احتمال عرضه Infamous: Second Son برای PS Vita

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
inFAMOUS_Second_Son-Delsin_smoke_swirling_night_1377021670.jpg
همه می‌دانیم که یکی از بزرگترین انحصاری ها یعنی inFamous: SS قرار است برای PS4 منتشر شود؛ با این حال این احتمال نیز وجود دارد که در آینده شاهد انتشار این عنوان بر روی PS Vita نیز باشیم.
در مصاحبه با DualShockersTV آقای Nate Fox از استودیو Sucker Punch از وی در مورد پتانسیل بازی آن ها برای انتشار برای پلتفرم های دیگر سوال شد که Fox پاسخ داد: "در حال حاضر فقط بازی برای PS4 عرضه خواهد شد؛ هر زمانی یا بهتر بگویم اگر قرار شد این عنوان بر روی PSV نیز منتشر شود، قطعا همه را در جریان خواهیم گذاشت."
آیا این روند انتشار تمامی بازی های انحصاری کنسول روی PSV از قبیل LittleBigPlanet, Killzone: Mercenary, Resistance و حتی Uncharted با inFamous ادامه خواهد یافت؟!
در حال حاضر inFamous: Second Son در نوامبر 2014 برای PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

من احساس میکنم سونی تا حدودی داره چپه عمل میکنه :دی هرچی indie بود آورده رو Ps4 بعد از اونور عناوین محبوب و تقریبا AAA :دی رو میاره رو ویتا در حالی که باید کلا برعکس باشه ویتا به عناوین indie خلاقانه احتیاج داره تا KZ I:ss واینا :دی

شما که اطلاعی نداری لطفا اینجوری نگو! الان یه میلیارد ایندی مشترک بین4 و ویتا هست و درعوضش وتیا از فقرو کمبود بازیه aaa رنج میبره !
اینم یه شایعش و فقط ابراز علاقه کرده

من احساس میکنم سونی تا حدودی داره چپه عمل میکنه :دی هرچی indie بود آورده رو Ps4 بعد از اونور عناوین محبوب و تقریبا AAA :دی رو میاره رو ویتا در حالی که باید کلا برعکس باشه ویتا به عناوین indie خلاقانه احتیاج داره تا KZ I:ss واینا :دی
بابا دو تا بلاک باسترم میخواد این ویتا دیگه همش ایندیه:دی

شما که اطلاعی نداری لطفا اینجوری نگو! الان یه میلیارد ایندی مشترک بین4 و ویتا هست و درعوضش وتیا از فقرو کمبود بازیه aaa رنج میبره !
اینم یه شایعش و فقط ابراز علاقه کرده

Take a deep breath :دی
بابا دو تا بلاک باسترم میخواد این ویتا دیگه همش ایندیه:دی

درست ولی شخصا به نظر من این این بلاک باستر ها باید خیلی فراتر از مقیاس کنسولی باشند منطورم از نظر گرافیکی نیست منظورم گیم پلی هست همین killzone mercenary یه نظرم خیلی هوش مصنوعی تعطیلی داشت :دی کلا با این وضع بلاک باستر ندن بهتره یا اگه میدن یه IP جدید بزنن یه چیز تو مایه های TLOU که یه متای 90 به بالا بگیره:دی که کنسول ارزش خرید پیدا کنه من خودم که از طرفدارای سرسخت Uncharted هستم نرفتم به خاطر این بازی ویتا بگیرم :دی در عوض عنوانی مثل MURASAKIBABY به شدت نظر منو به خودش جلب کرد یعنی اگه موفق بشه حتما یه ویتا میگیرم البته به یه Patapon جدید هم راضیم:دی

من احتمالش رو خیلی خیلی خیلی پایین میدونم:dممکنه یه inFamous اختصاصی برای Vita ساخته بشه ولی SS بنظرم امکان نداره رو PS Vita پورت شه:dنحوه ی جواب دادن Fox هم معلومه یعنی نه دیگه!!طرف میپرسه آیا میاد برای Vita , اینم میگه فعلاً که برنامه ای نداریم اگر برنامه ای بود خبر میدیم:d
راستی Second Son در February 2014 عرضه میشه:dاشتباهی در خبر نوشتید November

دوست عزيز ترجمه رو اصلاح كنيد Second Son رو نگفته بلكه صحبت از فرنچايز اينفيمس هست نه خودش
درسته در مورد inFamous برای Vita صحیت کرده و گفته

در حال حاضر فقط بازی برای PS4 عرضه خواهد شد
اینجا در واقع میگه " ما فعلاً در مورد نسخه ی PS4(منظورش SS هست) صحبت میکنیم" منظورش به این نیست که Second Son فعلاً روی PS4 عرضه میشه فقط:d

آخرین ویرایش:
سونی زحمت نمیده به خودش یه بازی اختصاصی برا ویتا بسازه
داره فقط پورت میکنه از هیچی بهتره اما اینطوری کسی که ps4 داره دیگه دلیلی نداره ویتا رو هم بخره :p

اولا که گفته کلا یه Infamous شاید برا ویتا بیاد.
دوما SS به چه دردی میخوره روو ویتا؟ :d کسی بخواد روو PS4 میخره با ریموت بازیش میکنه اونم با گرافیک خود PS4!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or