V VCHIP کاربر سایت Oct 3, 2010 #1 سلام آیا راهی برای اتصال موس و کیبورد به XBOX هست ؟ تو PS3 که به راحتی متصل میشه . اینکارو واسه بازیهای FPS میخوام. کیبورد و موس به نظر من تو بازیهای FPS مثل COD یا BFBC2 بهتر عمل میکنه
سلام آیا راهی برای اتصال موس و کیبورد به XBOX هست ؟ تو PS3 که به راحتی متصل میشه . اینکارو واسه بازیهای FPS میخوام. کیبورد و موس به نظر من تو بازیهای FPS مثل COD یا BFBC2 بهتر عمل میکنه
Bar3elona کاربر سایت Jul 3, 2011 #4 نوشته شده توسط VCHIP: سلام آیا راهی برای اتصال موس و کیبورد به XBOX هست ؟ تو PS3 که به راحتی متصل میشه . اینکارو واسه بازیهای FPS میخوام. کیبورد و موس به نظر من تو بازیهای FPS مثل COD یا BFBC2 بهتر عمل میکنه بیشتر... دوست عزیز بار xboxam هست بگردین .
نوشته شده توسط VCHIP: سلام آیا راهی برای اتصال موس و کیبورد به XBOX هست ؟ تو PS3 که به راحتی متصل میشه . اینکارو واسه بازیهای FPS میخوام. کیبورد و موس به نظر من تو بازیهای FPS مثل COD یا BFBC2 بهتر عمل میکنه بیشتر... دوست عزیز بار xboxam هست بگردین .
R razvan2 کاربر سایت Aug 6, 2011 #5 با سلام دوستان میشه خودمون یه وسیله برای این کار درست کنیم ؟ یا اینکه باید از خارج وارد بشه
sina818 کاربر سایت Feb 25, 2013 #7 یه آداپتور هست به نام XIM3 که دسته Xbox و کیبرد و ماوس بهش وصل میشه و می تونی بازی کنی ولی نمیدونم توی ایران هست یا نه! آخرین ویرایش: Feb 25, 2013
یه آداپتور هست به نام XIM3 که دسته Xbox و کیبرد و ماوس بهش وصل میشه و می تونی بازی کنی ولی نمیدونم توی ایران هست یا نه!