیچیده سخت افزاری را با نبوغ خود به چالش می کشند، عنوان های The Last of Us Part II و Ghost of Tsushima بازی های مورد انتظار در پایان نسل هشتم هستند که بی صبرانه انتظارشان را می کشیم، وداعی باشکوه با نسل هشتم.


ysb_2.png
نوستالژی یک احساس غم انگیز همراه با شادی نسبت به اشیا، اشخاص و موقعیت‌های گذشته است. وقتی به چیزهای دوس داشتنی دوران گذشته فکر می کنیم احساسی عجیب همراه با شادی و غم به ما دست می‌دهد؛ ملغمه ای از دلتنگی و یادآوری خاطرات گذشته. در همین زمینه، در جامعه ما اصطلاحاتی مانند «بچه های دهه شصت» یا «دهه هفتادی» وجود دارد که یادآور سبک زندگی، خاطرات و احساسات مشترک است، نسلی که از امکانات، اوقات فراغت و وسایل تقریبا مشابهی برخوردار بودند و با دیدن مثلا فلان کنسول، احساسات جمعی شان برانگیخته می شود... پلی استیشن
بیش از 25 سال خدمت صادقانه به جامعه PS، کسی که بخش اعظمی از زندگی خود را با پلی استیشن سپری کرده، کاز هیرای اشاره کرد؛ در سال 2011 هنگامی که رهبری SIE را به اندرو هاوس واگذار کردم، اطمینان داشتم که بهترین شخص سکان هدایت PS را به دست می گیرد، من واندرو هاوس 20 سال در این مجموعه بودیم و بیشتر وقت خود را با هم سپری کردیم، خود را وقف PS و اطمینان از موفقیت این برند کردیم.
وقتی از اندرو هاوس پرسیده شد دلیل جدایی او از سونی چیست، پاسخ داد همیشه دوستان و افرادی که SIE را به مکانی عالی برای کار تبدیل کرده اند ستایش می کنم، همچنین بخاطر وفاداری و پشتیبانی آنها از طرفداران و گیمرهای پلی استیشن در سراسر جهان سپاسگزارم، با توجه به موفقیت ها و رکوردهای بدست آمده، اکنون زمان مناسبی برای من بود تا به خودم استراحت بدهم و پس از آن چالشهای جدید را امتحان کنم، می دانم که آینده پلی استیشن بسیار روشن است.
8ixs_playstation_rot_2.gif
زمان میگذره، فصل ها تغییر می کنن.. ویدئویی که برای شما عزیزان آماده کردم تقویم دورانیه که با ورق زدنشون، تداعی گر روزهای آفتابی و فصل های خاطره انگیز شما دوستانه، امیدوارم از دیدنش لذت ببرید، تقدیم به جامعه بزرگ پلی استیشن.





fjmm_3.png
نوشیدنی گرم خودتونو آماده کنید و لطفا از اینجا تکان نخورید! گفتگویی جذاب داریم با کاربران منتخب بازیسنتر، پاسخ سوالات رو دوستان در مورد موضوعات مختلف نسل هشتم و نسل پیش رو، به زیبایی دادن، پاسخ های دوستان رو میخونیم، با ما همراه باشید.

ترتیب لیست بر اساس حروف الفبا می باشد

y409839_.png
@benjohn
خودتونو لطفا معرفي کنيد
بیشتر...
احسان طاهري که در بازي سنتر با اسم benjohn فعاليت ميکنم

کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
بیشتر...
سوني در نسل هشتم عملکرد قابل قبولي از خود نشان داده است. علاوه بر قيمت مناسب و قدرت خوب کنسول بازي هاي با کيفيتي نيز ارائه کرده است. بنظر مي آيد سوني همان روش نسل هفتم خود را ادامه داده و بجز تغييرات و ويژگي هاي منحصر به فرد اما کوچک در اين نسل همان شيوه ي مورد پذيرش گيمرها را ادامه مي دهد. البته در اين نسل مشکلاتي نيز وجود داشته است. اندک بودن و بي کيفيت بودن بازي ها در ابتداي نسل و اهميت کم به سبک ريسينگ ( بجز عنوان در خور Gt) از اين جمله هستند.

انگيزه استوديوهاي فرست پارتي سوني در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهي شد چه بود. زمان و منابع چقدر در اين بخش تاثيرگذار بوده است.
بیشتر...
در اين نسل استوديوهاي دست اول سوني همچنان به کار خود که ساخت بازيهاي با کيفيت بوده ادامه دادند. اگرچه شگفتي اصلي بيشتر در زمينه استوديوهاي درجه دوم و سوم رقم خورده است. تا قبل از اين نسل استوديوهايي مثل ساکرپانچ و گريلا گيمز عملکردي در حد ناتي داگ يا سانتا نداشتند ولي با پيشرفت خوبي که در اين نسل از خود نشان دادند در زمره ي بزرگان قرار گرفتند. حتي بازي هاي کوچکتري مثل Order 1886 در عين اختلافي که بين طرفدارن پلي استيشن بوجود آوردند به گونه اي پتانسل خوبي از خود براي شماره هاي بعدي نشان دادند. بنظر مي آيد دليل اين موفقيت عملکرد قابل قبول سران سوني در مديريت استوديوهاي جهاني باشد.

بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
بیشتر...
بنظر من در مورد بحث منقضي شدن دوران بازي هاي سينگل داستان-محور تا حد زيادي اغراق مي شود. درست است که بازيهاي مولتي پلير رشد خوبي داشتند ولي ديگر سبکهاي بازي نيز رشد خوبي از خود نشان مي دهند. در کل اين نسل با موفقيت بسياري روبرو بوده و گيمرها توانستند در سبک مورد علاقه ي خود عناوين بسيار با کيفيتي را تجربه کنند. سوني نيز در اين نسل مثل هميشه سبک سينگل را بسيار جدي گرفت. گرچه بنظر ميرسد در زمينه بازي هاي مولتي پلير کمي عرصه را به رقبا واگذار کرده که شايد بهتر باشد در اين زمينه بيشتر سرمايه گذاري کند.

بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
بیشتر...
اگر بپذيريم که بازي هاي ويدئويي از انواع هنر هستند بايد اين را هم بپذيريم که برخي آثار هنري جاودانه اند. اين آثار بعد از گذشتن ساليان شايد فقط نياز به کمي تعمير و مرمت داشته باشند تا شکوه گذشته ي خود را بازيابند. ريميکهاي موفق اين نسل گواه همين موضوع است. مطئنم نسل آينده نيز شاهد ريميک آثار ارزشمندي خواهيم بود.

بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
بیشتر...
دقيقا همينطور است. کنسولها فقط يک ابزار در دست هنرمندان بازي ساز هستند. بهترين ابزارها در دستان فردي که هنرمند نباشيد جز اثري بي مايه نميسازد و گاهي يک هنرمند با ابزاري ساده شگفتي ساز مي شود. تاريخ کنسول ها نيز همين را به ما نشان مي دهد. موفقيت نينتندو در اين ساليان همين را به ما اثبات کرده است. قدرت براي کنسولها مهم است ولي مهمتر از آن دستان هنرمندي است که با اين ابزار دست به خلق شگفتي مي زنند. از آن طرف بشدت با سياست بازي بين سنلي مايکروسافت مخالف هستم. تمام هيجان شروع نسل جديد ديدن بازيهايي ست که تا پيش از اين امکان پذير نبوده. حتي اگر کيفيت خوبي هم نداشته باشند. چه کسي خاطره ديدن تريلر بازيهاي مثل Ryse و KZ را براي اولين بار از ياد ميبرد؟ گرچه هر دوبازي کمي بعد از عرضه نا اميدمان کردند ولي کار خود که همان به رخ کشيدن قدرت کنسول هاي نسل بعدي بود را بخوبي انجام دادند

کنسول دستي PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفي روشن دست پيدا کند، سوني چه درس هايي در عرصه کنسول و بازيها گرفت.
بیشتر...
ويتا کنسول بسيار خوش ساخت و قدرتمندي است که بسته به سليقه گيمرها نظرات متفاوتي در موردش وجود دارد. به شخصه از خريد ويتا و بازي با آن بسيار لذت برده ام. گرچه همگان همين نظر را ندارند. احساس ميکنم سوني براي موفقيت PS4 تمام تمرکز خود را به آن کنسول منتقل کرد و کمي از ويتا غافل ماند. در هر صورت سوني بعد از اين نسل به اين نتيجه رسيده که تا اطلاع ثانوي بازار کشش قديم را براي کنسول هاي دستي ندارد و موفقيت در اين بازار مستلزم هزينه ي بالاييست. شايد در آينده دوباره شاهد کنسول دستي از سوني باشيم.

استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
بیشتر...
واقعا شايد بزرگترين هديه اين نسل به گيمرها بازگشت بازيسازان ژاپني باشد که عرصه راا در نسل گذشته بر خود تنگ ميديدند. مسلما ژاپن براي گيمينگ اهميت زيادي دارد و هرچه ژاپن قدرتمند ظاهر شود گيمينگ سلامت بيشتري خواهد داشت. بنظر مي آيد نسل آينده عرصه ي موفقيت هر چه بيشتر بازيسازان ژاپني باشد. سوني هم به عنوان يک شرکت ژاپني از اين مسئله در صورت مديريت مناسب ميتواند بهره مند شود.

به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد که اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
بیشتر...
بشخصه فکر ميکنم واقعيت مجازي نمي تواند جايگزين بازي هاي سنتي شود ولي اين بدين معنا نيست که ايندو نمي توانند در کنار هم رشد کنند. بنظرم رشد يکي به معناي نابودي ديگري نيست. البته هنوز تکنولوژي در اين عرصه دوران طفوليت خود را ميگذراند و تا بلوغ راه فراواني بيش روي خود دارد.

نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
بیشتر...
بر خلاف تفکر عمومي در برخي نسل هاي گذشته هم فرمي از اين نوع کنسول ميان نسلي را تجربه کرده ايم از ارائه Gameboy Color توسط نينتندو تا افزونه هاي کنسول مگادرايو سگا تا ارائه ي Neo Geo CD و ...... . در اين نسل دو کمپاني مايکروسافت و سوني به دو علت متفاوت به سراغ راه حل يکساني رفتند. بايد به ياد داشت سوني يکي از بزرگترين توليد کنندگان تلويزيون در جهان است. بعلاوه سوني هميشه از محبوبيت پلي استيشن براي موفقيت ديگر محصولاتش بهره برده در نتيجه بعد از همه گيرتر شدن تلويزون هاي 4K طبيعي بود سوني براي اين بخش از مشتريان خود فکري بکند. از آن طرف واقعيت مجازي نيز به قدرت هر چه بيشتر نيازمند است. در نتيجه منطقي بنظر ميرسيد که نوعي PS4 قدرتمند تر براي پاسخ به نيازهاي ياد شده به بازار روانه شود. از آن طرف با اينکه مايکروسافت دلايل ياد شده را بروي خود نميديد اما عقب افتادنش در کورس قدرت کنسولي به وجهه اش در بين طرفدارانش لطمه زده بود. مايکروسافت هم بدليلي که براي خودش اهميت داشت دست به اين اقدام زد.



اما براي قضاوت در مورد نسل بعد زود است بايد ديد پيشرفت تکنولوژي به کجا خواهد رفت؟ آيا شرکتها باز هم دليلي براي اينکار خواهند داشت يا خير. برخي فکر مي کنند در نسل آينده هم قطعا کنسول ميان نسلي در کار خواهد بود ولي همانطور که گفتم هيچ چيز قطعي نيست.

بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
بیشتر...
اين کنسولها قرار نبود چيزي غير از اين باشند. براي هدفي خاص طراحي شده بودند که با موفقيت به اين هدف رسيدند. براي ديدن نسل بعد بايد تا نسل بعد صبر کرد. کنسولهاي ميان نسلي قرار نيست نسل بعدي باشند.

چه اندازه براي معرفي کنسول PS5 هيجان زده ايد.
بیشتر...
هميشه براي ما گيمرها شروع نسل جديد مثل شروع يک زندگي جديد است. هيجان ديدن آينده ي گيمينگ هميشه جذاب است. اين نسل هم مثل نسل گذشته خيلي هيجان دارم ولي خوب شش سال پيرتر شده ام و ياد گرفتم اين هيجانات را بهتر کنترل کنم.

انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
بیشتر...
همان انتظاري که هميشه داشته ام ارائه ي تجربه اي غني با چاشني نسل بعد.

علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
بیشتر...
خوب علاوه بر همان مظنونين هميشگي منتظر معرفي بازي هاي استوديوهاي سري سوني هستم. سوني در اين چند وقت خوابهاي زيادي ديده و علاوه بر خريد استوديو قديمي استوديوهايي را هم تاسيس کرده است. بيشتر علاقه مند هستم ببينم اين اعضاي جديد چه خوابي برايمان ديده اند.

