اولا که سوییچ کنسول 2017 هست استیم 2021
قیمت سوییچ اولد 280 دلاره استیم 650 دلاره تازه توی ایران اختلاف بیشترم هست
سوییچ اولد با اورکلاک کاملا سیف به گرافیک 1 گیگا با پردازنده 2 گیگاهرتزی به نزدیک 1.5 ترافلاپس می رسه قدرتش که دست کمی از استیم دک اولیه نداره
بازی های دریم کست هم من اکثرشون تست کردم هیچ افت فریمی نداشتن
استیم دک هم از پس بازی های سوییچ خیلی هاشون بر نمیاد چون پردازنده ضعیفی داره حتی راگ هم توی برخیشون کم میاره
الان سوییچ مد شده هم بازی های پی سی اجرا می کنه اما
استیم دک هم همون طوری که گفتم برای بازی های روز افتضاحه اینکه بذاری پایین ترین کیفیت با FSR که ماتش می کنه با FSR 3.0 که اینپوت لگ بهش کلی اضافه می کنه که نشد اجرا کردن استیم دک ته قدرتش می شه کارت 1050TI انویدیا که اصلا مناسب گیم نیست
این کنسول های دستی برای همون بازی های قدیمی یا شبیه سازها خوبن برای بازی های این نسل به درد نمی خورن
سوییچ هک شده اولد الان کمتر از 20 تومنه که برای تخت خواب و مسافر اینقدری بازی خوب داره که همه چیز کاور کنه موقع های بیکاری هم باید یک سیستم خوب یا کنسول روز داشته باشی پای تی وی یا مانیتور بازی های روز باهاش بازی کنی
مگر اینکه شرایط زندگی شخص طوری باشه که اصلا اجازه حرفه ای بازی کردن نده خوب اون داستانش فرق می کنه
خودم زمانی سمت این کنسول های دستی می رم که صفحه نمایش اولد 8 اینچ به بالا VRR 120 هرتز داشته باشن با یک سخت افزار حداقل در حد همین راگ که بتونه شبیه ساز سوییچ PS3 XBOX360 در حد قابل قبولی اجرا کنه استیم دگ زیر این شبیه سازها می زاد