![WMOmJeijmcDJ.878x0.Z-Z96KYq.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F36646d87786feafc0611-0338bbbce19fc98919c6293def4c5554.r0.cf1.rackcdn.com%2Fimages%2FWMOmJeijmcDJ.878x0.Z-Z96KYq.jpg&hash=eef4aa64efe562f57fb8158ca9ddae59)
Gray Napperطراح شرکت Creative Assembly در مصاحبهایی با AvPGalaxy به امکان ساختهشدن نسخه دوم بازی Alien Isolation اشاره کردهاست. او درمورد اینکه تیم بازی در حال تفکر در مورد ادامه ی بازی است سخن میگوید :
حاوی اسپویل داستانی
ادامه داستان نسخه دوم موضوعی است که هرروز در استدیوی ما بحث می شود.مردم ایده های مختلفی در مورد ادامه داستان دارند و تیم داستان نویسی ما نیز تفکرات بسیار جالبی در این مورد دارد و ما فرصت بسیار عالی برای ساخت نسخه دوم بازی داریم.من به شخصه فکر میکنم که Amanda در کندوی بیگانه ها صدمه ای ندیده است چراکه زمانی بیدار شده است که تخم(بیگانه) نزدیک او هنوز بسته بوده است .....
در ادامه Napper اشاره میکند که تجربه همراه با ترس و هیجان Alien Isolation هسته ی اصلی این سری است ،به این معنی که ادامه این عنوان در صورت ساخت توسط این استدیو روند سریع تری نخواهد داشت.
او میگوید : من فکر میکنم که سبک سریع و اکشن باریهای سری Aliens بسیار متفاوت از ساختار Alien Isolation است.اگر ما دنباله ی این بازی را بسازیم من بسیار دوست دارم که همان تجربه درگیری با یک بیگانهی ترسناک را در بازی حفظ کنیم و تغییرات را بیشتر در مورد محیط و نحوه ی تعامل با آن انجام دهیم.
منبع
آخرین ویرایش: