احیای سری Onimusha؟ امکان پذیر است!

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
ea3ohokgakgutr3idsoj.jpg

ظاهرا عوامل اجرایی کمپانی کپکام سری Onimusha را فراموش نکرده اند.

این سری که از زمان PS2 تا کنون در تاریکی به سر می‎برده است، ممکن است در آینده روزهای روشن تری داشته باشد چرا که آقای Yoshinori Ono (تهیه کننده معروف سری Street Fighter) از صحبت هایی در میان اعضای رده بالای این شرکت سخن گفته است.

وی عنوان کرد:
من با افرادی که با من روی نسخه های اولیه بازی کار کرده بودن، صحبت هایی داشتم و در مورد این گفتیم که چقدر جالب میشه اگه این سری رو دوباره احیا کنیم.
اما طرفداران باید بدونن که ما هنوز توی مرحله صبحت کردن در این مورد هستیم و جلوتر نرفتیم.
ما در داخل کپکام این رو درک می‌کنیم که تقاضایی برای برگردوندن سری های مختلف وجود داره و اگرچه در حال حاضر چیزی برای گفتن وجود نداره، اما من مطمئنم در آینده خبرهایی در مورد سری های مختلف منتشر میشه که طرفداران رو خوشحال میکنه.
سری های محبوب و مورد علاقه طرفداران قراره برگردن.

سری Onimusha نمرده است و در جریان بودن "صحبت هایی در میان اعضای رده بالای" این کمپانی ژاپنی، امیدوار کننده است.

آرزوی قلبی من اینه که کاپکام همون کاپکام نسل ششم بشه.واقعا جای Onimusha توی نسل هفتم خالی بود.به شدت منتظر ساخت نسخه جدید یا ریمیک قیلی ها هستم.

جون هرکی دوست داری کپکام اینو برگردون :| ! من به ریمستر کالکشن نسخه های قبلیم راضیم :| جزو بهترین خاطرات دوران گیمینگمه . امیدوارم یه خبرایی ازش بشه تو E3

الان این رو میگم ملت ترورم میکنند ولی به نظرم بهتره کپکام بیخیال Onimusha بشه :دی یه IP جدید بسازه توی همین سبک بهتره تا Oni رو برگردونه (مثل کاری که TN داره با Ni-Oh انجام میده)

سری های محبوب و مورد علاقه طرفداران قراره برگردن.
این یه تیکه منظورش با DMC ـه ها :>:d

جدا کپکام روزگاری چه ip های فوق العاده ای داشته، کمتر کمپانی ای رو‌میشع دید که اینهمه فرنچایز قدرتمند رو کنار هم داشته باشه. Resudent evil, onimusha, devil may cry, hounting ground, dino crisris و...
چه دوران درخشانی داشت انصافا. الان هم توی این چند سال خس میکنم روند رو به رشد خودش رو دوباره در پیش گرفته، امیدوارم برگرده به همون روزها...

الان این رو میگم ملت ترورم میکنند ولی به نظرم بهتره کپکام بیخیال Onimusha بشه :دی یه IP جدید بسازه توی همین سبک بهتره تا Oni رو برگردونه (مثل کاری که TN داره با Ni-Oh انجام میده)

این یه تیکه منظورش با DMC ـه ها :>:d

آیا رزیدنت ایول جدیدا برای شما کافی نیست؟:|:دی آیا لاست پلنت 2 و 3 برای شما کافی نیست؟:|:دی آیا داینو کرایسیس 3 برای شما کافی نیست؟:|:دی کپکام به شاهکارهایی که داره گند میزنه تو حالا حساب کن بیاد یه آی پی جدید بسازه!:دی از همون بنیانش به گند میکشه!:دی یا همین دویل می کرای که انقد عاشقشی! جدا نسخه ی DmC برای خودت قابل درک بود؟:| دانته با موی سیاه هیچی، قیافه ادیکتی داده بودن:دی کپکام داره به کپکامی که همه تو نسل 7 ازش توقع داشتن، تبدیل میشه! یه نسل وقت لازم بود تا متوجه بشن ولی همین که در آخر قبول کردن که هرچی بازی جدید میدن گند میزنن و بهتر هست فعلا با ریمستر آی پی های قدیمی و قوی سر کنن هم جای خوشحالی داره! حالا دراگونز داگما رو قلم بگیرید که بر حسب اتفاق بازی خوبی شد:دی

آیا رزیدنت ایول جدیدا برای شما کافی نیست؟:|:دی آیا لاست پلنت 2 و 3 برای شما کافی نیست؟:|:دی آیا داینو کرایسیس 3 برای شما کافی نیست؟:|:دی کپکام به شاهکارهایی که داره گند میزنه تو حالا حساب کن بیاد یه آی پی جدید بسازه!:دی از همون بنیانش به گند میکشه!:دی یا همین دویل می کرای که انقد عاشقشی! جدا نسخه ی DmC برای خودت قابل درک بود؟:| دانته با موی سیاه هیچی، قیافه ادیکتی داده بودن:دی کپکام داره به کپکامی که همه تو نسل 7 ازش توقع داشتن، تبدیل میشه! یه نسل وقت لازم بود تا متوجه بشن ولی همین که در آخر قبول کردن که هرچی بازی جدید میدن گند میزنن و بهتر هست فعلا با ریمستر آی پی های قدیمی و قوی سر کنن هم جای خوشحالی داره! حالا دراگونز داگما رو قلم بگیرید که بر حسب اتفاق بازی خوبی شد:دی

ببخشید استریت فایتر و مانستر هانتر هم وجود نداشتن دیگه ..بیگانه ها ساخته بودنشون .... یا همین dmc4 نسل ۷ منتشر نشد ... یا بازی های دیگه ای که حضور ذهن ندارم .. فقط یه دراگون دوگما اونم اتفاقی خوب شد . ها؟

واقعا چرا نمیشه تو رو بن کرد؟ واقعا چرا؟

ببخشید استریت فایتر و مانستر هانتر هم وجود نداشتن دیگه ..بیگانه ها ساخته بودنشون .... یا همین dmc4 نسل ۷ منتشر نشد ... یا بازی های دیگه ای که حضور ذهن ندارم .. فقط یه دراگون دوگما اونم اتفاقی خوب شد . ها؟

بله حق با شماست. بنده فراموش کردم ولی به هر روی، به نظر شخصی بنده، کپکام در به گند کشیدن تبحری بی بدیل داره!:دی DMC4 من نگفتم بده که:| آخریشو گفتم:دی ساخت
Ninja Theory(Ninja Jokery to me since DmC!)

آخرین ویرایش:
آیا رزیدنت ایول جدیدا برای شما کافی نیست؟
یا همین دویل می کرای که انقد عاشقشی! جدا نسخه ی DmC برای خودت قابل درک بود؟:| دانته با موی سیاه هیچی، قیافه ادیکتی داده بودن:دی :دی

خدالعنتت کنه کپکوم که دویل می کرای رونابود کردی
رزیدنت اویل هم که :((

فقط به امید ریمسترکالکشن اونیموشا.........

مخالفم!:دی بجای صرف هزینه برای ساخت یه IP جدید و جا انداختنش و هزارتا مصیبت دیگه که ریسک رو بالا میبره، بهتره از محبوبیت Oni و هایپی که اتوماتیک ایجاد میکنه استفاده کنن. فقط اینکه بهتره گیم پلیش حسابی تغییر کنه و بروز بشه. به نظر من که بازگشت Oni به شکل یه ریبوت و با شکل و شمایل جدید بهتر از خلق یه IP تاره ست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or