کراس پلي امري ضروريست؟
بیشتر...
بشخصه خيلي موافق کراس پلي نيستم. مخالفت جدي هم ندارم. بنظرم بسته به نوع بازي و کاميونيتي آن بايد سياست مجزا اتخاذ کرد. برخي بازيها ميتوانند کراس پلي باشند و بعضي بهتر است نباشند. ولي در هر صورت بنظر مي رسد تاکيد و مانور بيش از حد نياز روي اين موضوع گذاشته شده است.
k72q_adobestock-min.png
@Boss
خودتونو لطفا معرفی کنید
.امید درکه هستم :D
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردی دارد، ارزیابی شما از نسل هشتم و کنسول پلی استیشن چیست.
.عملکرد پلی استیشن چهار عالی بوده بخاطر اینکه تمام فوکوسش روی بازی بوده و خودشو درگیر مسائل دیگه نکرده، از لحاظ ظاهری و کیفیتی هم بسیار خوب ظاهر شده و کارکرد بسیار بالایی داره به نظرم یه کنسول تمام عیار برای گیمرهای هاردکوری که میخان کنسول انتخاب کنن برای بازی.
انگیزه استودیوهای فرست پارتی سونی در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهی شد چه بود. زمان و منابع چقدر در این بخش تاثیرگذار بوده است.
.آثار فرست پارتی بخاطر مدیریت و دید درست مدیران سونیه که اینقدر موفق بوده، اونا ریسک میکنن، زمان و بودجه در اختیار افرادی قرار میدن که استعداد اینکارو دارن، در واقع قصدشون شاید سود دهی باشه ولی پیشرفت دنیای بازی و بالا بردن کیفیت هم قسمت بزرگی از اهدافشونه.
بازی‌ها در حال تغییر و دگرگونی هستند، از نظر شما بازی های تک نفره PlayStation، جایگاه خود را در نسل نهم به عناوین مولتی پلیر و سرویس محور واگذار خواهند کرد.
.به نظر من هیچ وقت قرار نیست بازی های تکنفره جایگاهشون رو به بازی های مولتی بدن. این دقیقا شبیه به حذف شدن کنسول های بازیه که یکی دو نسل قبل شایعه شده بود که دیدیدم کاملا اشتباهه.. بازی مثل دث استرندینگ یک بازی کاملا تکنفرست که به نوعی مولتی هم هست، شاید بازی های تکنفره به این سمت برن ولی فکر نکنم روزی بیاد که بازیهای تکنفره کاملا جاشون رو به بازی های مولتی بدن (شاید کمی کمرنگ تر بشن)
بازسازی برخی عناوین (ریمیک) با استقبال مثال زدنی و موفقیت بی نظیر همراه بوده است، چگونه بازیهایی که بعضا 20 سال از عمرشان می گذرد پا به پای بهترین بازی های سال حرکت و رقابت می کنند.
بخاطر پیشرفت گرافیک، هوش مصنوعی و.. و البته ماندگار بودن اون اثر، وقتی گیمرهای قدیمی میبینن بازی که براشون نوستالژیک قرار با کیفیت امروزی دوباره منتشر بشه حتما سراغش میرن، و نسل جدیدی که اون زمان بازی رو تجربه نکرده و میتونه اون اثر رو با کیفیت زمان خودش تجربه کنه، چی از این بهتر؟
بسیاری می گویند قدرت سخت افزاری، تا زمانی که عنوان اختصاصی متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهمیتی ندارد، نظر شما چیست.
.صد در صد همینطوره، مثل این میمونه که بهترین دوربین فیلمبرداری رو به شخصی بدیم که کار با اونو خوب بلد نیست پس اون شخص نمیتونه فیلم خوبی رو بسازه، ولی به شخص دیگه ای دوربینی چه بسا ضعیفتر از اون بدیم ولی خروجی فیلمش چندین برابر بهتر از کسی که دوربین بهتر رو داشته باشه.
کنسول دستی PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفی روشن دست پیدا کند، سونی چه درس هایی در عرصه کنسول و بازیها گرفت.
.در مورد ویتا بخاطر وجود اسمارت فون ها شکست خورد اما کنسولی عالی بود، فک میکنم درس بزرگ سونی این بود که فوکوسش رو تماما بر روی کنسول پلی استیشن قرار بده.
استودیوهای ژاپنی در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نوردیدند و موفقیتهای بسیاری کسب نمودند، از نظرشما دیده شدن بازیهای ژاپنی بر روی کنسول PS4، تا چه اندازه گیمرهای سرتاسر دنیا را ترغیب و تحت تاثیر قرار داده است و سرمایه گذاری در این بخش چه تاثیری روی کنسول نسل بعدی سونی خواهد گذاشت.
.بازی های ژاپنی جزوی از شناسنامه کنسول پلی استیشن هستند و در آینده نقش بسزایی رو بازی خواهند کرد، این کیفیت و خروجی خوب بیشتر بخاطر نظم و پشتکار و اتحاد ژاپنی هاست و اینکه کنسول و بازی سازها در یک کشور هستند و ایده های نابی در سر دارن بی تاثیر نیست.
به نظر شما واقعیت مجازی (VR) این قابلیت را دارد که به یک بخش جدایی‌ناپذیر از بازی‌ها تبدیل شود؟ در این نسل بازی‌هایی نظیر Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ی واقعیت مجازی می‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراین فکر می‌کنید این چیزی است که سازندگان و ناشران توجه بیشتری به آن خواهند داشت؟ یا به VR به عنوان یک روش “دیگر” برای بازی کردن نگاه می‌کنند.
.به نظرم VR دستاوردی بسیار بزرگ است برای دنیای بازی ها اما شاید تا دو یا سه نسل دیگه طول بکشه تا کامل جا بیافته و بتونه کامل خودش رو بین ناشرها، سازنده ها و گیمرها جا بندازه، که این بخاطر قیمت بالا و نرفتن کارگردان ها بزرگ به سمتشه، اما این قضیه به مرور زمان حل خاهد شد.
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهای میان نسلی بودیم و از چرخه سنتی همیشگی خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به این موضوع بگید، همچنین از نظر شما در نسل پیشِ رو، این چرخه (کنسول میان نسلی) برای پلی استیشن ادامه خواهد داشت.
.به نظرم این نسل هم اتفاق میافته اما نوع اتفاق افتادنش شاید کمی متفاوت تر باشه، این بستگی به سنی که برای کنسول در نظر گرفتن داره.
بسیاری کنسولهای میان نسلی را کامل نمی دانند و اختلاف بارز سخت افزاری مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدین در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در این مورد چیست.
.جهش های میان کنسول بخاطر رعایت گذر نکردن از قیمتی خاص و خیلی موارد دیگه زیاد نبوده.. وگرنه همین الان هم میتونه پلی استیشن ۱۰ ساخته بشه!، این جهش کم شاید بخاطر تقاضای بازار و وضعیتی که وجود داره والا سونی حتما دلش میخاد با هر نسل جدید جهشی فراتر از قبل داشته باشه.
چه اندازه برای معرفی کنسول PS5 هیجان زده اید.
.هیجان زده هستم ولی بخاطر نداشتن هیچ اطلاعات و هایپی نمیتونه دقیق بگم چقدره :D
انتظارات شما از کنسول PS5 چیست و از نظر شما چشم انداز سونی در این رابطه چه خواهد بود.
.قیمت مناسب، جهش گرافیکی و هوش مصنوعی بالا، قابلیت پشتیبانی از بازی های نسل قبل، ظاهری شیک و..
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
.انقلابی
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
.اگه واقعا کنسول میخاد جهش بزرگی انجام بده من حاضرم هیچ پشتیبانی از نسل قبل نکنه اما اگه غیر اینه پشتیبانی بشه تا دیگه شاهد ریمسترها و.. نباشیم.
علاقه مند به معرفی کدام عناوین بر روی کنسول PS5 هستید.
.GTA, MGS, FIFA, PUBG، ND GAME, KOJIMA PRODUCTION GAME
کراس پلی امری ضروریست؟
.بودنش بهتر از نبودشه، نه میشه گفت ضروری نه غیر ضروری.
اگر گفتگوی آزاد با خوانندگان عزیز در مورد پلی استیشن دارید لطفا قید کنید.
.امیدوارم همه بتونن کنسول رو خریداری و لذت ببرن.



fyy_adobestock-min.png
@Cpt. price
خودتونو لطفا معرفی کنید
محسن هستم:D
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
این شور و اشتیاقی که بین کامیونیتی وجود داشته مخصوصا توی نیمه دوم این نسل نشون میده خیلیا رضایت داشتن از عملکرد سونی و منم استثنا نیستم، این لعنتیا یه کاری کردن که 100 میلیون واحد فروش مثل آب خوردن بنظر برسه اما مطمئنا رسیدن به چنین رقمی وحشتناک سخته که از پسش براومدن... منحصر بفرد بودنش هم (با اینکه خیلی کلیشه ای بنظر میرسه و احتمالا خیلیا این جوابو بهت بدن) موج پشت سرهم انحصاریاست برای من. الان که برمیگردم به عقب هر نقطه رو که میبینم متوجه میشم همیشه برای هرسال یک یا چند عنوان SIE توی لیست مورد انتظار ترین هام بودن.
انگيزه استوديوهاي فرست پارتي سوني در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهي شد چه بود. زمان و منابع چقدر در اين بخش تاثيرگذار بوده است.
جواب دادن به سوال اول که سخته چون طبیعتا هر استودیو با اینکه دنبال خلق بهترین تجربست، نگرش و رویکرد خاصی رو در نظر داره. بعضی وقتا یه انگیزه شخصیه مثل اتفاقی که برای GoW افتاد و... (مطمئنم خودت میدونی همچین بازی ای چقد برای خالقش بارلاگ مهم بوده) بعضی وقتا هم واقعا همون تلاش برای خلق تجربه نو و چرخ دادن مسیر استودیوئه که باعث میشه عناوینی مثل هواریزن و گوست او سوشیما و هزاران مثال دیگه تولید بشن. راجب سؤال بعدی هم مشخصا بودجه و زمان تأثیر خودش رو میذاره حتما ولی یادمون نره در نهایت مهم اینه که چجوری از اون زمان یا بودجه اضافه استفاده کنه استودیو. چیزی که میخوام بگم اینه که با یه نگاه به عملکرد رقبا میشه متوجه شد زمان بیشتر به تنهایی شانس موفقیت رو بالا نمیبره...
(I'm looking at you CRACKDOWN :D)
بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
من درک نمیکنم که چرا بازی های داستان محور باید رها بشن. اینکه عناوین مولتی پلیر یا به قول معروف Gaas محبوبیت زیادی دارن بدیهیه، ولی حساب اون 10-15 میلیون کاربری که توی همین عصر دارن یه بازی تماما سینگل پلیر رو میخرن از بقیه جدان. از قضا اگه همچین بازیایی گوتی هم بشن که دیگه ناشر بازی باید با عرض معذرت مغز خر خورده باشه تا بیخیال ساختشون بشه. :))
بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
حقیقتا ساخت ریمیک هایی مثل RE 2 کار بشدت سختیه. بنظر من تعداد تیم هایی که از پس همچین بازسازی هایی برمیان درحال حاضر انگشت شمارن. اصن اینا از یه فرمول فرا طبیعی استفاده میکنن که هم حس و حال قدیمی رو حفظ میکنن و هم به اندازه کافی بروز میشن... ولی چطوری؟ واقعا هیج ایده ای ندارم. :D
بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
حتی من به عنوان کسی که از سخت افزار سر در نمیارم معتقدم به طور کلی محدودیت قدرت کنسول نباید مانع خلاقیت هیچ بازیسازی بشه. با اینحال من به عنوان مشتری در نهایت به چیزی که اهمیت پشتیبانی نرم افزاری یا همون انحصاری خودمون هست.
کنسول دستي PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفي روشن دست پيدا کند، سوني چه درس هايي در عرصه کنسول و بازيها گرفت.
جواب این سوال رو بچه هایی که PS Vita داشتن خیلی بهتر میتونن بدن... برداشتی که من دارم ممکنه زمین تا آسمون با واقعیت متفاوت باشه چون هیچوقت با این کنسول کار نکردم. :D دوستمون FUTURE میتونه خیلی بهتر راجب این موضوع صحبت کنه.
استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
موفقیت بازی های ژاپنی که غیر قابل بحثه، هممون میدونیم چقد توانا هستن استودیوهای ژاپنی. منتهی نکته ناراحت کننده ای که هست اینه که سونی بنظر میرسه دیگه چندان علاقه به ای سرمایه گذاری روی این بازیا نداره. (بجز استثناهایی مثل کوجیما پروداکشنز که قضیشون جداست)
الان Japan Studios درسته استودیوی بشدت با استعدادیه ولی من فکر میکنم هیچوقت سونی نمیاد بودجه وحشتناک بالایی رو که در اختیار بقیه استودیوها قرار میده رو برای اینا کنار بذاره، چون که ریسک بزرگیه.
به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد که اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
اینکه بازیسازهای بیشتری توی نسل بعد به VR توجه میکنن الان دیگه یه چیز واضحه. من با اینکه تجربه بازی کردن با هدست VR رو داشتم فکر نمیکنم فعلا بتونه یه بخش جداناپذیری باشه از بازیا. بیشتر همونطور که عنوان کردی یه روش دیگه برای انجام بازیاست. البته که یه روش خاص و فوق العادست که با جلو رفتن زمان حتی از اینم بیشتر توی دل مخاطبا جا باز میکنه.
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
برعکس خیلی از رفقای اینجا، من نیازی به آپگرید توی وسط نسل ندیدم برای همین تا الان روی مدل استاندارد موندم. البته که "انتخاب دادن با مخاطب" همیشه چیز خوبیه و ازش استقبال میشه. نسل بعد هم با پیشرفت سرسام آور تکنولوژی قطعا کنسول های میان نسلی میبینیم، مخصوصا با توجه به اینکه مایکروسافت از همین الان اینو راجب کنسولای خودش اعلام کرده.
بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
خب از اولم قرار نبوده که شاهد همچین جهشی باشیم... بنظرم اگه با چنین واکنش هایی که اشاره کردید مواجه شدیم، مشکل از مارکتینگ و نحوه تفهیم کردن مردم با پدیده کنسول میان نسلی بوده بیشتر.
اين کنسولها قرار نبود چيزي غير از اين باشند. براي هدفي خاص طراحي شده بودند که با موفقيت به اين هدف رسيدند. براي ديدن نسل بعد بايد تا نسل بعد صبر کرد. کنسولهاي ميان نسلي قرار نيست نسل بعدي باشند.
چه اندازه براي معرفي کنسول PS5 هيجان زده ايد.
به قدری که مطمئنم میخوام کنسول رو در آینده تهیه کنم، اما همچنان میتونم چندین ماه یا حتی سال بعد از عرضه منتظر بمونم تا از لحاظ نرم افزار کنسول تامین باشه. :D
انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
استودیوهای فرست پارتی حال حاضر که دارن کارشون رو با قدرت انجام میدن و احتمالا همین روند رو ادامه میدن، اگر هم چندتا استودیوی دیگه چه کوچیک و چه بزرگ به مجموعه اضافه بشن که چه بهتر. اما فارغ از این بحث، UI و روابط کاربری PS4 از استانداردهایی که تو ذهن دارم بسیار زیاد فاصله داره. :| من توی سال 2020 به هیچوجه نباید برای پخش کردن موزیک از اسپاتیفای و چک کردن کانکشن اینترنت و موارد ساده این چنینی به مشکل بخورم. برای من چنین چیزی غیر قابل توجیهه برای همین انتظار دارم تمام این مشکلات توی PS5 رفع بشن حتی اگه باعث درگون شدن محیط داشبورد بشه.
مورد دیگه اینکه همونطور که عرضه PS4 با 500 گیگابایت حافظه داخلی کافی نبود، عرضه PS5 هم با 1 ترابایت حافظه احتمالا کافی نیست. این یه نیازه که به مشتری انتخابای بیشتری داده بشه راجب این موضوع تا دیگه ملت مجبور نشن کارشون به هارد اکسترنال بکشه.
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
"انقلابی" خیلی عبارت بزرگ و سنگینیه... فکر نکنم با چنین چیزی مواجه باشیم.
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
توی این نقطه ای که الان هستیم و با توجه به استراتژی های مایکروسافت، هم قابلیت پشتیبانی از نسل قبل و هم بالا بردن ارزش سرویس ها (به طور دقیقتر PS Now) بشدت ضروریه. من حتی فکر میکنم باید به یه نحوی با PS Plus ترکیب هم بشه اگه چنین چیزی قابل انجامه...
علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
اگه بخوام لیست بدم که خیلی طولانی میشه اما:
SPOILER
کراس پلي امري ضروريست؟
کراس پلی فقط و فقط به سود جامعه گیمرها و بازیسازهاست. (مخصوصا استودیوهای کوچیکتر) نمیتونی ادعا کنی پلتفرمت بهترین مکان برای بازیه ولی همچین فیچر مهمی رو از مخاطبت بگیری! پس بله من فکر میکنم کراس پلی ضروریه.

