H Heidari66 کاربر سایت Aug 26, 2019 #1 سلام تو ps4 بازی هکی ریختم حالا میخام دیسک بازی just dace رو بخرم و بازی کنم آیا با اینکار مشکلی برای بازی های هکی پیش نمیاد؟ آیا میتونم با دیسک هم بازی کنم؟ آیا نیازی به آپدیت فریمور دستگاه هست؟ ممنون
سلام تو ps4 بازی هکی ریختم حالا میخام دیسک بازی just dace رو بخرم و بازی کنم آیا با اینکار مشکلی برای بازی های هکی پیش نمیاد؟ آیا میتونم با دیسک هم بازی کنم؟ آیا نیازی به آپدیت فریمور دستگاه هست؟ ممنون
bayern_vahid Loyal Member Aug 26, 2019 #2 نوشته شده توسط Heidari66: سلام تو ps4 بازی هکی ریختم حالا میخام دیسک بازی just dace رو بخرم و بازی کنم آیا با اینکار مشکلی برای بازی های هکی پیش نمیاد؟ آیا میتونم با دیسک هم بازی کنم؟ آیا نیازی به آپدیت فریمور دستگاه هست؟ ممنون بیشتر... اگر به اینترنت وصل نکنی مشکلی نداره بله میتونید بستگی به بازی داره گاهی اوقات برای اجرای بازی به فریمور بالاتر نیازه Reactions: silent ops and Heidari66
نوشته شده توسط Heidari66: سلام تو ps4 بازی هکی ریختم حالا میخام دیسک بازی just dace رو بخرم و بازی کنم آیا با اینکار مشکلی برای بازی های هکی پیش نمیاد؟ آیا میتونم با دیسک هم بازی کنم؟ آیا نیازی به آپدیت فریمور دستگاه هست؟ ممنون بیشتر... اگر به اینترنت وصل نکنی مشکلی نداره بله میتونید بستگی به بازی داره گاهی اوقات برای اجرای بازی به فریمور بالاتر نیازه