شایعه احتمال عرضه Resident Evil Zero HD

Mr. Worldwide

کاربر سایت
preorder_ps4_02.jpg

Capcom صفحه ژاپن خود با تصاویری از تم های پیش خرید Biohazard Remaster HD بروزرسانی کرده است.
ولی چیزی که در این بروزرسانی به چشم خیلی از گیمران نمایان شد آیکون Biohazard Zero در صفحه منو PS4 بود. به نظر می رسد Resident Evil Zero به صورت HD Remaster به همراه ریمیک RE 1 عرضه شود. پاسخ کپکام نسبت به این اقدام باید جالب باشد. چرا که برخی از گیمران Zero را دوست دارند برخی نه.

شما چه فکر میکنید آیا Resident Evil Zero HD بزودی تایید می شود؟ این عنوان به هدایت این سری به جلو کمک میکند؟

Resident Evil HD remaster در 20 ژانویه برای PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 و PC عرضه می شود.

منبع

چرا که برخی از گیمران Zero را دوست دارند برخی نه.
این تیکه-ش یه جورایی درسته. خود بازی عالیه ولی! یه جاهاییش واقعا نمیدونی باید چیکار کنی و دور خودت میچرخی. از اون طرف هم کنترل 2تا شخصیت به صورت همزمان و سوییچ کردن بینشون برای حل معماهای مختلف بعضا گیج کننده میشه. نکته منفی دیگه-ش هم نبود صندوق ذخیره هست و مجبور میشیم هر چی داریم رو بندازیم رو زمین و بعدا بیاییم برشون داریم که یه خورده ضدحاله. کل بازی هم بیشتر پیرامون کشتن جک و جونور و سوسک و ملخ و هزارپا و ... هست تا زامبی:d

ولی در کل از اومدنش استقبال میشه. کپکام میباس اینو همراه ریمیک توی یه کالکشن عرضه کنه.

فقط محض اطلاع استور ژاپن همزمان با استور آمریکا آپدیت شد .
محض اطلاع 2 : :d . شما با پیش خرید بازی صاحب تم میشید ! .
حجم بازی هم از 17.3 اومده روی 15.3 . باز هم جا داره فشردش کنن .

اگه بیاد خیلی خوب میشه . ولی باز از یه نظر ضد حاله اینا باید از همون اول این اویل 1 رو تاریخ لانچو عقب میبردن تا اویل 2 ریبورن هم اماده شه اویل 1 با اویل 2 ریبورن و زیرو رو کالکشن میزدن الان باید هر کدامو بریم جداگونه بخریم

اگه بیاد خیلی خوب میشه . ولی باز از یه نظر ضد حاله اینا باید از همون اول این اویل 1 رو تاریخ لانچو عقب میبردن تا اویل 2 ریبورن هم اماده شه اویل 1 با اویل 2 ریبورن و زیرو رو کالکشن میزدن الان باید هر کدامو بریم جداگونه بخریم

این بازی اویل 2 ریبورن توسط فن ها ساخته میشه نه کپکم!

من یه جورایی اطمینان دارم که RE 0 هم قطعاً همراه این HD Remaster هست... نبودنش یه کم احمقانه به نظر میرسه. Capcom به اندازه کافی منفور هست، حالا اگه هم بخواد فقط یه بازی رو روی Blue Ray عرضه کنه بقیه Gamer ها مطمئناً اَنگِ سودجویی و پول پرستی به این شرکت میزنن! وانگهی، همینجوریش هم این القاب رو بهش دادن! :p

در کل امیدوارم RE 0 هم همراه این HD Remaster باشه! بازی بی نظیری بود از نظر من... ;)

در ضمن، Capcom اگه تصمیم داشت فقط RE Remake رو به تنهای عرضه کنه، به نظرم اسمش رو نمیذاشت Biohazard Hd Remaster!

- - -ویرایش - - -

داستان بازی زیبا و جذاب هست اگر روی گرافیکش خوب کار کنند عالی میشه:-*
حتی اگه روی گرافیکش هم کار نکن برای من قابل قبوله، فقط همراه Remake بیاد بیرون... داشتن این دو تا گنجینه کنار هم برای هر RE Fan ـی لازم و ضروریست :d

خود بازی ریمیک که عالیه . اگه تو این بازی نسخه ای از زیرو رو هم قرار بدن که نور علی نور میشه . البته این بازی قرار بود ماه پیش عرضه بشه و این تاخیر بودار هستش و میتونه نوید گنجانده شدن زیرو تو این بازی باشه!
اما حیف که جفتشو + کد ورونیکا تموم کردم اخیرا 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or