9td4_adobestock-min.png
@Dinosaur
خودتونو لطفا معرفي کنيد
آریا هستم! :D
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
نکته منحصربفرد که یادم نمیاد، ولی مثل بقیه کنسول‌های سونی بازی‌های انحصاری درجه یکی داشت و نسل هشتم رو هم با سیاست‌های مناسبی شروع کرد و باعث شد مایکروسافت هم مجبور بشه سراغ همون سیاست‌ها بره. یکی از بهترین ویژگی‌هاش هم دکمه Share بود که باهاش هزاران عکس گرفتم.
انگيزه استوديوهاي فرست پارتي سوني در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهي شد چه بود. زمان و منابع چقدر در اين بخش تاثيرگذار بوده است.
هان؟! :D به هر حال هر استودیویی دوست داره بهترین بازی ممکن رو بسازه و اینا هم تلاششون همین بوده دیگه. ولی شاید اگه با برنامه‌ریزی بهتری عمل می‌کنن، بازی‌های بیشتری هم ازشون می‌دیدیم و مثلاً بلایی که سر پروژه سانتا مونیکا اومد یا نمونه‌ی اولیه‌ی Uncharted 4، اتفاق نمی‌افتاد.
بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
خیر! :D فکر می‌کنم و امید دارم که همچنان سونی به ساخت بازی‌های تک نفره‌ی خودش ادامه بده و فعلاً هم فروش اکثر بازی‌های تک نفره‌شون در حدی بوده که ازش دست نکشن.
بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
بستگی به خود بازی و کیفیت بازسازی داره. یکی میشه Shadow of the Colossus و Crash Bandicoot که بازسازی‌هاشون عالی بود و موفق، یکی هم MediEvil که از روز اول مشخص بود بازسازی جالبی نداره و به جایی هم نرسید.
بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
درسته. چون اکثر بازی‌های مولتی پلتفرم جوری هستن که از همه‌ی قدرت سخت‌افزار کنسول برتر اون نسل استفاده نمی‌کنن. ولی بازی‌های انحصاری مشکلی در این زمینه ندارن و می‌تونن هر کاری با اون سخت‌افزار انجام بدن.
کنسول دستي PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفي روشن دست پيدا کند، سوني چه درس هايي در عرصه کنسول و بازيها گرفت.
درس اول: کنسول خودت رو انقدر زود ول نکن و براش بازی‌های بیشتری بساز و با بقیه‌ی شرکت‌ها هم همکاری بیشتری داشته باش. درس دوم و مهم‌تر: بازار کنسول‌های دستی رو ول کن، چون دیگه به جایی نمیرسه و در انحصار نینتندو و موبایل‌هاست. :D
استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
تأثیر داشته بدون شک، ولی میزانش رو نمی‌دونم.
به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد که اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
بعید می‌دونم VR به این زودی‌ها همه‌گیر بشن و پروژه‌های عظیم زیادی ببینیم، ولی اون گوشه و کنار به کار خودش ادامه میده و احتمالاً بیشتر به عنوان یه ویژگی فرعی توی بازی‌ها استفاده بشه تا ساخت بازی‌های عظیم انحصاری برای اون.
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
مشکلی باهاش ندارم، چون با اینکه خودم PS4 معمولی داشتم ولی کم‌کاری خاصی از طرف بازیسازها ندیدم که بگم از وقتی PS4 Pro اومده، مدل معمولی رو ول کردن. همچنان بازی‌ها دارن با بهینه‌سازی مناسبی برای مدل معمولی هم میان و اگه این قضیه نسل بعد هم ادامه داشته باشه، کنسول میان نسلی مشکلی نداره از نظرم.
بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
به هر حال اسمشون میان نسلیه دیگه. اومدن یه چیزی رو اون وسط پُر کنن و برن. البته X1X اختلاف قدرتش با X1 معمولی بیشتر از اختلاف بین PS4 Pro و مدل معمولی بوده، ولی باز با شروع نسل جدید اینا هم کمرنگ میشن.
چه اندازه براي معرفي کنسول PS5 هيجان زده ايد.
بسیار! :D
انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
مثل نسل‌های قبل دوست دارم هم بازی‌های درجه یکی براش معرفی بشه با تنوع بالا، هم سخت‌افزار خیلی خوبی داشته باشه. بالاخره قراره یه کنسول بگیریم و ۵،۶ سال باهاش زندگی کنیم. یه صد دلار بالاتر ولی با سخت‌افزار خفن‌تر رو ترجیح میدم، اما احتمالاً سونی دلش نمیخواد قیمت رو خیلی بالا ببره.
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
بیشتر تکامل. ولی از طرفی هم یه سری ویژگی‌های جالب داره که تجربه‌ی بهتری از بازی کردن به گیمرها منتقل می‌کنه، مثل SSD یا کنترلرهاش که با Haptic Feedback همراه هستن و حس متفاوتی نسبت به لرزش معمولی کنترلر به آدم میدن.
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
اگه از بازی‌های همه کنسول‌های قبلی پشتیبانی کنه که واقعاً عالیه. ولی همچین چیزی هیچ‌وقت یه فاکتور اساسی برای خریدن یا نخریدن کنسول برای من نبوده.
علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
Gran Turismo 7 به سبک آدمیزادی، نه آنلاین. Demon's Souls که تنها نسخه‌ی Soulsborne هست که هنوز بازی نکردم و خیلی دوست دارم سراغش برم. و مهم‌تر از همه PS All-Stars Battle Royale از یه استودیوی خفن مثل کپکام. واقعاً پتانسیل موفقیت همچین چیزی خیلی بالاست و عجیبه که سونی دیگه سراغش نمیره. اون تجربه‌ی قبلی از اول هم مشکل داشت و هم سازنده‌ی بازی و هم حال و هوای خود بازی در حدی نبودن که موفقیتی کسب کنه، ولی یه استودیوی حرفه‌ای میتونه یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های PS رو از این طریق بسازه. البته از PS All-Stars Karting هم بدم نمیاد، اگه توسط یه استودیوی خوب درست بشه مثل همین سازنده‌های CTR Nitro Fueled یا Sumo Digital.
کراس پلي امري ضروريست؟
برای خیلی‌ها شاید، ولی برای من اصلاً. :D
اگر گفتگوی آزاد با خوانندگان عزیز در مورد پلی استیشن دارید لطفا قید کنید.
برامون دعا کنین! چی بگم آخه! :D

