احتمال عرضه Dreamfall Chapters برای PS4.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

احتمال دارد یکی از مورد انتظار ترین عناوین Kickstarter یعنی Dreamfall Chapters: The Longest Journey علاوه بر PC برای PS4 نیز عرضه شود.موسس استدیوی Red Thread Games یعنی Ragnar Tørnquist در مصاحبه ای با Eurogamer.net اعلام کرد که استدیوی وی علاقه ی زیادی برای آوردن این عنوان بر روی کنسول آینده سونی دارد.
همچنین وی در مورد رونمایی کنسول جدید مایکروسافت نیز صحبتهایی کرد و به نظر می رسد وی چندان تحت تاثیر این رونمایی قرار نگرفته است.وی گفت: "من انتظار بیشتر از مایکروسافت داشتم,انتظار معرفی عنوانهای بیشتر و اعلام همکاری با استدیوهای زیادتر و همچنین تغییر جهت Xbox Live برای سازندگان عنوانهای indie.اما خبری از اینها نبود و این باعث می شود ما زیاد در مورد این پلتفورم جدید هیجان زده نشویم."
به همین علت به نظر می رسد توجه این استدیوی نروژی بیشتر جذب PS4 شده باشد,در همین راستا وی افزود: "سونی صراحتا حمایت خود از توسعه عناوین indie را اعلام کرده و ما از حالا در حال بررسی عرضه Dreamfall Chapters: The Longest Journey بر روی PS4 هستیم."

منبع

من یکی روز به روز بیشتر به سمت PS4 کشیده میشم. فکر کنم اولین کنسولی باشه بعد از SNES که بگیرمش! البته PC Gamer بودن توی خونم هست ولی با این وضع قیمت قطعات توی ایران ... :|
البته کنفرانس بی نظیر و خارق العاده ی مایکروسافت هم کم تاثیر نداشت با اون همه قابلیت TV ... :|

کار خوب رو سونی کرد که با شرکت های مستقل کنار میاد ولی مایکرو مزه پول زیر زبونش هست و از این کارها نمی کنه

Sent from my Xperia ion using Tapatalk 2

والا تصميم سوني براي مهاجرت از معماري cell به x86 هيچ فايده اي نداشته باشه حداقل از اين به بعد شاهد ارائه بازي هايي روي ps4 خواهيم بود كه پيش از اين فقط روي pc قابل بازي بودن الي الخصوص اين touchpad روي dualshick 4 اجازه ميده بشه adventure و strategy games رو به راحتي بازي كرد.:)

نسخه اول واسه زمان قلقلک میزاست. یادمه همراه بازی DirectX 7 را نصب می کرد.
نسخه دوم هم زمان اولین xbox بود. و این نسخه سوم هستش.
شماره اول بازی سال 1997 تو 4 CD عرضه شد و یکی ازبهترین بازیهای اون زمان شد. بخصوص داستان بینظیرش.
شماره دوم تو 6 CD سال 2006 عرضه شد که به حدی داستان قوی داشت که یکی از مجله های اون زمان گفته بود اگر بخواین داستان بازی را کامل شرح بدین بیش از 1000 صفحه میشه.
بیشترین مانور سری The Longest Journey داستان هست و من امیدوارم تو نسخه سوم باز هم داستان قدرتمندی داشته باشه

شماره اول بازی سال 1997 تو 4 CD عرضه شد و یکی ازبهترین بازیهای اون زمان شد. بخصوص داستان بینظیرش.
شماره دوم تو 6 CD سال 2006 عرضه شد که به حدی داستان قوی داشت که یکی از مجله های اون زمان گفته بود اگر بخواین داستان بازی را کامل شرح بدین بیش از 1000 صفحه میشه.
بیشترین مانور سری The Longest Journey داستان هست و من امیدوارم تو نسخه سوم باز هم داستان قدرتمندی داشته باشه
ببخشید من الان گیج شدم
مگه dreamfall longest journey همون بازسازی the longest journey نبود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or