احتمال عرضه وارکرفت 4 پس از پایان سه گانه استارکرفت 2

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
بنا بر گفته های Tim Morten، تهیه کننده عنوان StarCraft 2: Legacy Of the Void احتمال عرضه وارکرفت 4 پس از پایان سه گانه استارکرفت 2 وجود دارد. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.
طی گفت و گویی با سایت IGN وی اعلام کرد پس از پایان کار بر روی استارکرفت ما کار روی دیگر پروژه ها را آغاز خواهیم کرد. "این موضوع که افراد بسیاری خواهان یک عنوان استراتژی دیگر در دنیای وارکرفت هستند، برای ما بسیار خوشحال کننده است. هرچند بدون شک ما وارکرفت، استارکرفت یا حتی ایده های جدیدی را بررسی خواهیم کرد، هرچیزی امکان دارد و ما هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم."
همچنین Morten به طرفداران Legacy Of the Void اطمینان داد این پایان کار استارکرفت نخواهد بود و هنوز در این دنیا داستان های بسیاری برای گفتن وجود دارد. برای طرفداران وارکرفت نیز فعلا افزونه های برای Heroes Of the Storm مانند حضور رکسار و خرس وی به نام میشا و همچنین بسته الحاقی جدید دنیای وارکرفت در نظر گرفته شده است.

منبع

من، همین الان یهویی. =>
Bananeyessss.gif

اصلا من استار کرفت رو بازی نکردم همش لحظه شماری برای وار داشتم :d دیدار دوباره با لیچ کینگ و برو بچ :d دیدار دوباره و کل خوابوندن ها :d

کاری به بزرگی بازی های استرتژیک سال های اخیر ندارم. ولی به شخصه بعد از frozen throne سمت هیچ rts دیگه ای جذب نشدم. این خبر برام حکم رویا داره:X هی یادش بخیر یه گیم نت بود و یک war3. دلم لک زده مپ 8 نفره 4vs4 بزنیم. به شخصه لذت مود ساخت و ساز وارکرفت 3 با هییییییچ استراتژی قابل قیاس نمیدونم.
jobs done:x

داستان بازی چیه دقیقا؟ بعد اتفاقات WoW که مسلما نمیتونه چون WoW خیلی از داستان خارج شده.

لیچ کینگم که توی Wotlk تکلیفش مشخص شد و توسط یه پالادین ساده به نام Tirion Fordring کشته شد :|

الان دقیقا کی مونده؟ :(

ولی به شخصه خیلی دوست دارم باز آرتاسو ببینم :(:(

It’s very rewarding for us to hear that there’s demand out there for more RTS content in the Warcraft universe,” he said. “There’s no question, though, that we’ll consider Warcraft, StarCraft, or even new ideas. Anything is possible but we don’t have any specific plans

/5chars

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or