lm4w_adobestock-min.png
@FUTURE
خودتونو لطفا معرفي کنيد
علیرضا! ¯\_(ツ)_/¯
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
اگه توی زمان سفر کنم و برگردم به قبل معرفی PS4 و خواسته‌های خودم رو از کنسول سونی بپرسم، مطمئنا خیلی بیشتر از چیزی که میخواستم برآورده شده. کنسولی که 6 7 ساله داره خیلی عالی و بدون مشکل برام کار میکنه و کلی بازی بزرگ و کوچیک، انحصاری و مولتی در همه‌ی سبک‌هایی که بهش علاقه دارم رو ارائه داده. هنوزم خیلی باهاش کار دارم و مطمئنم حتی بعد از عرضه PS5 هم کلی قراره ازش استفاده کنم.
انگيزه استوديوهاي فرست پارتي سوني در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهي شد چه بود. زمان و منابع چقدر در اين بخش تاثيرگذار بوده است.
میشه گفت که همه‌ی استدیوهای دنیا صرفا میخوان بهترین و جاه‌طلبانه‌ترین عنوانی که میتونن رو بسازن و مورد تمجید قرار بگیرن. فرق اینکه یه استدیو میتونه و اون یکی نمیتونه، صد در صد به منابع و زمانی که ناشر در اختیارش قرار میده و مهم‌تر از هر چیز اعتمادیه که ناشر به استدیو میکنه،‌ بستگی داره...اینکه مدیرها و سرمایه‌گذارها در کار افراد خلاق دخالت نکنن، بهترین اتفاقیه که میتونه واسه یه استدیو بیفته.
بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
بازیهای تک نفره همیشه هستن ولی مطمئنا توی نسل جدید تمرکز بیشتری روی بازیای مولتی و سرویس محور می‌بینیم. البته اگه یه شرکت باشه که میتونه بازیهای سینگل رو به درجات معنوی جدیدی برسونه همین سونی هستش.
بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
ریمیک بازیهای چند سال یا چند دهه قبل خیلی میتونه موفق باشه و بفروشه...چون بازی هم توجه افرادی که نسخه‌ی اصلی رو تجربه کردن رو جلب میکنه و هم نسل‌های جدید که در طول عمرشون خیلی تعریف بازیهای قدیمی رو شنیدن ولی به هر دلیلی نمیتونستن سراغش برن و با ریمیک میتونن اون تجربه رو داشته باشن...مثل اینه که مثلا 20 سال یه کمپین تبلیغاتی واسه بازی داشته باشی و انتظار داشته باشی موفق نشه!
ولی به هر حال نظر شخصی من اینه که توی اکثر مواقع ریمیک کردن واسه یه تیم خلاق که مطمئنا ایده‌های جدید توی ذهنش داره حرکت چیپی محسوب میشه و ترجیح میدم استدیوها بازی جدید بسازن و ریسک بیشتری به خرج بدن تا برن سراغ ریمیک‌هایی که مطمئنا فروش خودش رو میکنه و واسه شرکت سازنده بشدت پولسازه و کار راحتی محسوب میشه (نسبت به ساخت بازی جدید و ریسک)...یه ریمیک از یه بازی مشهور نام ببرید که از نظر فروش نتونسته انتظارات رو برآورده کنه؟!
بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
قدرت سخت‌افزاری برای من هیچ اهمیتی نداشته و نداره. همین الان یه کنسول با سخت‌افزار PS1 معرفی کنن که پر از بازیهای خفن و ایده‌های جذاب و جدید باشه، راضیم :D ترافلاپس و شونصدK واسه خودتون :D
کنسول دستي PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفي روشن دست پيدا کند، سوني چه درس هايي در عرصه کنسول و بازيها گرفت.
با اینکه هنوزم حداقل هفته‌ی چند ساعت با PS Vita مشغولم ولی درسی که امیدوارم سونی از این کنسول گرفته باشه اینه که سخت‌افزار گرون‌قیمت به خورد ملت نده چون هر چقدر هم قدرتمند و جذاب به نظر برسه، خیلیا نمیخرن و میرن سراغ نمونه‌ی ارزونتر. منظورم اون قضیه‌ی مموری کارت‌های بشدت گرون ویتاست.
استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
ژاپن بازار مهمیه که سونی و نینتندو دارن سعی میکنن ازش بیشترین منفعت رو برای خودشون کسب کنن. تاثیر بازیهای ژاپنی توی نسل بعد پررنگ‌تر هم میشه چون احتمالا بازیهای بزرگ لانچ کنسول PS5 اکثرا از استدیوها یا IPهای ژاپنی باشه مثل Gran Turismo و احتمالا ریمیک Demon's Souls. حتی اخیرا گفته شده که این بار دیگه اشتباه نمیکنن و PS5 رو قراره همزمان با بقیه دنیا توی ژاپن هم عرضه کنن و به احتمال زیاد تاخیری در کار نیست.
به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد که اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
VR بیشتر از صرفا یه Gimmick محسوب میشه و یه روش جدید و آینده‌دار واسه بازی کردن به شمار میاد. مطمئنا نسل بعدی توجه‌ها به VR بیشتر از همیشه میشه و خیلی بعیده که کلا در آینده شاهد افت VR باشیم و به احتمال زیاد همیشه قراره شاهد اوج گرفتنش باشیم...واسه همین هم هست که بین شرکت‌ها رقابت شدیدی توی بازار وجود داره و مثل کینکت یا PS Move صرفا یه ایده‌ی یک بار مصرف نبوده و نیست. ولی بنظرم خیلی فاصله داریم تا به حالت ایده‌آل VR برسیم...هم از نظر قیمت و هم از نظر دنگ و فنگ!
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
احتمالا همین روند توی نسل جدید هم ادامه پیدا کنه ولی واسه من خیلی تصمیم مضخرفی بود و صرفا برای کل کل قدرت کنسول‌ها و نیاز به خودنمایی (هم از طرف شرکت‌های سازنده و هم افرادی که این محصولات رو میخرن) شاهد همچین چیزی بودیم و هستیم. اینکه اخیرا خیلی استدیوها هنگام توسعه روی Pro تمرکز کردن و شاهد چندتا بازی بودیم که از نظر تکنیکی روی PS4 اصلی مشکل داشتن، شخصا برای من حرکت بیشعورانه‌ای بود :D
الان کنسول‌های میان نسلی واسه ما گیمرا چه فایده‌ای داشت؟! بازیهای جدیدی ساخته شد که روی کنسول‌های قبلی امکانش نبود؟ تجربه‌های جدیدی شکل گرفت؟ صرفا چندتا پیکسل بیشتر روی تلویزیون دیدیم و سونی و مایکروسافت هم دو بار کنسول فروختن و حالشو بردن! اون بهونه‌ی بهبود تکنیکی بازیا و فریم بیشتر هم بنظرم مضخرفه چون بازیهای زیادی رو دیدیم که با بهترین گرافیک و فریم ثابت روی کنسول‌های پایه اجرا میشن و استدیوها میتونستن به جای رسیدگی به چندتا کنسول و کار کردن روی آپدیت 4K و HDR و از این آت آشغالا، با تمرکز روی همون کنسول‌های پایه تجربه‌های خفنی ارائه بدن...انگار نه انگار که نسل قبل جهش گرافیکی و تکنیکی از Uncharted 1 به TLOU رو روی یه سیستم دیدیم.
بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
اصلا کنسول‌های میان نسلی واجب نبود و صرفا یه منبع درآمدی دیگه‌ای بود برای شرکت سازنده کنسول.
چه اندازه براي معرفي کنسول PS5 هيجان زده ايد.
فعلا هیچی! چون بازی هنوز نشون ندادن و این بحث‌های ترافلاپسی و سخت‌افزاری و این جنگولک بازیا واسم مهم نیست. البته اون قابلیت Haptic Feedback دوال شاک 5 خیلی خوب به نظر میرسه...به شرطی که استدیوها ازش استفاده کنن و نشه مثل خیلی ویژگی‌هایی که بعد از یه مدت همه بیخیالش میشن.
انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
همون راه PS4 را ادامه دهد! :D
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
انقلاب سخت‌افزاری در کار نیست. انقلاب رو توی بازیها قراره شاهد باشیم، از نظر قدرت سخت‌افزاری قرار نیست شاهد انقلاب باشیم...PCهای قدرتمند و های اند الان داریم که هیچ کار جدید و جذابی نتونستن انجام بدن و قدرت سخت‌افزاری بدون نوآوری و خلاقیت توسعه‌دهنده‌ها، پشیزی ارزش نداره. اون قضیه لودینگ‌های بشدت سریع هم ممکنه در ابتدا جالب باشه ولی مطمئنا خیلی از استدیوها از همون قدرت قراره برای گرافیک و پردازش بافت‌های باکیفیت‌تر استفاده کنن و دوباره لودینگ‌هارو می‌بینیم. تنها در صورتی ممکنه شاهد انقلاب از نظر خود کنسول و سخت‌افزار باشیم که کنسول یه جزء نوآورانه داشته باشه که نحوه بازی کردن رو تغییر بده ولی فعلا خبری ازش نشنیدیم.
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
اضافه شدن بکوارد عالیه ولی بازم بگم که بنظرم ملت بهتره خیلی به این چیزا گیر ندن و درگیر گذشته نباشن و بیشتر چیزای جدید و خفن طلب کنن...یه جوری نشه واسه لانچ کنسول صرفا بیان بکوارد معرفی کنن و در کنارش یکی دو تا بازی معمولی و همه بگیم هوراااا! این نشد نسل جدید!
علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
بیشتر IP جدید میخوام. مثل همین نسل که IPهای جدید خیلی خفنی از طرف سونی داشتیم + از Bluepoint بخوان یه بازی کاملا جدید و انحصاری بسازه و دیگه ازش ریمیک و ریمستر نخوان! + اون تیم Gravity Rush هم یه IP بزرگ و جاه‌طلبانه معرفی کنه. ناتی داگ هم IP جدید سای فای در دست ساخت داره احتمالا!
یه PS All Star یا همچین چیزی هم معرفی کنن خیلی میتونه محبوب و پرفروش بشه.
کراس پلي امري ضروريست؟
واسه من چندان مهم نیست. کراس بای مهمتره :D یه جوری نشه واسه تجربه بازیهای PS4 روی PS5 دوباره پول بدیم!
اگر گفتگوي آزاد با خوانندگان عزيز در مورد پلي استيشن داريد لطفا قيد کنيد.
انقدر درگیر سخت‌افزار و کل کل‌های ترافلاپسی شدید، جو فروم داغون شده. کجاست هیجان و بحث‌های خفن در مورد خودِ بازیا؟ همین :D


