اجرای بازی های PS3 روی اندروید به وسیله شبیه ساز ویندوز

AMIR_6488

کاربر سایت
سلام دوستان یه مدتی هست که شبیه ساز ویندوز روی اندروید اومده که برنامه ی RPCS3 که شبیه ساز بازی های PS3 روی ویندوز هست رو اجر میکنه و این شیبه ساز ویندروز فقط تمرکزشو گذاشته روی شبیه ساز RPCS3 که روی اندروید مثل ویندوز قابل اجرا باشه و تو این مدت کم به عملکرد جالبی دست پیدا کرده به قدری که چند تا بازی کم حجم رو با فریم خوب اجرا میکنه البته هنوز اول راهه و با مرور زمان میتونه پیشرفت کنه و میشه انتظار داشت تا 1یا2 ساله دیگه بشه بازی هایی مثل خدای جنگ 3 رو توی موبایل هامون بازی کنیم چندتا ویدیو ازش هست اینجا میزارم ممنون.
پردازنده موبایلی که این شبیه ساز رو اجرا کرده Snapdragon 855 هستش .

سیستم مورد نیاز :
  • Snapdragon 845, 855
  • Mesa3D Turnip Vulkan Driver
  • 6GB RAM, 8GB RAM

اپدیت: دوستان از این به بعد این پست معرفیه تمام شبیه سازهای ویندوزی که برای اندروید ساخته شدن و بازی های ویندوز رو روی اندروید اجرا

میکنن از جمله شبیه ساز Mobox Emulator و خیلی های دیگه اگه شما هم شبیه ساز ویندوز دیگه ای میدونید بگید ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان بازی Devil May Cry 4 هم قابل اجرا شده خودتون میبینید که چجوری اجرا میشه.

دوستان یکی یه موبایل با پردازنده Snapdragon 8 Gen 3 داره که یه تست بکنه ببینیم بازی ها با فریم بهتر اجرا میشن یا نه ممنون.

بازی خدای جنگ 3 هم تقریبان قابل اجرا شده اگه شبیه ساز با یه پردازنده Snapdragon 8 Gen 3 اجرا بشه فکر کنم عملکردش بهتر میشه ویدیوشو اینجا میزارم.

بازی خدای جنگ 3 هم تقریبان قابل اجرا شده اگه شبیه ساز با یه پردازنده Snapdragon 8 Gen 3 اجرا بشه فکر کنم عملکردش بهتر میشه ویدیوشو اینجا میزارم.

اول گیم واسه منم روی کامپیوتر همینطوری بود و زیادفرقی نداشت ولی جلوتر رفتم یکم بهتر بود با رزولوشن و فریم کم میشد بازی رو تا یجاهایی رفت

سلام دوستان یه مدتی هست که شبیه ساز ویندوز روی اندروید اومده که برنامه ی RPCS3 که شبیه ساز بازی های PS3 روی ویندوز هست رو اجر میکنه و این شیبه ساز ویندروز فقط تمرکزشو گذاشته روی شبیه ساز RPCS3 که روی اندروید مثل ویندوز قابل اجرا باشه و تو این مدت کم به عملکرد جالبی دست پیدا کرده به قدری که چند تا بازی کم حجم رو با فریم خوب اجرا میکنه البته هنوز اول راهه و با مرور زمان میتونه پیشرفت کنه و میشه انتظار داشت تا 1یا2 ساله دیگه بشه بازی هایی مثل خدای جنگ 3 رو توی موبایل هامون بازی کنیم چندتا ویدیو ازش هست اینجا میزارم ممنون.
پردازنده موبایلی که این شبیه ساز رو اجرا کرده Snapdragon 855 هستش .

سیستم مورد نیاز :
  • Snapdragon 845, 855
  • Mesa3D Turnip Vulkan Driver
  • 6GB RAM, 8GB RAM

البته باید مصرف باطری و داغ شدن و فشار گوشی رو هم درنظر گرفت

البته باید مصرف باطری و داغ شدن و فشار گوشی رو هم درنظر گرفت
منم فکر میکنم هنوز پردازنده های موبایل به اون حدی نرسیدن که بخوان بازی های PS3 رو بدون فشار به گوشی و فریم خوب اجرا کنن البته طبق اطلاعاتی که از پردازنده Snapdragon 8 Gen 4 اومده با معماری هسته های جدیدش که فرکانس اولیه ش از 3/8 تا 4/3 گیگاهرتز هستش میشه امیدوار بود بالاخره بشه شبیه ساز PS3 و حتی بازی های PC رو با فریم خوب و طولانی مدت بدون داغ شدن و مصرف باتری روی موبایل بازی کرد.

• Like
Reactions: MohammadAVGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or