اخبار خوبي از بازي Uncharted : Drake's Fortune

Saeed.x360

کاربر سایت
با سلام به همه دوستان عزيز

2132q1c.jpg

به نقل از سايت معتبر Kotaku و در طي مصاحبه ي صورت گرفته با آقاي Evan Wells رئيس شركت Naughty Dog ايشان اعلام كردند كه پروژه Uncharted : Drake's Fortune در حال اتمام است و عرضه اين بازي به تاخير نخواهد افتاد (اين بازي در 20 نوامبر همين سال عرضه خواهد شد). خبر خوب ديگر Support اين بازي از 1080i است كه تا قبل از عرضه بازي اعلام شده بود اين بازي فقط از 720p پشتيباني خواهد كرد.

ساير جزييات ديگر در : http://blog.us.playstation.com/2007/10/03/uncharted-drakes-fortune-update/#comments

آخرین ویرایش:
گیم پلی Uncharted

من گرافیک بازی رو از نزدیک دیدم. نمی تونم دقیقاً بگم 720 بود یا 1080 ولی این بازی در زمینه گرافیک واقعاً زیباست علاوه بر این خیلی واقع گرایانه طراحی شده. مثلاً وقتی توی آب افتادم لباسم به طرز خیلی طبیعی خیس شد؛ رنگش تیره تر شد و به بدنم چسبید و وقتی شروع کردم به حرکت یواش یواش شروغ به خشک شدن کرد که جلوه ویژه بی نظیری بود. ولی این بازی در زمینه گیم پلی واقعاً مشکل داره. موشن سنسور ها درست کار نمی کنند (مثلاً وقتی باید تعادل خودتون رو به سبک Prince of Persia یا God of War روی میله ها حفظ کنید) و در این حالت باید دسته رو به چپ یا راست خم کنید که درست عمل نمی کنه. کنترل خیلی بده و هدف گیری مشکله. در ضمن موانع اونطوری که باید درست عمل نمی کنند مثلاً وقتی من پشت دیوار سنگی پناه گرفتم گلوله های دشمن از دیوار عبور کرد و به من آسیب زد. در واقع این بازی در زمینه تیر اندازی و به عنوان یک بازی Third Person Shooter زیاد جالب نبود ولی به عنوان یک Action Adventure بازی خوبیه.

سازندگان قول یه بازی توپ و در حد یه فیلم سینمایی رو دادند همون جوری که اطراف صحنه هیچ چیزی برای جان و تیر مشاهده نمی شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or