zz20_adobestock-min.png
@rezvideo
خودتونو لطفا معرفي کنيد
رضا چشمی عضو سابق هیئت تحریره مجله بازیرایانه و مدیر وب سایت PSgalaxy.ir
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
مهمترین نکته در خصوص PS4 مربوط به خود این کنسول نمی شود بلکه سیاست گذاری عالی سونی در خصوص مشتری مداری موجب یکه تازی PS4 در بازار شد.البته خود کشی مایکروسافت با سیاست گذاری های اشتباه اول نسل هم به موفقیت های سونی کمک شایانی نمود.از نظر من مهمترین خصیصه نسل هشتم گسترش بازی های آنلاین و فراگیر شدن بازی ها دیجیتالی نسبت به نسل قبل می باشد.در واقع نسل هشتم پلی برای ورود با دنیای پلتفرمهای استریم می باشد.در خصوص ارزیابی کنسول PS4 هم باید بگویم علیرغم برخورداری از سخت افزار متوسط در بازه زمانی لانچ کنسول ، عملکرد فوق العاده ای از این کنسول با توجه به پشتیبانی بی نظیر سونی شاهد بودیم.نکته کلیدی ماجرا تولید و ساخت بازی های داستان محور و با کیفیت توسط سونی است.
انگيزه استوديوهاي فرست پارتي سوني در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهي شد چه بود. زمان و منابع چقدر در اين بخش تاثيرگذار بوده است.
بحث انگیزشی استودیوهای فرست پارتی سونی در واقع ناشی از ذهنیت مدیریت استودیوهای جهانی سونی است که به نوبه خود مبتنی بر سیاستهائی است که شرکت سونی در رابطه با بخش پلی استیشن در پیش گرفته است.این سیاستها شامل نه تنها تولید بازی های با کیفیت داستان محور بلکه شامل تولید بازی در ابعاد گوناکون و سبکهای مختلف می شود.برای تولید یک بازی ویدئوی با کیفیت در صنعت بازی های ویدئوئی بودجه و زمان قطعا نقش مهم و اساسی ایفا می کنند.هر چه زمان بیشتری در اختیار سازنده قرار گیرد فرصت کافی برای پیاده سازی ایده ها و پولیش کردن بازی بوجود خواهد آمد و البته انجام همه این کارها نیازمند سرمایه گذاری و تامین بودجه کافی است.در نتیجه زمان و منابع (به علاوه امکانات) لازم و ملزوم توسعه یک بازی با کیفیت هستند.
بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
علیرغم تمامی تغییرات صورت گرفته در صنعت بازی های ویدئوئی و کامپیوتری ذکر یک نکته در خصوص بازی های مولتی پلایر و سرویس محور ضروری است:
بازی های مولتی پلایر و به خصوص سرویس محور آنلاین منحصر به کنسولها نیستند به عبارت دیگر بازیبازی نیازی ندارد برای انجام بازی هائی نظیر پابجی و Fortnite کنسول تهیه کند برای این مظور وجود موبایل هوشمند یا حتی دستگاهی نظیر اندروید باکس کافی است.در مجموع بازار هدف بازی های سرویس محور تفاوت عمده ای با بازار هدف بازی های داستان محور دارد.سونی سردمدار بازی های تک نفره است و به نظر من نسل آینده ، جنگ اصلی بر سر تولیدات بازی های تک نفره با کیفیت خواهد بود و نسل نهم را نسل اعتلای بازی های داستان محور می بینم.اتخاذ سیاستهای جدید توسط مایکروسافت برای تصاحب استودیوهای متخصص در زمینه ساخت بازی های تک نفره مویئ همین نکته است.
بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
واقعیت این است که پس از پایان دوران بازی های کلاسیک (8 و 16 بیتی) و ورود به دوران سه بعدی در نسل پنجم (از زمان عرضه FM Towns Marty و Amiga CD32 و 3DO در سال 1993) فرمول جدیدی در گیم پلی ، طراحی مراحل ، شخصیت پردازی ، صدا گذاری و غیره برای صنعت بازی ها پایه گذاری شد که تا به امروز از این فرمول به صورت ثابت در تمام بازی ها استفاده شده است.برای درک این موضوع می توانم به مثال ابداع اتومبیل اشاره کنم.از ساخت اولین اتومبیل بنزینی جهان توسط کارل بنز از سال 1886 تا به امروز همواره فرمول ثابتی نظیر نیروی محرکه(موتور) ، سیستم انتقال قدرت شامل گیربکس ، میل لنگ و غیره برای ساخت اتومبیل ها وجود داشته اما جزئیاتی نظیر فیس ، آپشن های مختلف و غیره دائم در حال تغییر بوده اند.در صنعت بازی ها نیز همین مورد وجود دارد.شما اگر امروزه بخواهید بازی های نسل پنجم را انجام دهید با جلوه های تصویری بی کیفیت و مکانیسمهای قدیمی گیم پلی مواجه خواهید شد اما اصول به کار رفته در همان بازی های نسل پنجم با بازی های امروز یکی است به همین علت سازندگان با به روز رسانی برخی عناصر بازی (گیم پلی و گرافیک) می توانند همان بازی های به ظاهر بی کیفیت را به بازی های سطح بالائی نظیر رزیدنت ایول 2019 بدل کنند.فراموش نکنید که پتانسیل بسیاری از بازی های نسل پنجم به واسطه برخورداری از داستان و شخصت پردازی مناسب و همچنین اتمسفر جداب برای ریمیک شدن بالاست.
بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
صد البته که گرافیک نکته مهم و اساسی در بازی های امروزی به شمار می رود اما یادمان باشد که امروزه کیفیت گرافیک بازی ها مصرف زمانی دارد و مرز استاندارهای گرافیکی کمتر از بازه زمانی 6 ماهه تغییر می کند.پی سی ها علت اصلی جابجائی این مرز ها هستند در نتیجه قدرت گرافیکی کنسول ها همواره اهمیت ثانویه دارند چرا که اولویت گرافیک بازی هر بازیباز عاشق گرافیک در وهله اول پی سی خواهد بود و بس.در خصوص موارد مطرح شده در این سوال باید بگویم با کلیت سوال موافقم.روزگاری کنسول اکس باکس ارجینال با اختلافی فاحش ، قدرتمندترین کنسول نسل ششم بود ولی امروزه چه کسی می تواند تجسم دقیقی از کیفیت بازی های این کنسول در ذهن داشته باشد یا آنرا بتواند گرافیک آنرا با کنسول های هم نسل خود تشریح کند(بدون مراجعه به یوتیوب) اما همه به یاد دارند که Halo بازی بسیار جذاب و خوش ساختی بود که در زمان خود گرافیک بی نظیری داشت و مهم تر از همه تعریف جدیدی از بازی های اول شخص ارائه کرد.پس داشتن بازی های اختصاصی با کیفیتی که از تمامی قدرت سخت افزاری استفاده می کند (ولو بدون بهره گیری از قدرت کامل سخت افزار) بسیار مهمتر از هر نکته دیگری است.
کنسول دستي PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفي روشن دست پيدا کند، سوني چه درس هايي در عرصه کنسول و بازيها گرفت.
Vita به همراه کنسول دریمکست جزء بدشانس ترین کنسول های تاریخ هستند.ویتا قربانی موج اولیه عرضه تبلتها و گوشی های همراه قدرتمند و استقبال بی نظیر مردم از آنها شد. در بازه زمانی عرضه این کنسول بسیاری عقیده داشتند که دوران کنسول های دستی به سر آمده چرا که تبلتها و گوشی ها با کارائی های چندین برابری نسبت به کنسول های دستی و بهره مندی از بازی های مجانی ، نرم افزارهای متعدد ، برنامه های ارتباطی و اجتماعی و غیره عملا جائی را برای کنسول های دستی باقی نگذاشته اند.متاسفانه این عقیده به ذهن مدیران بخش پلی استیشن تسری پیدا کرد و با قطع پشتیبانی همه جانبه از این کنسول جذاب ، عملا موجب مرگ آن شدند.بدتر از همه اینکه سونی درس اشتباهی از این تجربه ناموفق گرفت و کاملا صحنه رقابت را ترک کرد.به نظر من در ایم میان نینتندو بزرگترین درس را از شکست ویتا گرفت و با به کارگیری ایده های جذاب و نو اقدام به خلق دستگاه هیبریدی سوئیچ نمود.
استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
ژاپن یکی از اسرار آمیزترین کشورهای جهان هست مردمش هم همینطور.دقیقا به همین علت ، درک فرهنگ این سرزمین برای بسیاری از مردم دنیا سخت و شاید هم نا ممکن باشد.در حالت عادی مشتریانی که به خاطر وجود بازی های سبک ژاپنی خواهان خرید کنسول هستند خیلی زیاد نیستند.اما وجود سبک های مختلف برای یک کنسول امری کاملا اجتناب ناپذیر است و سرمایه گذاری در این بخش موجب جمع شدن کاربران با سلایق مختلف در کنار یکدیگر خواهد شد.
به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد که اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
با بررسی میزان فروش پلتفرم VR برروی بستر پلی استیشن به عدد 1/20 می رسیم.یعنی از هر 20 نفر دارنده PS4 تنها یکی پلتفرم VR را خریداری کرده است.اما واقعا چند نفر از بازیبازان ترجیح می دهند که هدست VR را به صورت بزنند و خود را با مشکلات پلتفرمهای واقعیت مجازی نظیر حالت تهوع ، سردرد ، سرگیجه و غیره درگیر کنند.گرچه شخصا دارای یک دستگاه PSVR هستم و از تجربه گاه و بی گاه بازی های این پلتفرم لذت می برم ولی تعداد نفراتی که حاضرند هزینه اضافه برای این پلتفرم را تقبل کنند و وارد دنیای واقعیت مجازی شوند در حال حاضر کم است.پیشرفت این پلتفرم و همه گیر شدن آن در نسل های آتی کاملا قابل پیش بینی است اما تصور اینکه واقعیت مجازی روزی جایگزین پلتفرمهای معمول شود در شرایط فعلی کمی دور از ذهن است.در مجموع پلتفرم VR مکملی برای پلتفرمهای فعلی خواهد بود.
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
کنسول های میان نسلی بیش از آنکه حربه ای برای سود آوری شرکتهای سازنده باشد راهکاری برای پر کردن گپ سخت افزاری کنسول ها با پی سی ها است.باید بپذیرم سرعت پیشرفت تکنولوژی و به تبع سخت افزارها ، شکاف بزرگی را بین سخت افزار کنسول ها و پی سی ها پدید می آورد.بدون شک مهمترین عاملی که شرکتهای سازنده را وادار به ارائه کنسولهای بی نسلی کرده شرکتهای توسعه دهنده بازی ها هستند.سخت افزاری پایه نسل هشتم هیچکدام توانائی اجرای بازی با رزولوشن 4K را نداشتند و با توجه به فراگیر شدن فرمت تصویری 4K و هجوم تولید کننده تلوزیون جهت سازگاری محصولات خود با این فرمت ، مهاجرت سونی و مایکروسافت به سوی این فرمت امری اجتناب ناپذیر بود.کنسول های میان نسلی ، ممکن است در نسل نهم نیز اجرائی شود اما توجه داشته باشید که طراحی و تولید یک کنسول میان نسلی به اندازه طراحی و تولید یک کنسول نسل بعد هزینه بردار است و میزان فروش کنسول میان نسلی نیز نسبت به کنسول پایه به مراتب کمتر خواهد بود که این مهم می تواند عامل بازدارنده ای برای تولید کنسول میان نسلی در نسل نهم باشد.
بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
مسلما کنسول های میان نسلی به مراتب قدرتمند تر از کنسول های پایه هستند ولی بررسی کنسول های میان نسلی فعلی به خوبی ادعای فوق را ثابت می کنند که جهشی به اندازه یک نسل در کنسول های میان نسلی رخ نداده است اما اجازه بدهید به این مورد هم اشاره کنم که از تمام پتانسیل این کنسول ها به هیچ عنوان استفاده نخواهد شد چرا که تعداد کاربران کنسولهای پایه به مراتب بیشتر از میان نسلی ها هستند به همین علت تولید بازی توسط سازندگان بر مبانی کنسول های پایه صورت خواهد پذیرفت به همین علت به لحاظ هزینه و فروش در کنسولهای پایه سود بیشتری را عاید توسعه دهندگان بازی ها خواهد کرد.
چه اندازه براي معرفي کنسول PS5 هيجان زده ايد.
برای سنجش میزان هیجانم در خصوص معرفی کنسول PS5 معیاری وجود ندارد فقط همین نکته بس که برای روز معرفی و روز انتشار لحظه شماری می کنم.
انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
حقیقتی در خصوص افزایش قدرت سخت افزاری وجود دارد.هر چقدر کنسول قدرتمند تر باشد امکان اجرایی کردن ایده های سازندگان بیشر خواهد بود در نتیجه بازی های بهتر ، واقعه گرایانه تر و زیباتری را شاهد خواهد بود.اخبار و شایعات منتشره در خصوص قابلیتهای سخت افزاری PS5 بسیار جذاب هستند به عنوان مثل به شدت منتظرم تا ببینم قابلیت HAPTIC در کنترلر PS5 چگونه عمل می کند یا صدای سه بعدی PS5 چگونه می تواند تجربه ما از بازی ها را دگرگون کند با علم به اینکه از نسل پنجم تا به امروز جهش عظیمی در بخش صوتی کنسول ها اتفاق نیفتاده است و هر چه بوده صرفا شامل ارتقاء بوده است.در خصوص تولید بازی های با کیفیت خیال همه از سونی راحت است چرا که بهترین تجربیات در چهار نسل گذشته توسط سونی و پلی استیشن برای ما بازیباران رقم خورده است و البته قابلیت پشتیبانی از بازی های نسل قبل که شاید از نان شب هم واجب تر باشد.با نگاه به شرایط فعلی ، آینده خوبی را برای سونی متصور هستم به شرط اینکه پاسخ مناسبی به سرویس های ارزشمندی که این روزها مایکروسافت معرفی می کند داشته باشد.
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
مطمئناً انقلابی در کار نخواهد بود چرا که همین حالا هم بازی های به بلوغ رسیده اند شاید تنها موردی که می توان اتنظار داشت گرافیک واقعی تر در کنار هوش مصنوعی قدرتمند تر در بازی های تک نفره باشد که بتواند بازیباز را به چالش بکشد.
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
همانگونه که بالاتر گفتم قابلیت پشتیبانی از بازیهای نسل قبل به مسئله ای حیاتی و حتی حیثیتی برای سونی بدل شده است چرا که روزگاری سونی به دلیل پشتیبانی از بازی های نسل قبل خود توسط بازیبازان مورد ستایش قرار می گرفت.نسل نهم ، جائی است که همانند نسل هفتم نبردهای مهم و بزرگی را بین سونی و مایکروسافت شاهد خواهیم بود و اجازه دهید از نسل نهم به عنوان جنگ بازی های تک نفره و سرویس ها یاد کنم.خوشبختانه تمامی بازیبازان از این جنگ منتفع خواهند شد.به هر حال حداقل انتظار بازیبازان ، وجود قابلیت پشتیبانی از بازی های نسل قبل توسط PS5 خواهد بود.
علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
شخصا علاقه مند به تمامی سبکهای بازی های ویدئوی هستم اما به طور کلی بازی های انحصاری استودیوهای فرست پارتی سونی را به مابقی بازی شرکتهای سازنده ترجیح می دهم.
Horizon , God Of War , Ratchet & Clank , iNfamous, Uncharted و غیره
کراس پلي امري ضروريست؟
خیر ، گرچه برای بسیاری نکته مهمی است ولی حداقل در ایران خیلی مهم نیست اگر فرض کنیم که برای ما بازیبازان ، بازی های داستان محور اهمیت بیشتری نسبت به بازی های آنلاین دارد در نتیجه این موضوع از درجه اهمیت ساقط می شود.
اگر گفتگوي آزاد با خوانندگان عزيز در مورد پلي استيشن داريد لطفا قيد کنيد.
جدای بحث جنگ پلتفرمها بازی های ویدئوی یکی از دلایلی است که ما بازیبازان را به صورت مجموعه ای واحد در کنار یکدیگر قرار داده است.در این بین پلی استیشن بزرگترین آوردگاه صنعت گیم در زمینه کنسول هاست.امیدوارم نسل های متعدد در کنار یکدیگر از محصولات بی نظیر سونی بهره مند شویم.

