احتمال عرضه Crysis برروی کنسول ها بسته به فروش نسخه PC

Lich King

Administrator
Cevat Yerli در سخنان خودش با Game Informer بیان کرد که بازی شوتر و شگفت انگیز Crysis احتمال داره که برروی کنسول ها نیز عرضه بشه چناچه فروش این بازی به اندازه کافی موثر و گیرا باشه تا بتونه اونو تضمین کنه! این خبر احتمالا باعث تحریک کنسول باز هایی که دارای PC های عصر حجر هستند و همچنین رنجیدن و برآشفتن PC باز هایی می شه از که از روی نومیدی در حال چنگ زدن به بازی ای هستند که می دونند باعث ایجاد هرس و حسادت در کنسول های رقیبشون می شه!

Yerli گفت: "ما هنوز تصمیم نگرفته ایم که چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد، چون ما ابتدا می خوایم ببینیم که این بازی چطور در دید عموم و منقدان از لحاظ نمره ای و ... پذیرفته می شه"
"ما معتقدیم که این بازی حداقل با قدرت FarCry ظاهر خواهد شد، من شخصا امیدوارم که این بازی به طور میانگین 5% افزایش ارزشی داشته باشه و در این صورت است که دلیل لازم برای ما فراهم می شود تا بگوییم: بسیار خوب، بزار ببیینم چطور می توانیم Crysis را روی کنسول ها بیاوریم!"

اما PC باز ها خیلی زود ناراحت و رنجور نشوید!! اگر Crysis به کنسول ها راه پیدا کنه قطعا تغییر و خسارت هایی خواهد دید. Yerli در ادامه می گه: "مردم از من سوال می کنند آیا چنین چیزی ممکنه؟ (Crysis روی کنسول)؛ البته که ممکنه! شما حتی Crysis را روی DS هم می تونید ببینید ولی نه این Crysis رو!! شما نمی تونید Crysis ی که روی PC می باشد را روی هیچ کنسول دیگری ببینید. کاری که باید انجام دهید سازش با طراحی و همچنین طراحی مراحل بازی به منظور ساختن گیم پلی Crysis روی کنسول ها هست که به این منظور باید یک Crysis فرعی ساخته و آنرا برای X360 و PS3 بهینه کرد. در حقیقت اگر ما چنین کاری بکنیم، آنرا برای هر پلتفورمی بهینه سازی خوااهیم کرد."

Crysis احتمالا سراغ کنسول ها هم خواهد رفت اما هیچ وقت نمی تونه همون ورژن PC باشه.

بنده خدا راست گفته crysis کنسول ها عین pc نمیشه بهتر میشه عین far cry که از لحاظ گرافیک خیلی بهتر بود:biggrin1:(شوخی) من نمیدونم وقتی میگه با geforce 7900 و dx9.0c میشه بازی رو با کیفیت خوب اجرا کرد اونوقت کنسول ها نمیتونن (ps3 360) فرق بازی هم تو dx9 vs dx10 توی این بازی فقط تو نوربردازیش بود البته تو مقایسه ای که کرده بودن یکی نیست بگه مرد حسابی بیا بگو ناشر بازی ea ما هم مجبوریم بازیمونو روی atari هم بدیم بیرون

آخرین ویرایش:
بنده خدا راست گفته crysis کنسول ها عین pc نمیشه بهتر میشه عین far cry که از لحاظ گرافیک خیلی بهتر بود:biggrin1:(شوخی) من نمیدونم وقتی میگه با geforce 7900 و dx9.0c میشه بازی رو با کیفیت خوب اجرا کرد اونوقت کنسول ها نمیتونن (ps3 360) فرق بازی هم تو dc9 vs dx10 توی این بازی فقط تو نوربردازیش بود البته تو مقایسه ای که کرده بودن یکی نیست بگه مرد حسابی بیا بگو ناشر بازی ea ما هم مجبوریم بازیمونو روی atari هم بدیم بیرون
اون FarCry هایی که برای XBOX عرضه شدند از لحاظ مراحل با نسخه PC فرق داشتند و در واقع یه نسخه دیگه از farcry حساب می شن. و البته Farcry روی xbox حدودا 1 سال و نیم بعد عرضه شد که این مدت برای افزایش گرافیک و ایجاد تغییرات در بازی خیلی وقت زیادیه!
Crysis هم احتمالا به همین منوال خواهد بود ولی با این تفاوت که از همین الان کنسول ها در اجرای این بازی از لحاظ سخت افزاری ضعف دارن پس مشخصا اگه همین بازی روی کنسول بیاد (که من شک دارم و احتمالا مثل همون farcry یه نسخه دیگه ازش میاد مثلا با نام Crysis: Instincts) نمی تونه همچین گرافیکی رو داشته باشه حداکثرش اینکه نزدیک به همینه ولی بالاتر یا بهتر نه!

