احتمال ساخت Knack 2 برای PS4

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
thwn49tilr1gw155wl72.png

شاید شنیدن این خبر برای افرادی که نسخه اول «Knack» را تجربه کرده‌اند کمی عجیب باشد٬ اما رزومه یک انیماتور از ساخت دنباله‌ای برای این انحصاری نه چندان موفق کنسول PS4 خبر می‌دهد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

«Mindy Liang»٬ یکی از 3D انیماتور‌های شرکت تایوانی «XPEC»٬ در رزومه آنلاین خود در سایت «Linked In» مطلب زیر را نوشته بود که ساعاتی بعد آن را از رزومه‌اش حذف کرد.

0zqifbs0u870u9szyd03.jpg

همانطور که در تصویر فوق می‌بینید٬ وی از تاریخ می 2015 بر روی پروژه «نک ۲» مشغول کار بوده و وظیفه متحرک سازی شخصیت‌ها و کات‌سین‌های بازی برای کنسول PS4 را بر عهده داشته. علاوه بر «نک ۲»٬ ظاهرا ایشان از آگوست 2014 بر روی «فاینال فانتزی 15» کار کرده و در آنجا نیز وظیفه‌ای مشابه داشته است.

پیش‌تر نیز خالق این بازی «مارک سرنی»٬ نسبت به ادامه دادن این عنوان ابراز علاقه کرده و گفته بود که دوست دارد بیشتر به دنیای آن بپردازد.

اولین نسخه «نک» نوامبر ۲۰۱۳ همزمان با عرضه PS4 روانه بازار شد٬ اما نتوانست به خوبی انتظارات هواداران را برآورده کند. حال باید منتظر ماند و دید که شرکت «سونی» چه برنامه‌ای برای بهبود دنباله این عنوان دارد.

نک والا یکی از پر پتانسیل ترین و خلاقانه ترین بازی هایی بود که دیدم ...

اصلا نمیتونم متوجه بشم این بازی چطور نابود شد .
از نمایش اولش بی پتانسیلی توی این بازی موج میزد!!!
یعنی حروم کردن وقت و پول و هزار کوفت زهر مار دیگست که سونی به جای کار روی IPـهای خفن دیگه ای که توی این سبک داره بیاد روی چنین چیزی کار کنه! :|

به نظرم ایندفعه عالی عمل میکنه. خوشم میاد سونی بهشون مجوز ساختشو داده. خیلی خوب برند سازی میکنه. یعنی اگه یه بار تجربه ناموفق هم داشتن اجازه نمی ده تلاششون هدر بره :bighug:

من که از knack لذت بردم از شماره بعدی هم به شدت استقبال میکنم امید وارم فقط بی خیال این بزرگ شدن کوچیک شدن نک اول هر مرحله بشن تنها مشکل بازی به نظر من همین بود .;)

اگه بتونن تو شماره بعدی (در صورت وجود) همون چیزی که از ابتدا وعده دادن رو بسازن، میتونه تبدیل به یکی از جالب ترین انحصاری های PS4 بشه. یه پلتفرمر داستان محور.

من دوست دارم این بازی ساخته بشه. به این دلیل که توی لیست من جای یه پلتفرمر داستانی عالی با فضای نچندان جدی و شاد خیلی خالیه. واقعا دوست دارم همچین بازی رو تجربه کنم. من امیدوارم راست باشه.

به جای این روی ادامه ی یه اوردر گیم پلی محور که زیر دست یه استودیوی پدر مادر دار ساخته شده ، وقت و هزینه صرف کنن خیلی بهتر جواب میده :دی والا :دی معدن پتانسیل نابود شده بود ، اون بدبخت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or