با تشکر

gx14_adobestock-min.png
@Safety & Peace
خودتونو لطفا معرفي کنيد
علی هستم 26 ساله. با کنسول SNES گیمینگ رو شروع کردن و آخرین کنسولی که داشتم، PS1 بود و بعد از اون به PC کوچ کردم. البته هنوزم انحصاری های کنسول ها رو تجربه میکنم چون که چرا که نه:D تجربه عناوین با کیفیت همیشه لذت بخشه.
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
فکر کنم دیگه واضح باشه که اعتماد سونی به استودیوهای فرست پارتیش و دادن آزادی عمل کامل به اون ها بزرگترین نکته قوت سونی بوده و با PS4 به بالاترین سطح خودش رسیده. این اعتماد خیلی مهمه و سرنوشت خیلی از استودیوهای بازی سازی به اون گره خورده هست و سونی هم به خوبی به این نکته واقفه. نتیجه آموزش درست و اعتماد به بازی سازها واقعا معجزه میکنه.
بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
نمیشه اهمیت و جایگاه بازی های مولتی رو دست کم گرفت و آمار فروش و پلیرها نشون میده که بازیکن ها گرایش زیادی به این بازی ها پیدا کردن اما نمیتونیم بگیم نسل بعدی دیگه شاهد بازی های تک نفره نیستیم و باید باهاشون خداحافظی کنیم. فروش بازی های تک نفره انحصاری روی PS4 و فروش برخی از بازی های مولتی پلتفرم کاملا نشون میده که قشر عظیمی از بازیکن ها هنوز بازی های تک نفره رو ترجیح میدن چون سلیقه های مختلفی رو اعم از گیم پلی و داستان و موسیقی و ... رو تشکیل میده که عموما توی بازی های مولتی پلیر یافت نمیشه (به خاطر تمرکزشون روی گیم پلی)
بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
نوستالوژی کلمه قدرتمندیه و افراد زیادی بچگیشون رو با کنسول های قدیمی و به خصوص PS1 گذروندن. به جرات میشه گفت با اومدن PS1 تحول عظیمی توی بازی ها صورت گرفت و تنوع IP ها بی نظیر بود. بعد از گذشت 20 سال کاملا طبیعی هست که افراد زیادی تشنه تجربه دوباره اون عناوین با شکل و شمایل جدید باشن. البته نباید کیفیت بالای این ریمیک ها رو از قلم بندازیم و موفقیت این ریمیک ها رو صرفا به خاطر نوستالوژی بدونیم چون که برخی از IP های قدیمی هم با ریمیک شدن نتونستن اونجور که باید و شاید، موفق عمل کنن. به نظرم یکی از مهم ترین دلایل موفقیت این عناوین، درک درست سازندگان از ذائقه بازیکنان و انتقال کاملا دقیق این عناوین از حالت کلاسیک به حالت مدرن بوده.
بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
کاملا درسته. شاید برای عده ای کیفیت و نحوه اجرا شدن بازی ها مهمتر از خود اون عنوان باشه اما این عده به نظرم در اقلیت هستن و مهم ترین دلیل خرید یک کنسول، عناوین انحصاری اون هستن. افرادی که کیفیت اجرایی بازی ها رو مد نظر قرار میدن، عموما خودشون رو محدود به سخت افزار کنسول نمیکنن (حتی اگر خیلی قوی باشه) و آزادی عمل خودشون رو با پلتفرم PC با چالش میکشن. البته سرویس هایی که سازندگان کنسول ارائه میدن هم سهمی در این بین داره اما با یه جست و جو در مراکز خرید میشه به راحتی فهمید عموم مردم عناوین انحصاری رو برای خرید کنسول مد نظر قرار میدن و اکثریت مردم حتی اطلاع ندارن سخت افزار کنسول ها به چه صورت هست و صرفا بازی کردن و پر کردن اوقات فراغت براشون مهمه.
استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
نمیشه نفوذ فرهنگ ژاپنی رو در کشورهای مختلف و به خصوص غربی کتمان کرد. این فرهنگ عموما از طریق انیمه ها به جاهای دیگه منتقل شده اما به نظرم یکی از دلایل مهمی که باعث این قضیه شده، این بوده که سازندگان ژاپنی به خوبی بلد بودن که فرهنگ خودشون رو چجوری به مخاطبین غربی بچشونن. این قضیه به زیبایی و در حالات مختلفی مثل نشون دادن فرهنگشون از طریق گیم پلی، موسیقی و طراحی شخصیت ها و محیط ها و ... صورت گرفته و مورد پسند افراد مختلف شده. افزایش تعداد افرادی که از این طریق با فرهنگ ژاپنی آشنا شدن به خوبی نمایانه و نسبت به قدیم بسیار زیاد بوده. سرمایه گذاری روی این بخش هم مثل سرمایه گذاری روی استودیوهای فرست پارتی میمونه. یعنی جذب افراد با استعداد و دادن آزادی عمل کامل بهشون باعث میشه تا این افراد بتونن با ایده های جدید، فرهنگ ژاپن رو گسترش بدن. داشتن ایده های جدید و چگونگی اجرای این ایده ها، نکته بسیار مهمی هست که در صورت سرمایه گذاری درست بر روی بخش های درست، نتیجه خوبی به دنبال داره.
به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
به نظرم VR میتونه به بخش قدرتمندی در بازی ها تبدیل بشه چون اینکه یه بازیکن بتونه به صورت کامل در بطن بازی قرار بگیره و با بازی تعامل داشته باشه، همیشه هیجان انگیز بوده و سازنده های زیادی سعی کردن روی این قضیه کار کنن. اما اینکه به بخش جدایی ناپذیر از بازی ها تبدیل بشه، لزوما درست نیست چون همونطور که میدونیم، افراد زیادی نمیتونن برای حتی مدت زمان کوتاهی از هدست های VR استفاده کنن و دچار مشکلات فیزیکی و ذهنی میشن. اما قطعا چیزیه که در برخی از عناوین خاص که شامل هیجانات زیاد باشه، میتونه به شدت مورد توجه قرار بگیره و از یه روش "دیگه" برای بازی کردن فراتر بره.
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
دیدگاه خوبی نسبت به این قضیه ندارم چون که عملا باعث دوپارگی بین خریداران و طرفداران میشه و بسیاری ترجیح میدن منتظر بمونن تا کنسول قوی تر رو انتخاب کنن. اما همین انتظار ممکنه حس افراد رو ازشون بگیره و تا اون زمان توجهشون به چیزهای دیگه ای جذب بشه. یکی از دلایلی که افراد کنسول میخرن اینه که دغدغه سخت افزار رو به کلی از لیست دغدغه هاشون حذف کنن. اما کنسول های میان نسلی باعث میشه که شرایطی مثل خرید قطعات سخت افزاری قویتر برای PC به وجود بیاد و تمرکز بر روی کیفیت خود بازی ها که تمرکز اصلی کنسول گیمرها هست، از بین بره.
بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
درسته. اینکه شما از 1 تا 10 برید تا اینکه شما از 5 تا 10 برید، تفاوت ایجاد میکنه و اون جهش یا گام بلند رو حس نمیکنید. وقتی به جهش بین کنسول PS1 تا PS2 نگاه میکنید، کاملا متوجه دگرگونی شدید در کیفیت بازی ها میشید. اما حتی وقتی که تریلر اولین بازی PS4 یعنی God Fall رو دیدیم، واقعا تغییری حس کردیم؟ مسلما نه! چون که نمودار تغییر گرافیکی بازی ها داره به یه خط صاف تبدیل میشه و ما باید مبنا رو به بخش های فنی مثل زمان لودینگ، هوش مصنوعی و ... تغییر بدیم. آیا این موارد هم به همون اندازه تغییر پیدا کردن؟ من که اینطور فکر نمیکنم.
انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
زمان لودینگ بهتر و حذف کامل سیستم اشتراک PS+ برای اجرای بخش آنلاین بازی ها. این 2 مورد بزرگترین دلایلی هستن که من به شخصه سراغ PC رفتم. تا اینجای کار میدونیم که قطعا زمان لودینگ ها پایین تر میاد اما دومی رو مطمئن نیستم اصلا شدنی باشه چون یه بخش درآمدزا برای سونی به حساب میاد.
چون سونی خودش رو از نظر کیفیت عناوین انحصاری بارها ثابت کرده، الان وقت مناسبیه که سرویس های خودش رو ارتقا بده (مشابه مایکروسافت) و بازیکن ها رو توی اکوسیستم خودش نگه داره.
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
تکامل سخت افزاری. همونطور که گفتم، دیگه شاهد جهش های عظیم بین سخت افزارها نیستیم و نمودار تغییرات تبدیل به یه خط نسبتا صاف شده.
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
بسیار مهم! اصولا گیمرها افراد تنبلی هستند و خیلی ها وقتی هوس بازی های قدیمی رو میکنن، حوصله ندارن کنسول های قدیمی رو دوباره از جعبه بیرون بیارن و مشغول بازی بشن. اینکه سونی به کاربران خودش این اجازه رو بده هر موقع که خواستن، تمام عناوین کنسول های قبلی خودشون رو بازی کنن، فوق العاده هست. به طور کلی، سازندگان کنسول باید یه نیم نگاه به سازندگان اتوموبیل ها داشته باشن که چجوری کوچکترین نیازهای راننده رو در راحت ترین حالت براشون محیا میکنن.
علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
Jak & Dexter
Genji
Syphon Filter
کراس پلي امري ضروريست؟
100%! یکی از مهمترین قابلیت هایی که منتظر دیدنش هستم، همین کراس پلی هست. اینکه کامیونیتی بازی ها به صورت یکپارچه باشه، واقعا بی نظیره و مطلقا باید تبدیل به یه استاندارد بشه. اینجوری علاوه بر اینکه پلتفرم های مختلف دغدغه پیدا شدن پلیر رو ندارن، افراد مختلف میتونن با دوستانشون روی پلتفرم های دیگه بازی کنن.
z309302_.png
@The End Of Ps
خودتونو لطفا معرفي کنيد
علی
کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردي دارد، ارزيابي شما از نسل هشتم و کنسول پلي استيشن چيست.
- عملکرد PS4 همونطور که همه میدونن در نسل هشتم رویایی بود , فوق العاده شروع شد و با شکوه به اتمام میرسه . نکاتی که از ابتدا باعث پیش افتادن PS4 و فروش عالی شد قیمت معقول همراه با سخت افزار قوی تر از رقیب بود ولی مهمترین نکته که باعث شد تا آخر نسل این برتری حفظ بشه ساپورت عالی سونی همراه با بازی های انحصاری با کیفیت بود
انگيزه استوديوهاي فرست پارتي سوني در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهي شد چه بود. زمان و منابع چقدر در اين بخش تاثيرگذار بوده است.
- انگیزه استدیوهای فرست پارتی سونی از ابتدای نسل ادامه راهی بود که از اواسط نسل هفتم استارت خورده بود یعنی بازی های سینگل پلیر داستان محور با بهترین کیفیت و جلوه های بصری بی نظیر و در این راه زمان و بودجه و همچنین باز گذاشتن دست استدیوها در موفقیت بازی هاشون خیلی تاثیرگذار بود
بازي‌ها در حال تغيير و دگرگوني هستند، از نظر شما بازي هاي تک نفره PlayStation، جايگاه خود را در نسل نهم به عناوين مولتي پلير و سرويس محور واگذار خواهند کرد.
- عناوین تکنفره قرار نیست به هیچ عنوان جای خودشون رو به عناوین چند نفره و سرویس محور بدن و قطعا با قدرت به کار خودشون ادامه خواهند داد چون تخصص اکثر استدیوهای سونی ساخت اینجور بازی هاست ولی به نظر میرسه که نسل بعد سونی بیشتر به بازی های مولتی پلیر اهمیت بده
بازسازي برخي عناوين (ريميک) با استقبال مثال زدني و موفقيت بي نظير همراه بوده است، چگونه بازيهايي که بعضا 20 سال از عمرشان مي گذرد پا به پاي بهترين بازي هاي سال حرکت و رقابت مي کنند.
- اصلی ترین دلیل میتونه اون حس نوستالژی و خاطرات شیرینی باشه که در ذهن گیمر نقش بسته و دوست دارن دوباره اون لذت رو به شکلی جدید و با گرافیک روز تجربه کنن ولی در عین حال کیفیت ساخت ریمیک مهمترین نکته هست که باعث موفقیت این بازی ها میشه مثل RE2 یا کرش
بسياري مي گويند قدرت سخت افزاري، تا زماني که عنوان اختصاصي متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهميتي ندارد، نظر شما چيست.
- اهمیت داره ولی قطعا در اولویت نمیتونه باشه مگر اینکه اختلاف بسیار فاحشی بین عناوین مولتی پلتفرم به وجود بیاد که معمولا اینطور نمیشه پس مهمترین نکته میتونه همون بازی های اختصاصی با کیفیت باشه
کنسول دستي PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفي روشن دست پيدا کند، سوني چه درس هايي در عرصه کنسول و بازيها گرفت.
- همون نکته همیشگی ساپورت کنسول همراه با بازی های با کیفیت چیزی که باعث بازگشت PS3 از اون بحران عجیب و غریب شد پس میتونست ویتا هم نجات بده کنسولی که از نظر سخت افزاری و کیفیت عالی بود
استوديوهاي ژاپني در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نورديدند و موفقيتهاي بسياري کسب نمودند، از نظرشما ديده شدن بازيهاي ژاپني بر روي کنسول PS4، تا چه اندازه گيمرهاي سرتاسر دنيا را ترغيب و تحت تاثير قرار داده است و سرمايه گذاري در اين بخش چه تاثيري روي کنسول نسل بعدي سوني خواهد گذاشت.
- استدیوهای ژاپنی در نسل هفتم افت شدید داشتند ولی ژاپنی ها همیشه ثابت کردند که با تلاش زیاد برمیگردن و در نسل هشتم به شدت درخشیدن و PS4 هم در این امر نقش زیادی داشت و کنسولی بود که نسبت به PS3 در غرب فروش بسیار بهتری رو تجربه کرد و کمک زیادی به دیده شدن و فروش این بازی ها کرد مثل NIER , NIOH , پرسونا5 و ... . قطعا نسل بعد سونی باید اهمیت ویژه ای به این بازی ها بده
به نظر شما واقعيت مجازي (VR) اين قابليت را دارد که به يک بخش جدايي‌ناپذير از بازي‌ها تبديل شود؟ در اين نسل بازي‌هايي نظير Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ي واقعيت مجازي مي‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراين فکر مي‌کنيد که اين چيزي است که سازندگان و ناشران توجه بيشتري به آن خواهند داشت؟ يا به VR به عنوان يک روش “ديگر” براي بازي کردن نگاه مي‌کنند.
- واقعیت مجازی یا همون VR همچنان در اول راه هستند ولی در همین نسل با توجه به عناوینی که به شدت مورد تحسین قرار گرفتند مثل Astro Bot و سرمایه گذاری شرکت های مختلف در این زمینه نشون داد که به آینده VR میشه امیدوار بود و تجربه متفاوت و خاصی رو میتونه رقم بزنه
نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهاي ميان نسلي بوديم و از چرخه سنتي هميشگي خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به اين موضوع بگيد، همچنين از نظر شما در نسل پيشِ رو، اين چرخه (کنسول ميان نسلي) براي پلي استيشن ادامه خواهد داشت.
- در ابتدا خیلی عجیب و غیر قابل قبول به نظر می رسید , به هر حال پیشرفت سخت افزار خیلی سریع هست و با توجه به اینکه در اواخر نسل میتونه اختلاف زیادی در عناوین مولتی پلتفرم با PC به وجود بیاد و از طرفی گیمرهای زیادی این موضوع براشون اهمیت داره و استقبال خوبی هم از این کنسول ها شد پس میتونه توجیح پذیر باشه و به احتمال زیاد نسل بعد هم شاهد کنسول میان نسلی خواهیم بود
بسياري کنسولهاي ميان نسلي را کامل نمي دانند و اختلاف بارز سخت افزاري مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدين در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در اين مورد چيست.
- به نظر من قرار نیست در کنسول های بین نسلی شاهد اختلاف و جهش زیادی نسبت به کنسول پایه باشیم چون قراره همون تجربه رو با کیفیت بهتر (معمولا از نظر رزولوشن و فریم ریت) ارائه بدن
چه اندازه براي معرفي کنسول PS5 هيجان زده ايد.
- خیلی زیاد چون همیشه با PS زندگی کردم و بزرگ شدم
انتظارات شما از کنسول PS5 چيست و از نظر شما چشم انداز سوني در اين رابطه چه خواهد بود.
- سخت افزار قابل قبول , قیمت مناسب (حداکثر 499$) و مهم تر از همه مثل همیشه ساپورت عالی و بازی های انحصاری با کیفیت
با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
- فکر میکنم با توجه به اخباری که تا الان گزارش شده احتمالا امکانات خاص و جالب بیشتری رو ببینیم و نسبت به نسل قبل احتمالا جهش بزرگ تری رو شاهد باشیم
نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
- اگر منظور backward compatibility هست که قطعا میتونه خبر خیلی خوبی برا همه طرفدارها باشه , وضعیت سرویس ها رو هم فعلا نمیشه پیش بینی کرد ولی به نظر میرسه که با PSNOW برنامه های بیشتری داشته باشن
علاقه مند به معرفي کدام عناوين بر روي کنسول PS5 هستيد.
- عناوین فرست پارتی با جلوه های بصری میخکوب کننه که میتونه شماره های جدیدی از God Of War , بلادبورن , هورایزن یا اسپایدرمن باشه یا سورپرایزی غیر قابل پیش بینی . کسی نمیدونه شاید IP جدیدی از ناوتی داگ
کراس پلي امري ضروريست؟
- نمیتونم بگم ضروری ولی بودنش میتونه به تجربه راحت تر عناوین چند نفره کمک کنه و استارت این اتفاق از همین نسل شروع شد و نسل بعد شاهد عناوین بیشتری با پشتیبانی از کراس پلی خواهیم بود
اگر گفتگوي آزاد با خوانندگان عزيز در مورد پلي استيشن داريد لطفا قيد کنيد.
- به عنوان یه کنسول گیمر و با توجه به خاطرات و اعتمادی که سال های سال سونی برام ایجاد کرده قطعا نسل بعد رو هم با PS5 ادامه میدم و امیدوارم که موفقیت PS4 و تکرار کنن
مرسی

