اتصال ویموت به PC

• Thread starter Thread starter Fusion
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fusion

کاربر سایت
سلام دوستان من تقریبا یک 6 ماهی دارم رو این موضع کار میکنم

و به نتیجه رسیدم

این مقاله فعلا اشنایی و یک سری مواد اولیه امیداورم جالب باشه مقالات بعدی به زودی قرار میدم
پس تا اخر مقاله صبر کنید و همراه باشید

یاحق

مقاله هم از اینجا دریافت کنید

کپی رایت هم رعایت کنید

باحاله ولی خودت امتحان کردی؟ جواب میده؟میشه جای موس ازش تو ویندوز استفاده کنیم؟
اون سنسور جریانش چیه؟ کجا وصل میشه؟
چقد سوال پرسیدم:biggrin1:
درکل ممنون

سلام مقاله کامل نیست فعلا ولی بعد کامل میشه
اگر طبق مقاله پیش برید میشه به خوبی استفاده کرد من خودم به عنوان موس به راحتی استفاده کردم و بیشتر مواقع بجای موس از استفاده میکنم ;)
برای بازی ها هم با یک سنسور 4 لید به بالا استفاده بشه تا بتوانه همه زوایا به خوبی مشخص کنه
بحث در این مورد البته زیاد که بعد ها در مقاله بعدی توضیح کامل میدم
کلا سنسور فقط نقش اصلیش همون لید ها ست و مهم روشن موندن اونها است و به ارتباط و یا دستوراتی برای ارسال و دریافت لازم نیست فقط برای تشخص نقطه های x-y-z است کلا دستورات توسط خود ویموت انجام میشه و نقش اصلی اون ;)

ممنون
بدرود یا حق

برای بازی ها هم با یک سنسور 4 لید به بالا استفاده بشه تا بتوانه همه زوایا به خوبی مشخص کنه
بحث در این مورد البته زیاد که بعد ها در مقاله بعدی توضیح کامل میدم
کلا سنسور فقط نقش اصلیش همون لید ها ست و مهم روشن موندن اونها است و به ارتباط و یا دستوراتی برای ارسال و دریافت لازم نیست فقط برای تشخص نقطه های x-y-z است کلا دستورات توسط خود ویموت انجام میشه و نقش اصلی اون ;)

ممنون
بدرود یا حق
شرمنده ولی هیچی نفهمیدم:biggrin1: ایشالا که تو مقاله بعدی ساده تر توضیح بدی

از انتقاد من ناراحت نشو ، چون قصد بدی از بیان این حرفها ندارم.
اصلا این کار به چه دردی می خوره وقتی که در بازیهای PC کنترلر سه بعدی تعریف نشده.
میشه سکان کشتی یا کنترل پنل نیروگاه برق رو هم به PC متصل کرد. ولی چه فایده ای داره ؟

از انتقاد من ناراحت نشو ، چون قصد بدی از بیان این حرفها ندارم.
اصلا این کار به چه دردی می خوره وقتی که در بازیهای PC کنترلر سه بعدی تعریف نشده.
میشه سکان کشتی یا کنترل پنل نیروگاه برق رو هم به PC متصل کرد. ولی چه فایده ای داره ؟
همینکه بشه ازش به عنوان موس استفاده کرد خودش خیلیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or