احتمال عرضه مجدد کنسول «PlayStation1» توسط سونی وجود دارد

Outer Heaven

کاربر سایت
«PlayStation1» با عرضه در دسامبر سال 1994 موفق به فروش بیش از 100 میلیون واحد شده و همواره به عنوان یکی از موفق ترین کنسول های تاریخ یاد میشود.

kld5_wallpaper2you_62510.jpg

این کنسول میزبان چندی از بهترین فرنچایز های تاریخ گیم بوده که تا به امروز هنوز هم ریمستر برخی از این عناوین برای کنسول های نسل حاضر عرضه میشود. به نظر میرسد سونی طی اقدامی مشابه نینتندو , قصد دارد این کنسول را به همراه چندی از بهترین بازی های عرضه شده در زمان خود, دوباره عرضه کند. «John Kodera» , مدیر عامل بخش سرگرمی های سونی , طی مصاحبه ای با یک وبسایت ژاپنی اعلام کرد که در حال بررسی شرایط موجود برای عرضه دوباره این کنسول تحت عنوان «PlayStation Classic» هستند. هرچند این ایده فعلا فقط در مرحله بررسی بوده و تاریخی برای عملی کردن آن در نظر گرفته نشده است.

Read the whole post here.

تو این اخبار اخیر رابطه بین کودرا و نینتندو شبیه همون meme "یه جوری تقلّب کن که هیچ کی نفهمه" شده :D

والا نینتندو نشون داد هنوز خیلی آدم احمق هست که کلی پول میدن برا کنسولی که سر جمع با 30-40 دلار برا خودت میتونی درستش بکنی و حتی بهترشو چون میتونی هر بازی اون کنسول رو بازی بکنی به جای یه تعداد محدود

منم جای جان بودم به فکر این حرکت میوفتادم D: البته 100 درصد تعداد اون افراد مثل فن های نینتندو نیست ولی بازم تقریبا همه این حرکت سوده D:

• Like
Reactions: Z-fan and jhoobin
والا نینتندو نشون داد هنوز خیلی آدم احمق هست که کلی پول میدن برا کنسولی که سر جمع با 30-40 دلار برا خودت میتونی درستش بکنی و حتی بهترشو چون میتونی هر بازی اون کنسول رو بازی بکنی به جای یه تعداد محدود

منم جای جان بودم به فکر این حرکت میوفتادم D: البته 100 درصد تعداد اون افراد مثل فن های نینتندو نیست ولی بازم تقریبا همه این حرکت سوده D:

البته کسی نمیگه کار اون ها درسته....:-??قطعاً نینتندو در تو پاچه کردن ملّت مهارت زیادی داره;)) (صرف نظر از این که احمقانه باشه یا ما فکر کنیم که "هاه هاه من گول این یکی رو نخوردم")

حالا یه عده میگن حماقت یه عده میگن loyalty ولی به هر حال خدا رو شکر به خاطر همین سیستم عجیب فن بیس اش (که قطعاً از آدم و بشر تشکیل شده چرا فکر می کنید چون با این سیستم حال نمی کنید، که btw منم حال نمی کنم، حتماً طرفدارهاش یه مشت احمق و عقب افتاده اند) ما همیشه شاهد عجیب ترین پدیده های گیمینگ از نینتندوییم:-"

چه حرفایی میزنید یعنی الان نینتندو فقط این کار کرده؟:| سگا اینکار کرد اتاری هم کرد چه ربطی داره

سگا رو من نشنیدم دست به re release کنسول هاش بزنه... ولی آتاری... خب آتاری هم متهّمه...:D

آخرین ویرایش:
به شخصه امیدوارم این کارو نکنه ، PS4 به اندازه کافی قوی هستش که با یک شبیه ساز کامل و شسته رُفته روی PS4 این قابلیت رو اضافه بکنن.
بازگشت به عقب هرگز.

من با یه رازبری پی یه کنسول درست کردم که تا قبل N64 همه رو امولیت میکنه N64 هم یکم با مشکل انجام میده. خیلی سادست همه میتونن. جالب اینجاست NES Classic و SNESC که نینتندو ساخته کاملا مشابهن یه سخت افزار دارن و از رازبری هم خیلی ضعیفترن. الان Snes Classic تو یه سایت وطنی داره 1200 فروخته میشه. اصلا صرف اقتصادی نداره. حالا همه اینا رو گفتم. بشخصه دلم میخواد یکی بخرم. چون این محصول صرفا برای بازی نیست حالت کالکتوری و این حرفا داره. بخدا همه میدونن که میشه با قیمت خیلی ارزونتر بازی کرد

احمق واژه خوبی نیست.این یه جور عشقه . حس کالکتور و نوستالژی داره

• Like
Reactions: Ozzy the turtle
ر
من با یه رازبری پی یه کنسول درست کردم که تا قبل N64 همه رو امولیت میکنه N64 هم یکم با مشکل انجام میده. خیلی سادست همه میتونن. جالب اینجاست NES Classic و SNESC که نینتندو ساخته کاملا مشابهن یه سخت افزار دارن و از رازبری هم خیلی ضعیفترن. الان Snes Classic تو یه سایت وطنی داره 1200 فروخته میشه. اصلا صرف اقتصادی نداره. حالا همه اینا رو گفتم. بشخصه دلم میخواد یکی بخرم. چون این محصول صرفا برای بازی نیست حالت کالکتوری و این حرفا داره. بخدا همه میدونن که میشه با قیمت خیلی ارزونتر بازی کرد
رازبری چیه ؟ یه فیلم ٬یه عکس اموزشی چیزی بزار ما یاد بگیریم

ر

رازبری چیه ؟ یه فیلم ٬یه عکس اموزشی چیزی بزار ما یاد بگیریم
رازبری یه کامپیوتر کوچیک انگلیسیه که تکنولوژی ساختش با گوشی های اندرویدی یکیه. یعنی سخت افزارش گوشیه. شرکت سازنده ش برای کارهای رباتیک و الکترونیک و همینطور برای استفاده تو کشورای جهان سوم به عنوان یه پی سی جمع و جور طراحیش کرده.
منتها همه جور کاری میشه باهاش کرد.
برای آموزشش هم کاری نداره تو یوتیوب Retropie رو سرچ کنید هزار تا آموزش براش هست

به شخصه امیدوارم این کارو نکنه ، PS4 به اندازه کافی قوی هستش که با یک شبیه ساز کامل و شسته رُفته روی PS4 این قابلیت رو اضافه بکنن.
بازگشت به عقب هرگز.

بازگشت به عقب چرا؟:دی اصلا بحث اجرای بازی نیست که بخوایم بگیم آیا PS4 میتونه یا نه، نکته ریلیز خود کنسوله، برای یه افراد خاصی که دوست دارن محض نوستالژی و تجدید خاطره و مهم تر از علاقه بگیرن. اگه سونی این کارو بکنه من قطعا میگیرمش اما نه برای بازی بلکه صرفا برای داشتنش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or