امیدوارم که بیاد چون کامپیتر من هم مثل خیلی های دیگه در اجرای درست این بازی سکته میزنه ولی میتونم تو 360 راحت بازی رو بازی کنم . البته این احتمال زیاد هست با توجه به ناشر خودش EA شرکتی که خیلی پول دوست هست . من که شخصا منتظر خبر های جدید از این بازی بزرگ هستم .:love:

Ps3 Vs 360

هممون میدونیم که این کار از ea بعید نیست
با توجه به اینکه سخت افزار 360 به pcخیلی نزدیکه پس میشه انتظار داشت که بازی برای 360 از کیفیت بهتری برخورداره
از طرفی API کنسول 360 بسیار شبیه DXهست ولی تا کنون خبری از ساختار API کنسولPS3 نیست ولی مطمئنا مال 360 به PCنزدیکتره و این موضوع در پورت بازی تاثیر مثبت داره

درضمن به آقای only godfather هم باید بگم تفاوت بین DX9 و DX10 زمین تا آسمونه من یه لینک براتون میزارم تا خودتون برید و مشاهده کنید کمترین اختلاف مربوط به میزان TEXTURE ها و جزئیات و پویایی بیشتر محیط هست
این بازی مطمئنا در نسخه ئ PC با توجه به سخت افزا قویتر و .... خیلی بهتر از کنسول ها میشه
البته این به ا ین معنی نیست که بازیسازان نمیتونن برای PS3 نسخه ی خوبی رو بسازن
ولی این کار با توجه به سخت افزار پیچیده ی PS3 و تفاوت های زیاد سخت افزاری با PC نیاز مند زمان وهزینه ئ زیادیه
PC:love:
CRYSIS-ONLINE.COM

هممون میدونیم که این کار از ea بعید نیست
با توجه به اینکه سخت افزار 360 به pcخیلی نزدیکه پس میشه انتظار داشت که بازی برای 360 از کیفیت بهتری برخورداره
از طرفی API کنسول 360 بسیار شبیه DXهست ولی تا کنون خبری از ساختار API کنسولPS3 نیست ولی مطمئنا مال 360 به PCنزدیکتره و این موضوع در پورت بازی تاثیر مثبت داره

درضمن به آقای only godfather هم باید بگم تفاوت بین DX9 و DX10 زمین تا آسمونه من یه لینک براتون میزارم تا خودتون برید و مشاهده کنید کمترین اختلاف مربوط به میزان TEXTURE ها و جزئیات و پویایی بیشتر محیط هست
این بازی مطمئنا در نسخه ئ PC با توجه به سخت افزا قویتر و .... خیلی بهتر از کنسول ها میشه
البته این به ا ین معنی نیست که بازیسازان نمیتونن برای PS3 نسخه ی خوبی رو بسازن
ولی این کار با توجه به سخت افزار پیچیده ی PS3 و تفاوت های زیاد سخت افزاری با PC نیاز مند زمان وهزینه ئ زیادیه
PC:love:
CRYSIS-ONLINE.COM
اول این که شما بزار بازی بیاد برای کنسول ها بعد فنبوی بازی در بیار بعد بگو بازی رو 360 بهتره دیگه همه میدونن cryteck یه عده برنامه نویس برای PS3 گرفته تا ورژن بازی ها ی جدیدی که از این شرکت میاد برای PS3 کار کنن بعد برو یه بار دیگه بست من درست بخون ببین من چی گفتم فرق بین DX9 و DX10 زمین تا آسمونه که هیچ زمین تا زیرزمینه من گفتم:فرق بازی هم تو dx9 vs dx10 توی این بازی فقط تو نوربردازیش بود البته تو مقایسه ای که کرده بودن

اول این که شما بزار بازی بیاد برای کنسول ها بعد فنبوی بازی در بیار بعد بگو بازی رو 360 بهتره دیگه همه میدونن cryteck یه عده برنامه نویس برای PS3 گرفته تا ورژن بازی ها ی جدیدی که از این شرکت میاد برای PS3 کار کنن بعد برو یه بار دیگه بست من درست بخون ببین من چی گفتم فرق بین DX9 و DX10 زمین تا آسمونه که هیچ زمین تا زیرزمینه من گفتم:فرق بازی هم تو dx9 vs dx10 توی این بازی فقط تو نوربردازیش بود البته تو مقایسه ای که کرده بودن
خب شما تو اون سایتی که من گفتم نرفتی
تو این سایت دوتا تریلر با عنوان dx10 vs dx9هست من این دو تا رو دیدم و این حرف رو زدم
واقعا تفاوتش زمین تا آسمونه در ضمن چه اشکالی داره قبل از عرضه بازی در مورد دو نسخه ی مختلف اون بحث کنیم
من دوباره این لینک رو برات میزارم
http://www.crysis-online.com/Media/Videos/hd-video.php

Crysis احتمالا سراغ کنسول ها هم خواهد رفت اما هیچ وقت نمی تونه همون ورژن PC باشه.
وقتی NFS PS برای PS2 و PS1 عرضه میشه. دیگه نباید انتظار داشت Crysis عرضه نشه!
_________
بابا حداقل بزارید یک چراغ سبز درست حسابی سازندگان بدند بعد شروع کنید به خراب کردن تاپیک!

از همان اول هم معلوم بود که بازی برای pc میاد
تو اولین گزارش با مدیر crytek همه چی معلوم شد که یه روزی این بازی برای کنسول هم میاد

احتمالا برای 360 و ps3 خواهد بود دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or