احتمال نمایش نسل جدید FIFA و UFC در مراسم امشب New Xbox

HosseinBrusli

کاربر سایت
FIFANextGen610.jpg

حساب رسمی توئیتر شرکت EA خبرهایی از عناوینی که احتمالا امشب درنشست XBOX به نمایش در خواهد آمد را به اشتراک گذاشته است . حساب رسمی EA فیفا هم برای هواداران و فن های بازی ساخته شده که بسیار خوشحال کننده هست . پس از اینکه این بازی در مراسم PS4 به نمایش در نیامد خیلی ها از اینکه نتوانستند نمونه اولیه این بازی را بر روی این کنسول ببینند ناامید شدند . به نظر میرسد EA آماده فاش کردن اطلاعات جدید از این بازی برای فن های این بازی و انتظاراتشان از نسل بعدی در مراسم امشب است . مشخص نشده امشب چه چیزهایی از این بازی به نمایش در خواهد آمد و فقط تایید شده که بخشی از این بازی و اقدامات سازندگان به نمایش درخواهد آمد . نمایش این بازی بر روی XBOX جدید به صراحت ربطی به اعلام خبر ساخت فیفا ندارد و اگر شنیدید که بخش EA SPORT به 2 بخش متفاوت تقسیم شده اصلا شگفت زده نشوید ! ( منظورش بخش ساخت فیفا برای نسل جدید و بخش قدیمی برای ساخت بازی رو کنسولهای نسل قبله ) .

UCNextGenTweet.jpg

FIFANextGenTweet.jpg

منبع

UFC مالِ THQ بود درسته!؟ :-? رسید به EA ؟! 8-|

خب دیگه به سلامتی حضور فردای EA هم تو مراسم پررنگ گشت :دی
حساب رسمی توئیتر شرکت EA خبرهایی از عناوینی که احتمالا امشب درنشست
همون اَکانت بگی بهتره :| :دی
پس از اینکه این بازی در مراسم PS4 به نمایش در نیامد
اصلاً اون موقع مگه آماده بوده ؟!؟!؟! /:)

پ.ن:الآن یه سری (از هر 4 جهت صاحب فن :دی) میگن فیفا انحصاری شد :| 8-|

آخرین ویرایش:
UFC مالِ THQ بود درسته!؟ :-? رسید به EA ؟! 8-|

خب دیگه به سلامتی حضور فردای EA هم تو مراسم فردا پررنگ گشت :دی

همون اَکانت بگی بهتره :| :دی

اصلاً اون موقع مگه آماده بوده ؟!؟!؟! /:)

پ.ن:الآن یه سری (از هر 4 جهت صاحب فن :دی) میگن فیفا انحصاری شد :| 8-|

چرا اخه ! چرا :d پسر جوناونی که THQ زده اسمش UFC Undisputed هست و اونی که EA SPORT زده اسمش UFC خالیه ! اوکی ؟ منبع هم خواستی بگو !:d

چه بدونم :d ساعت 3 نصفه شبه مرد مومن . تو حالت خواب خبر زدم . شایدم اشتباه ترجمه کردم .

یه همچین چیزایی نوشته :

After missing the PlayStation 4 reveal in February, some were disappointed that we didn't get a look at a prototype for the annual soccer title.

درست زدم دیگه . گفته بعد از اینکه PS4 رونشون ندادن ، ملت ناامید شدن ازاینکه نتونستن نگاهی داشته باشن به نمونه اولیه ، از سری سالانه این بازی . ( منظورش فیفا است )

چه بدونم :d ساعت 3 نصفه شبه مرد مومن . تو حالت خواب خبر زدم . شایدم اشتباه ترجمه کردم .

یه همچین چیزایی نوشته :

درست زدم دیگه . گفته بعد از اینکه PS4 رونشون ندادن ، ملت ناامید شدن ازاینکه نتونستن نگاهی داشته باشن به نمونه اولیه ، از سری سالانه این بازی . ( منظورش فیفا است )
مگه میگم تو اشتباه میگی !؟!؟!؟ :| :|
دارم از اون هایی که تو بلاد کفرن میپرسم : میگم اصلاً 3 ماه پیش تو فبریه مگه فیفا 14 آماده ی نمایش بوده ، که نمایش بدن 8-|

مگه میگم تو اشتباه میگی !؟!؟!؟ :| :|
دارم از اون هایی که تو بلاد کفرن میپرسم : میگم اصلاً 3 ماه پیش تو فبریه مگه فیفا 14 آماده ی نمایش بوده ، که نمایش بدن 8-|

خودمم قاطی کردم ! UFC روتوویکی زده ناشر = THQ ! بعد که تو وب سایت خود EASPORT میری یه مدل دیگه از بازی UFC رو میبینی که تو ویکی پدیا نیست ! :d

البته دیگه دوتا UFC هم نداریم، درست یادم باشه ip رو EA خرید از THQ. میزنه تنگ هم و اون UFC درپیتش رو به حد استاندارد UFC Undisputed که واقعاً حس مسابقات و درد ضربات رو منتقل میکرد میرسونه. نسل بعد چه مشت و لگدی بندازیم با این بازی :دی

البته دیگه دوتا UFC هم نداریم، درست یادم باشه ip رو EA خرید از THQ. میزنه تنگ هم و اون UFC درپیتش رو به حد استاندارد UFC Undisputed که واقعاً حس مسابقات و درد ضربات رو منتقل میکرد میرسونه. نسل بعد چه مشت و لگدی بندازیم با این بازی :دی
بعید میدونم! mma که ساخت EA که چیز جالبی نبود! از طرفی فقط ip منتقل شده و سازنده ufc undisputed نقشی نداره و داره با 2k کار میکنه! حیف شد واقعا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or