احتمال پیوستن کارگردان سابق بازی Ghostwire Tokyo به سونی

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Ikumi-Nakamura.jpg

ایکومی ناکامورا (Ikumi Nakamura) کارگردان سابق بازی Ghostwire Tokyo که مدتی پیش استودیو Tango Gameworks را ترک کرد در چند وقت اخیر مشغول بازدید از استودیوهای مختلف در سرتاسر دنیا بوده است. با این حال مقصدی که به نظر می‌رسد ایشان به طور مداوم به آن باز می‌گردد شرکت سونی است.
اجتماع مخاطبین PlayStation خواستار آن هستند که این خانم به غول بزرگ ژاپنی ملحق شود و اکنون نیز مدارکی به دست که بیان می‌دارد این امر ممکن است به وقوع بپیوندد. کاربران مشتاق در توییتر در رابطه با این موضوع دو مورد قابل توجه را کشف کرده و به اشتراک گذاشته‌اند. مورد اول بدین شرح است که هرمن هالست رئیس جدید استودیوهای جهانی سونی به تازگی ناکامورا را در توییتر فالوو کرده است. در مورد دوم نیز خود شخص ناکامورا در توییتی، تولد یکی از اعضای استودیو سونی سانتا مونیکا را تبریک...

Continue reading...

جالبه من اصلا اسم بازی Ghostwire Tokyo به گوشم هم نخورده بود تا این خبر چه برسه بدونم این خانم کی هستش . :|

الان تازه متوجه شدم چرا فقط به خاطر اینکه کنفرانس Bethesda شروع کردم انقدر افتضاح بود قطع کردم رفتم خوابیدم .:D

به نظرم سونی نیاز داره استدیو ژاپن قوی کنه اما الان برام سوال شده این خانم کریتیو دایرکتور بازی Ghostwire Tokyo بوده بعد اینکه بازی معرفی شده بعد 4 ماه استعفا داده ؟.:|

از طرف دیگه کارنامه همچین موفقی هم نداره فکر میکنم سونی یکم روی همون های که داخل استدیو ژاپن هستن سرمایه گزاری کنه بهتر باشه البته میتونه این بگیره تیم Siren هم بزرگتر کنه که هم بتونن Gravity Rush بسازن هم یه نسخه جدید از Siren بسازن واقعا جالبه که این لعنتی استدیو ژاپن چقدر استعداد داره سونی ازشون استفاده نمیکنه این چند وقته فقط افتادن دارن بازی VR میسازن الان نه Bloodborne میسازن نه Gravity Rush نه Siren نه ... تیم Team Ico هم که رفته تو کما بعد اینکه یودا ازش جدا شد.:|

واقعا جای بازی Siren این نسل خالی بوده . الان تریلر دیدم چیز خوفی به نظر میرسه البته تا گیم پلی درست ازش نیاد نمیشه قطعی نظر داد.

• Like
Reactions: g4mer and vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or