در صفحه تویییتر بازی BF نوشته شده که یک نمایش بزرگ به زودی صورت خواهد گرفت.با توجه که چند ساعاتی بیشتر به مراسم ماکروسافت و رونمایی XBOX نمانده حضور فیفا و COD تایید شده است ولی آیا با توجه به متن و عکس منتشر شده در توییتر BF برای حضور در کنفرانس امشب حاضر است؟این یک اتفاق غریب الوقوع می باشد و بسیار عجیب به نظر می رسد
به نظر می رسد شرکت EA و ماکروسافت به تفاهمات ویژه ای دست یافتند و این بازی ها به صورت TIME EXPENSIVE برای XBOX عرضه خواهد شد باید صبر کرد و دید در مراسم امشب چه خبراست... منبع
ای بابا ، این رو نگه دارن واسه کنفرانس E3 تو یه ساعت که همش شد بازی مولتی ! مایکروسافت بیاد COD و BF و Fifa رو انحصاری زمانی کنه ! همون تو لانچ که 100 درصد کنسول OverSold میشه ! اینطور کل بازار آمریکا و اروپا رو اول کاری قبضه می کنه . البته تجربه نشون داده همیشه استارت قدرتمند هم مهم نیست ، تداومش مهمه .
به 3 دلیل میگم BFــه:
1- تو خبرای E3 خونده بودم ک COD قراره اولین نمایشش رو بصورت اختصاصی تو کنفرانس ماکروسافت در E3 داشته باشه...پس میره واسه همون E3!
2- نمایش BF و COD همزمان کار عاقلانه ای نیست.
3- واسه نمایش قدرت 720 هم که شده BF رو لانچ میکنن،،چون از لحاظ گرافیک و فیزیک به مراتب از COD قوی تره.
خدا کنه یه نمایش از مولتی بازی نشون بدن ببینیم چطوریه خدایی EAتو ساختن تریلر های هایپ کننده با اهنگ تم استاده تو این مورد از اکتی جلو تره
یادش بخیر تریلر که از کاسپین بوردر نشون دادن فک من یکی افتاد بماند تریلرAK
فک کنم قبلا اعلام کرده بودن فعلا تمرکزشون روی کنسولهای نسل حاضر هستش و برنامه ای برای عرضه BF4 روی کنسولهای نسل بعد ندارن اینو کاملا مطمئنم چون اگه توی سایت بتلفیلد برید پلتفرمهای بازی رو بوضوح میتونید ببینید و اونجا خبری از کنسولهای نسل بعد نیست ضمنا تقریبا محاله دو تا بازی رقیب مثل COD و BF رو بتونی توی یه کنفرانس با همدیگه ببینید.خدا کنه دایس تا چند روز دیگه یه چیزایی از مولتی نشون بده حداقل ببینیم چجوریه
کاش توی این چند روزه یه خبرایی از Mirror Edge2 بشه یعنی میشه؟:bighug: