اخباري از Kingdom Hearts جديد

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام ...
كسي پيدا نميشود كه طرفدار سبك RPG فانتزي باشد و با نام Kingdom Hearts غريبه ...
نسخه دوم بازي بر روي PS2 از نظر من و بيشتر كساني كه بازي كردند بالاتر از ارزش كلمه فوق العاده بود... طراحي بسيار عالي شخصيت ها و محيط بازي ... داستان بسيار زيبا كه به استادي تمام داستان هاي انيميشن هاي والت ديزني را با سري بازي هاي Final Fantasy گره زده بود به همراه مبارزات خوب بازي و سيستم پيشرفت مناسب همه و همه از اين نسخه شاهكار ساخت.

4unlz14.jpg

مدتي هست كه Square Enix كار بر روي پروژه جديد اين سري از بازي ها را اغاز كرده و به تازگي خبري جالب از بازي به گوش رسيد اين نسخه از بازي بر روي چند كنسول خانگي ( به احتمال زياد PS3 ... 360 ... wii ) و همچنين كنسول هاي دستي عرضه خواهد شد كه اميدواريم منظور از كنسول هاي دستي فقط مربوط به كمپاني نينتندو نباشد و بر روي PSP هم عرضه شود.

خوب اینم اضافه کنم که Square Enix سازنده این بازی توی Square Enix Party که در ماه May برگزار شد اعلام کرده بود که جزییات کاملتری از نسخه جدید Kingdom hearts رو در Tokyo Game Show امسال به عموم نشون میده ولی تابحال معلوم نیست که همون Kingdom hearts 3 برای نسل جدید هست یا نسخه دیگه ای برای کنسولهای دستی

نمردیم و یکی دیدیم که طرفدار Kingdom hearts باشه تو این سایت:-"

While there are absolutely no details known yet, earlier rumors of a 3rd iteration in the massively popular Kingdom Hearts series has been confirmed. In various interviews with Japanese magazines, Square Enix's Tetsuya Nomura revealed that Kingdom Hearts III will be unveiled somewhere mid 2007, in accordance with a hint already made at the end of the Kingdom Hearts II: Final Remix trailer shown last week's Jump Festa.
خب یک خبرهایی است ولی Tetsuya Nomura روی Kingdom Hearts III برای PS3 بیشتر تاکید کرده است و البته صحبتهایی از نسخه کنسولهای دستی هم هست.به هر حال امیدوارم تا وقتی که PSP خریدم و دارم Crisis Core رو بازی می کنم ، خبرهایی از ریلیز قطعی Kingdom Hearts III نسخه PSP هم بشود.

--------
فقط 2 نفر طرفدار Kingdom Hearts نداریم.سری به Final Fantasy Fan Club بزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or