o38137_.png
@vivanred
نوشته شده توسط .Amirone:
. خودتونو لطفا معرفی کنید
بیشتر...
علیرضا.

نوشته شده توسط .Amirone:
. کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردی دارد، ارزیابی شما از نسل هشتم و کنسول پلی استیشن چیست.
بیشتر...
تنها چیزی که در مقایسه با بقیه کنسول ها منحصر به فردش میکنه بازی های انحصاری با کیفیت وگرنه باقی امکانات بیشترش ما در این کشور با توجه به فلیتر بودن و سرعت پایین دانلود و اپلود زیاد بدرد ما نمیخور.


نوشته شده توسط .Amirone:
. انگیزه استودیوهای فرست پارتی سونی در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهی شد چه بود. زمان و منابع چقدر در این بخش تاثیرگذار بوده است.
بیشتر...
خوب انگیزه که مشخصه جذب مشتری به خاطر اینکه هرچی شما عنوان با کیفیت تری بسازی و ملت از اون سبک خوششون بیاد و جای دیگه نتونن اون بازی انجام بدن مشخصا جذب مخاطب میکنن .

مشخصا برای ساخت یک عنوان با کیفیت نیاز به زمان و منابع و پشتیبانی خوب هستش هر کدام نباشه مشخصا سخت بشه یک عنوان عالی ساخت پشتیبانی فقط این نیست که شما از نظر مالی و از نظر امکانات تیم پشتیبانی کنین اینکه به تیم روحیه بدین یا به تیم باور داشته باشین و هی نخواین به تیم خط بدین خودش خیلی تاثیر داره .

نوشته شده توسط .Amirone:
. بازی‌ها در حال تغییر و دگرگونی هستند، از نظر شما بازی های تک نفره PlayStation، جایگاه خود را در نسل نهم به عناوین مولتی پلیر و سرویس محور واگذار خواهند کرد.
بیشتر...
من فکر نمیکنم اما فکر مکینم سونی باید بتونه تعادل برقرار کنه نیازی نیست بازی داستان محور حذف یا تغییر کنه میتونه بازی های دیگه که در کنار بخش داستانی عالی بخش مولتی پلیر عالی هم داره عرضه بشه .

نوشته شده توسط .Amirone:
. بازسازی برخی عناوین (ریمیک) با استقبال مثال زدنی و موفقیت بی نظیر همراه بوده است، چگونه بازیهایی که بعضا 20 سال از عمرشان می گذرد پا به پای بهترین بازی های سال حرکت و رقابت می کنند.
بیشتر...
بستگی داره مشخصا عنوان های ریمیک ساخته شده کیفیت کافی داشتن که ملت با توجه علاقه ای که به اون بازی ها داشتن ازشون استقبال کردن و مشخصا ریمیک های صورت گرفته فقط یک کپی برابر با اصل عنوان قدیمی نبودن و بعضی هاشون واقعا عالی کار شدن و لذت 20 سال قبل که اون عنوان انجام دایدم دوباره زنده کردن.


نوشته شده توسط .Amirone:
. بسیاری می گویند قدرت سخت افزاری، تا زمانی که عنوان اختصاصی متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهمیتی ندارد، نظر شما چیست.
بیشتر...
خوب بستگی داره فقط اینکه یک عنوانی انحصاری باشه دلیل بر خوب بودن اون بازی نیست خیلی از بازی ها انحصاری بودن اما هیچ وقت کیفیتی که باید میداشتن نداشتن .

عنوان انحصاری زمانی خوبه که بتونه با توجه به سخت افزار چیز های که در بازی های مولتی پلتفرم امکان عرضه نداره عرضه کنن به خاطر اینکه معمولا عنوان های مولتی پلتفرم سازنده ها نه زمان کافی برای استفاده از قدرت کنسول ها بر اساس ایده های جدید دارن نه سرمایه و نه نیروی کار کافی برای همین نمیشه از یک استدیوی که برای مثال 3 ساله یک عنوان انحصاری خوب میسازه با یک استدیو که بر روی 3-4 تا پلتفرم بر اساس همون تعداد کارمند و زمان و هزینه تولید میکنه مقایسه کرد.

مشخصا عنوان های انحصاری به دلیل اینکه سازنده ها زمان کافی و بودجه مورد نیاز برای ساخت یک عنوان با کیفیت دارن میتونن از قدرت کنسول برای عرضه بازی های بهتر نه فقط رزولوشن یا فریم بلکه AI بهتر و گیم پلی بهتر و محیط های با عمق بیشتر طراحی و عرضه کنن .


نوشته شده توسط .Amirone:
. کنسول دستی PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفی روشن دست پیدا کند، سونی چه درس هایی در عرصه کنسول و بازیها گرفت.
بیشتر...
به نظر من بهتر سونی کنسول دستی بی خیال بشه و خیلی خوب به کنسول خانگی خودش بچسبه چون سونی با توجه به تعداد استدیو های که داره قدرت کافی برای پشتیبانی 100% از دو کنسول مختلف نداره همون اتفاقی که برای ویتا افتاد سونی بی خیالش شد چسبید به PS4 که یکی از بهترین کارهای بود که سونی میتونست انجام بده.

نوشته شده توسط .Amirone:
. استودیوهای ژاپنی در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نوردیدند و موفقیتهای بسیاری کسب نمودند، از نظرشما دیده شدن بازیهای ژاپنی بر روی کنسول PS4، تا چه اندازه گیمرهای سرتاسر دنیا را ترغیب و تحت تاثیر قرار داده است و سرمایه گذاری در این بخش چه تاثیری روی کنسول نسل بعدی سونی خواهد گذاشت.
بیشتر...
خوب یکی از اشتباهات سونی همین پشتیبانی نکردن از ژاپنی استدیو هستش به نظر من به اندازه ای که به استدیو های خارجی توجه کرده به استدیو های ژاپن توجه نمیکنه به نظر من سونی باید این استدیو ها ارتقاع بده از همین استدیو همین نسل عنوان های با کیفیتی مثل bloodborne یا Gravity rush امده که میشد از پتانسیل این استدیو ها بیشتر و بهتر استفاده کنن که ما هم چهارتا بازی با کیفیت دیگه از استدیو های ژاپن میدیم .


نوشته شده توسط .Amirone:
. به نظر شما واقعیت مجازی (VR) این قابلیت را دارد که به یک بخش جدایی‌ناپذیر از بازی‌ها تبدیل شود؟ در این نسل بازی‌هایی نظیر Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ی واقعیت مجازی می‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراین فکر می‌کنید که این چیزی است که سازندگان و ناشران توجه بیشتری به آن خواهند داشت؟ یا به VR به عنوان یک روش “دیگر” برای بازی کردن نگاه می‌کنند.
بیشتر...
شاید در اینده اما هنوز نه باید خیلی از مشکلات VR برطرف بشه هزینه زیاد کیفیت تصویر پایین سیم های زیاد دقت پایین کنترلر عرق کردن بعد چند دقیقه ای تصویر در صورت انجام بازی های که عرق میکنی .

با توجه به تست های که روی هر دو VIV HTC و PS VR انجام دادم فعلا به نظرم یک روش دیگه برای بازی کردن نگاه میکنن تا زمانی که تمام مشکلات VR برطرف بشه و بتونه بهتر عمل کنه .


نوشته شده توسط .Amirone:
. نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهای میان نسلی بودیم و از چرخه سنتی همیشگی خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به این موضوع بگید، همچنین از نظر شما در نسل پیشِ رو، این چرخه (کنسول میان نسلی) برای پلی استیشن ادامه خواهد داشت.
بیشتر...
به نظر خودم با توجه به اینکه تفاوت کنسول های این نسل 1080p و 4k بود میشد قبول کرد که کنسول میان نسلی برای کسایی که TV های 4K داشتن حتی به صورت اپ اسکیل گذینه خوبی بود اما برای نسل بعد بستگی داره که کنسول ها اول نسل چطور عمل میکنن اگه مشکل خاصی داشته باشن میتونن در کنسول میان نسلی بهتر عمل کنن کسی که احساس میکنه کنسول اول نسلی راضی نکردتش میتونه تهیه کنه .

به عنوان یک اپشن بد نیست من مخالفتی ندارم چون یک حق انتخاب که هر کسی میتونه قبول کنه تهیه کنه میتونه نکنه کسی کسی مجبور به تهیه کنسول میان نسلی نکرده بود و نمیکنه .

نوشته شده توسط .Amirone:
. بسیاری کنسولهای میان نسلی را کامل نمی دانند و اختلاف بارز سخت افزاری مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدین در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در این مورد چیست.
بیشتر...
قرار هم نبوده جهش خاصی انجام بده قرار بوده که کنسول اول نسلی تقویت کنه تا بتونه مشکلاتی که کاربرها با کنسول اول نسلی داشتن بر طرف کنه.


نوشته شده توسط .Amirone:
. چه اندازه برای معرفی کنسول PS5 هیجان زده اید.
بیشتر...
من به شخصه عاشق تکنولوژی هستم همیشه برای همین هیجان دارم ببینم چه چیز جدید میشه از خلاقیت سازنده های سخت افزار داخل کنسول ها دید.

یکی از نکات جالب این نسل برای من چکبورد بود واقعا هم از ایده و هم از اجراش لذت بردم .

نوشته شده توسط .Amirone:
. انتظارات شما از کنسول PS5 چیست و از نظر شما چشم انداز سونی در این رابطه چه خواهد بود.
بیشتر...
مثل همیشه بازی با کیفیت و ارتقاع سطح بازی ها و دیدن چیز های که تا الان روی کنسول های قدیمی شاهد نبودیم با پیشرفت هر نسل با توجه به سخت افزاری که در اختیار سازنده ها میزاره.

نوشته شده توسط .Amirone:
. با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری.
بیشتر...
مشخصا خیلی از موارد که معرفی شده قبلا روی کنسول حال حاضر موجود نبوده مشخصا میتونه هر کدام انقلابی باشه اما بازم باید ببینم سازنده ها از این ارتقاع چطور استفاده میکنن فقط اینکه شرکت ها یک سری امکانات داخل سخت افزار بچپونن انقلابی نخواهد بود .

الان وجود هارد های SSD خودش در کنسول ها انقلابی هستش چون قبلا وجود نداشته اما اینکه سازنده ها از این نوع امکانات که در اختیارشون قرار گرفته چطور استفاده کنن بحث فرق میکنه متونه هیچ تاثیری نداشته باشه میتونن سازنده ها خیلی کارها باهاش انجام بدن.


نوشته شده توسط .Amirone:
. نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست.
بیشتر...
به شخصه من بیشتر ادم رو به جلو هستم بیشتر از اینکه دوست داشته باشم بازی قدیمی انجام بدم دوست دارم بازی با کیفیت جدید انجام بدم مگه اینکه اون بازی قدیمی ریمیک شده باشه .

