صحبت های زیادی شد
من بر خلاف عده ای از دوستان از کنسول خوشم اومد
معرفیش هم دیگه لازم بود چون کم کم داشت کامل لیک میشد و باید سریع خودشون معرفی میکردن
قابلیت موس شدنش هم نمیدونم چقدر بشه روش حساب باز کزد ولی واسه بازی های شوتر اول شخص میتونه جذاب باشه
تنها چیزی که ازش خوشم نیومد اون بیرون زدگی شبیه به کابل لایتنینگه که جوی کان رو به کنسول وصل میکنه چون استرس شکستن رو بهم میده ولی از طرفی چون جویکان ها سر و تهش حال کرو دارن و قشنگ توش فیکس میشن یه کم از نگرانیم از بابت درست جا زدن رو کم میکنه
بعضی دوستان گفتن اگه اولد نباشه شاید صبر کنن تا احتمالا مدل اولد بیاد ولی من ان شاء الله اگه مشکلی پیش نیاد حتما این کنسول رو می گیرم نهایتش مدل جدید اومد میفروشیم دیگه
تو ایران متاسفانه هر چیزی ارزش داره غیر از پول ، به اون دوستان که میگن پولمون رو حروم نمیکنیم و صبر میکنیم اولد بیاد برادرنه پیشنهاد میدم تو ایران کلا پول تو دستت نباشه هر چیزی بخری از پول نگه داشتن بهتره به قول بابای دوستم پول نگه ندار اگه نمیدونی چی بخری چهار تا گونی کود حیوانی بخر جایی نگه دار فردا گرونتر ازت میخرن باز بهتره از اینکه ریال ایران دستت باشه
در مورد بازی هم از اونجایی که نسل های قبل نینتندو رو نداشتم و پول بازی هم ندارم احتمالا 2 تا بازی بخرم و اونا رو هی تعویض کنم و از طرفی خدا رو شکر از بکوارد پشتیبانی میکنه میتونم مدتی بازی های دسته سویچ 1 رو بگیرم مثل زلدا اینا یا از دوستی آشنایی کسی قرض بگیرم