اخبار و اطلاعاتی در رابطه با هوش مصنوعی splinter cell 5 { حتما خوانده شود}

ONLY_SONY_PS3

کاربر سایت
یکی از نکات جالب و قابل توجه بازی اسپلینتر سل 5 هوش مصنوعی هست که در این بازی قرار داده شده است چیزی که به گفته ی مسئولان یوبی سافت قرار است فوق العاده در این بازی کار بشه.من اطلاعات و اخباری رو که سایت ign در مورد هوش مصنوعی این بازیرو گزاشتن این جا میزارم.

NPCهایی که در بازی وجود دارند کاملا با شما ره های قبلی فرق دارد گفته میشود چیزی حدود 3000 هزار رفتار گوناگون برای NPC در نظر گرفته شده است :eek: همچنین در دمویی که از این بازی منتشر شده بود حدود 250 NPC و 30 دشمن در صحنه وجود داشتند.سازن دگان این بازی در این خصوص ادعای عجیبی کردند و گفته اند که هر کدام از NPC ها در این بازی هوش مصنوعی جداگانه ای دارند :eek: .
یوبی سافت اعلام کرده که نحوه ی عکس العمل های مردم در هنگام دویدن سام در بین مردم توسط همان تیم سازنده ی بازیه assassin creed ساخته خواهد شد.
به کمک هوش مصنوعی بالایی که این بازی دارد سام میتواند برای انجام ما موریت هایش از شهروندان نیز کمک بگیرد { به نظر میرسد که این قسمت هم از روی بازیه assassin creed تقلید شده.}
شما میتوانید با انها صحبت کنید و از انها اطلاعاتی کسب کنید ضمن اینکه اعلام شده تیم ما قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی بالای این بازی کاری کند تا شما به هیچوجه یک صحبت یکسان از دو نفر نبینید :eek: { به نظر میرسه این صحبت کمی اغراق امیز باشه ;) }
هوش مصنوعی در این بازی به حدی است که اگر شما برای یک شهروند مزاحمت ایجاد کنید بستگی به اخلاقیات اون فرد واکنش میبینید :eek: برای مثال ممکن است اون فردی که شما برایش مزاحمت ایجاد کردید شما را به پلیس معرفی کند و یا اینکه تا شمارو نکشد بیخیال نمیشه :biggrin1:
در این بازی قرار است حس ششم نیز برای سام در نظر گرفته شود :eek: به هر حال به نظر میرسه مسئولان یوبی سافت مانور زیادی روی هوش مصنوعی این بازی میدن...........

قرار سایت ign یک مصاحبه با سازنده های این بازی در رابطه با هوش مصنوعی بکنه که هر وقت این اتفاق بیفته من متن کاملشو ترجمه میکنم و براتون میزارم. موفق باشید:love:

آقا درست من یکی طرفدار 360 هستم و این بازی هم عنوان انحصاری این کنسول ولی دیگه خیلی داره خالی میبنده.
این هم حالت چه جوری میخواد توی 9 گیگ جا بده؟
مثلا هیچ جوابی یک سان نیست بل اخره نیاز به صدا هست دیگه نیست؟
اینجور که مسئولین میگند بازی سه تا بلوری رام بخواد.
فکر کنم یوبی دیگه بیخیال گرافیک شده زده تو خط هوش مصنوعی و گیم پلی ...

آقا درست من یکی طرفدار 360 هستم و این بازی هم عنوان انحصاری این کنسول ولی دیگه خیلی داره خالی میبنده.
وقتی یه حرفی میزنن حتما میتونن که انجام بدن;)

3 تا بلوری رام؟! فکر کنم بلوری خام منظورت بود:)

یوبی سافت معمولا عادت داره قبل از انتشار بازی هاش یکم ویژگی های بازیش رو بزرگ میکنه، هنگام انتشار Da هم مشابه این حرف ها رو زده بود؛ ولی به هر حال سری بازی اسپلینتر سل تو هر شماره داره پیشرفت میکنه و یه قدم به جلو ور میداره مطمعا این شماره هم عالی از آب در میاد;)

اگه قرار باشه اینقدر از هوش مصنوعی بازی تعریف کنن و دلیل نیومدن این بازی روی پی اس 3 رو هم همین هوش مصنوعی بدونن اونوقت مثلا اگه بازی عرضه بشه و هوش مصنوعی جالبی نداشته باشه که دیگه کلا اعتبار یوبی سافت میره زیر سوال ;) حتما میتونن چنین هوش مصنوعی برای بازی درست کنن که اینقدر دارن روش تبلیغ میکنن.

یوبی سافت معمولا عادت داره قبل از انتشار بازی هاش یکم ویژگی های بازیش رو بزرگ میکنه، هنگام انتشار Da هم مشابه این حرف ها رو زده بود؛ ولی به هر حال سری بازی اسپلینتر سل تو هر شماره داره پیشرفت میکنه و یه قدم به جلو ور میداره مطمعا این شماره هم عالی از آب در میاد;)
اتفاقا یوبی سافت خیلی هم خوش قول بوده من تاحال ندیدم قولی بده اجراش نکنه الانم مطمعنم که این بازی قرار هوش مصنوعیش همینطوری باشه. با این هوش مصنوعی که بازی داره یهو دیدین بازی خیلی فروش کرد :biggrin1:

حتما میتونن چنین هوش مصنوعی برای بازی درست کنن که اینقدر دارن روش تبلیغ میکنن.
اگه میتونستن حداقل 10% از قول هایی رو که سره DA دادن رو عملی می کردن ;):((
سری اسپلینتر سل فقط داره پسرفت میکنه با عرضه هر ساله بازی.... نمیدونم یعنی هر سال باید Sc بیاد؟؟؟ نمیشه هر 4 سال یک بار بیرون بدن و یه چیز درست و درمون بدن دست ما sc fan ها؟؟؟!

سری اسپلینتر سل فقط داره پسرفت میکنه با عرضه هر ساله بازی.... نمیدونم یعنی هر سال باید Sc بیاد؟؟؟ نمیشه هر 4 سال یک بار بیرون بدن و یه چیز درست و درمون بدن دست ما sc fan ها؟؟؟!
چه قول هایی دادن و و عملی نکردن جواتی؟!
ببین خودت هم فکر کنم قبول داشته باشی فقط sc:ct زیاد خوب از اب در نیومد و sc:da یکی از بهترین سری های sc بود;)

پس شما میفرمایی همه این چیزا که میگن الکیه و قرار نیست هوش مصنوعی بازی اینطوری باشه :confused: وقتی میگن به خاطر هوش مصنوعی این بازی واسه پی اس 3 کنسل شده حتما یه خبرایی هست دیگه و گرنه ازار ندارن که این حرفو بزنن بعدم اجراش نکن و اعتبار کل یوبی سافت زیر سوال ببرن ;)

البته کیانوش جان پول های ms باعثش هست که این حرف ها رو بزنن مگه نه خداییش ps3 میتونه بازی رو با هوش مصنوعی خوب اجرا کنه ولی چون بازی فقط واسه 360 میاد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or