نوشته شده توسط .Amirone:
. علاقه مند به معرفی کدام عناوین بر روی کنسول PS5 هستید.
بیشتر...
بیشتر دوست دارم اگه قراره بازی های زیر و خیلی از بازی های دیگه معرفی بشه نسخه جدید باشه و اینکه کیفیتش در خور عنوان ها قبلی باشه.

parasite eve
onimusha
Splinter cell
killzone
Resistance
Bloodborne
,..... .

نوشته شده توسط .Amirone:
. کراس پلی امری ضروریست؟
بیشتر...
بله اما به عنوان آپشن که اگه دیدی نیازه که در بازی ببنیدش ببندی مخصوصا با PC چون تعدا چیتر های که لذت بازی از بین میبرن خیلی زیادن .
z15025_.png

@voldmort
خودتونو لطفا معرفی کنید
بیشتر...
درود
علی نجفی (voldmort) و ۳۲ ساله ام ، که میشه گفت حدودا از 4/5 سالگی و با آتاری وارد دنیای رنگارنگ گیم شدم
البته با توجه به مکانی که درش بزرگ شدیم و طبیعتا به خاطر کم و کاستی هایی که در بخش سرگرمی وجود داشته و داره این راهو همچنان با قدرت ادامه خواهم داد:D

کنسول PlayStation 4 چه عملکرد و نکته منحصر به فردی دارد، ارزیابی شما از نسل هشتم و کنسول پلی استیشن چیست
بیشتر...
خب کنسول نسل هشتم سونی با توجه به قدرت پردازنده و گرافیکی که واسش در نظر گرفتن در حد خودش قابل قبول بود و بازی سازها الخصوص در اواخر نسل از تمام قدرت کنسول استفاده کردن و درواقع شیراشو رسما کشیدن و خروجی واقعا قابل قبول بود
و اینکه شخصا از DualShock و قابلیت وصل هدست بهش راضی ام
خب این نسل رو میتونن نسل ریمسترها نام گذاری کنن:D
تنها زمانی که کیفیت و تعداد new ip های نسل های گذشته رو مرور کنید متوجه ی این نکته منفی خواهید شد!
اگر بخوام این بازی‌ های ریمستر شده رو لیست کنم از تعداد بازی‌های نسل هشتم بیشتر میشن!
بزارید من یه سوال بپرسم:D
یعنی استودیوهای بازی‌سازی انقدر ناتوان و خالی از هرگونه ایده و خلاقیت هستن که باید بر بازی‌های قدیمی و نسل های قبلی خودشون تکیه کنن؟؟

انگیزه استودیوهای فرست پارتی سونی در نسل هشتم که به خلق آثار جاودانه منتهی شد چه بود. زمان و منابع چقدر در این بخش تاثیرگذار بوده است
بیشتر...
خب سونی نسبت به رقیب در این بخش کولاک کرد
خب انگیزه در هر شغلی به مانند خون واسه ی قلب مهم و تاثیر گذار هستش
انسان همواره به دنبال رشد و ارتقاع جایگاهشه که این امر زمانی ×2 میشه که از لحاظ روحی و مالی ساپورت بشه پس یکی از دلایلش بی شک حمایت تمام و کمال خود سونی از استودیوهای فرست پارتیش بوده!
دلیل مهم بعدی اجازه ی تام و باز گذاشتن دست بازی ساز برای خلق یک هنر بدون دخالت های رو مخی هستش
همونطور که امثال کوری بارلوگ ها اومدن و از بیس ، طبق سلیقه و خواسته اشون (حتی گاهی تحت فشار) خلق هنر کردن و مجدد نام سونی رو به صدر بهترین بازی سال کشوندن
خب از محبوب شدن که گذر کنیم بحث مالی و معمولا سود بالای فروش عناوین فرست پارتی و پوئن هایی که طبیعتا برای کارکنان این استودیوهاس قابل چشم پوشی نیست

بازی‌ها در حال تغییر و دگرگونی هستند، از نظر شما بازی های تک نفره PlayStation، جایگاه خود را در نسل نهم به عناوین مولتی پلیر و سرویس محور واگذار خواهند کرد.
بیشتر...
خب چیزی که به وضوح با پوست و گوشت امون حس کردیم سیاست های سونی راجب عناوین تک نفره اس که شخصا منو آزرده خاطر کرد و امیدوارم برای نسل بعد تصمیماتی مبنی بر فراهم کردن یه بستر مناسب و سرورهای کارآمد برای عناوین مولتی پلیرش گرفته بشه و به قولی از یک ور بوم نیفته!

بازسازی برخی عناوین (ریمیک) با استقبال مثال زدنی و موفقیت بی نظیر همراه بوده است، چگونه بازیهایی که بعضا 20 سال از عمرشان می گذرد پا به پای بهترین بازی های سال حرکت و رقابت می کنند.
بیشتر...
البته همیشه اینطور نبوده:D
ولی خب وقتی دست روی یک فرانچایز مثل کراش و اویل و دارک سولز و.. با فن بیس بالا گذاشته بشه و از قضا یک تیم خبره اونو به بهترین شکل بازسازی کنن چرا که نه؟؟
طبیعتا نظرات رو به خودش جلب میکنه و طبیعتا ماها ازش استقبال میکنیم
به عنوان مثال شخصا از الان بیشتر از سایر بازی ها منتظر ریمیک دیمن سولز هستم:D
درواقع این موضوع شاید نشان میده که عناوین حال حاظر اون داستان غنی و پولیش شده و شخصیت‌ پردازی‌های عمیق و کیفیت مطلوب نسل های گذشته رو نداشته اند (البته منظور یه سری از عناوین هستش)
دیگه خبری از اون موسیقی های خفن نسل های پیش نیست
متاسفانه همه چیز جاشو به گرافیک و رزولوشن داده!
الان مجبوریم بی‌دقتی و کم‌کاری سازندگان رو با اپدیت‌ها و پچ‌های روز اول با حجم‌ فضایی جبران کنیم که شاید بشه بازی رو با مشکلات کمتری تجربه کنیم
بگذریم...

بسیاری می گویند قدرت سخت افزاری، تا زمانی که عنوان اختصاصی متناسب با قدرت کنسول ارائه نشود اهمیتی ندارد، نظر شما چیست.
بیشتر...
از قدیم میگن حرف حساب چی؟؟؟:D
درواقع موردی که این نسل رسما تو تیم رقیب مشاهده اش کردیم
فکر کن توی یک روستای پر از چاله چوله زندگی میکنی و با لامبورگینی که کَفِش چسبیده رو زمین بخوای جابه جاشی!
روزی 400میل باید پول جلوبندی بدی:D
درواقع تا زمانی که شما به درستی از امکانات و قدرتش بهره نبری هیچ ارزشی نخواهد داشت(حالا چه کنسول چه وسیله ی دیگه!)

کنسول دستی PlayStation Vita با داشتن توابع منحصر به فرد، نتوانست به هدفی روشن دست پیدا کند، سونی چه درس هایی در عرصه کنسول و بازیها گرفت.
بیشتر...
من کنسول دستی نداشتم ولی ببینید سونی در نسل قبل چرا قافله رو به رقیبش واگذار کرد ولی این نسل کامبک زد؟!
نمیگم همون رویه رو پیش بگیره ولی خب اگر واقعا نیاز هست که همچنان کنسول دستی بسازه بهتره از نیتیندو درس بگیره

استودیوهای ژاپنی در نسل هشتم از شرق تا غرب را در نوردیدند و موفقیتهای بسیاری کسب نمودند، از نظرشما دیده شدن بازیهای ژاپنی بر روی کنسول PS4، تا چه اندازه گیمرهای سرتاسر دنیا را ترغیب و تحت تاثیر قرار داده است و سرمایه گذاری در این بخش چه تاثیری روی کنسول نسل بعدی سونی خواهد گذاشت.
بیشتر...
استودیو و کارگردانان ژاپنی حکم روح برای کالبد ps4 رو دارن که علاوه بر جذابیت فرهنگ و تاریخ ژاپن که در بازی هاشون به نمایش در میاد ، حضورشون واجب کفاییه و جزو مهمی از تاریخچه ی این کنسول هستن
خلاقیت و نبوغ خاصشون در خلق ip ها و حتی دیگر زمینه ها مثل فیلم و انیمه به شکلی هست که بی شک اونارو یک قدرت بلامنازع و یک گزینه ی مناسب برای ادامه ی همکاری برای نسل بعد کرده

به نظر شما واقعیت مجازی (VR) این قابلیت را دارد که به یک بخش جدایی‌ناپذیر از بازی‌ها تبدیل شود؟
در این نسل بازی‌هایی نظیر Astro Bot و Tetris Effect نشان دادند که تجربه‌ی واقعیت مجازی می‌تواند فوق‌العاده باشد. بنابراین فکر می‌کنید که این چیزی است که سازندگان و ناشران توجه بیشتری به آن خواهند داشت؟
یا به VR به عنوان یک روش “دیگر” برای بازی کردن نگاه می‌کنند.
بیشتر...
از اونجایی که برای جواب با کیفیت گرفتن از VR نیاز به قدرت و سخت افزار بالایی داریم ، حس میکنم در نسل بعد بازی های خفن تر و ساپورت بهتری واسش صورت بگیره و شاید حتی چند انحصاری خودشو بهتر مطرح کنه و برخلاف این نسل که از ضعف سخت افزاری رنج میبرد ، طبیعتا امار فروش بهتری نسبت به این نسلش خواهد داشت(البته با قیمت معقول تری نسبت به نسل پیشین)

نسل هشتم شاهد عرضه کنسولهای میان نسلی بودیم و از چرخه سنتی همیشگی خارج شد، لطفا بازخوردتونو نسبت به این موضوع بگید، همچنین از نظر شما در نسل پیشِ رو، این چرخه (کنسول میان نسلی) برای پلی استیشن ادامه خواهد داشت.
بیشتر...
متاسفانه ادامه خواهد داشت و شخصا این روند رو دوست ندارم:D
مگر شعار کنسول ها این نبوده که طوری طراحی میشن که برای اجرای بازی‌ها (برخلاف pc) نیاز نیست بلفرض هر 3سال یک بار ارتقا داده شن!
پس چی شد!؟
به نظرم به اسم تکامل و پیشرفت دارن با یک کنسول میان نسلی به ما خیانت میکنن:D
یه سری از گیمرها هم که علی برکت ا... سریعا استقبال کردن و وقتی شعارِ "اگر می‌خواهید کیفیت بالاتری در بازی‌های خود داشته باشید و آن‌ها را روان‌تر و بهتر اجرا کنید باید با ما جلو بیایید" رو شنیدن اصل ماجرا رو فراموش کردن!

بسیاری کنسولهای میان نسلی را کامل نمی دانند و اختلاف بارز سخت افزاری مانند جهش نسل هفتم به هشتم از نظر منتقدین در کنسول ها وجود ندارد، نظر شما در این مورد چیست.
بیشتر...
درواقع بالا جوابم رو دادم
بدلیل خام بودن جامعه ی گیمر هرروز بزرگان صنعت بیشتر مى دوشن....

چه اندازه برای معرفی کنسول PS5 هیجان زده اید
بیشتر...
حقیقتا تا زمانی که از قدرت کنسول و برنامه ی نسل بعدی که سازنده ها برای ما گیمر ها تدارک دیدن اخبار صحیحی منتشر نشه ، هیچ حس خاص و هایپی نخواهم داشت:D

با توجه به امکانات معرفی شده در کنسول PS5، از نظر شما انقلابی خواهد بود یا صرفا یک تکامل سخت افزاری
بیشتر...
بالاتر گفتم که اخبار فیک لیک شده بسیار زیاد بوده و همچنان نمیشه بهشون استناد کرد منتهی حس میکنم با توجه به پیشرفت لحظه ایی بشر در زمینه های مختلف با یک جهش خیره کننده روبه رو شیم!

نظر شما از ساپورت بازیهای نسل قبل و فعلی سونی، همچنین سرویسها بر روی PS5 چیست
بیشتر...
خب قابلیت بکوارد که گزینه ی سک30 و جذاب و فوق العادایه ، الخصوص اگر نسل هفتم رو هم در بر بگیره

علاقه مند به معرفی کدام عناوین بر روی کنسول PS5 هستید
بیشتر...
همه میدونن BB2:D
سوا از اینا GTA و GT اسپورت و یک SP جدید با سم فیشر:D
یه اویل ویثین جدید:D
نداریم ولی اگر میشد یک عدد گرالت:p
یک عدد ریمن و یک عدد هم راچت و کلنک:D
و یه سری ریمیک!:D
ریمیک دیمن سولز رو نمیدونم واسه کدوم پورت میشه ولی واسه اونم هایپم:D
اگر بشه ریمیک یا ریبوت داینو کرایسس :D
اگر از نسل هفتم پشتیبانی نشد ریمیک RDR1 :D

کراس پلی امری ضروریست؟
بیشتر...
ضروری نیست ولی استقبال میکنم
البته سونی تو ضمینه ی سرور و بخش انلاین فاجعه اس!
بازم میگم تنها خواسته ام اینه که یه دستی به روش بکشن واسه ما که بتونیم راحت انلاین بزنیم و چه بهتر که کراس باشه:(

پ.ن:گآد بلس آس:D
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or