اتصال به اینترنت بوسیله سیم کارت و لپ تاپ

capitanrayan

ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده
کاربر سایت
درود
دوستان من جدیدا زیاد اینجور چیزا رو میبینم و طرح اینترنت نامحدود 1 ماهه ایرانسل هم که با ماهی 10 هزار تومن در دسترسه،منم که خونه نیستم(چند روز تو هفته) و محتاج به نت.
و میخوام با یه ایرانسل و گوشیم و لپ تاپم وصل بشم.

کسی از این روش استفاده کرده؟
من گوشیم 5530 هست و میخوام ببینم شدنیه؟قضیش چجوریه؟
یکجایی هم دیدم دستگاه سیمکارت خان هم اومده و .... خلاصه چجوریه قضیش؟
کسی بلده کمک کنه.میدونم که خیلیها نیازمند این کار هستند.

این متن رو از سایت پی سی ورلد برداشتم:

با تشکر از کاربر:fandak
-----------------------------------------------------------------------------
اتصال با کابل USB :
باید درایورهای مربوط به USB گوشیتون را نصب کرده باشید. (اگر قبلا از USB گوشی استفاده نکرده اید با وصل کردن گوشی به USB و استفاده از CD همراه گوشی درایور مربوط را نصب کنید).

حالا که درایور گوشی نصب است و گوشی متصل به کابل USB ، در ویندوز به مسیر زیر برید؛
Start> All Programs> Accessories> Communications>New Connection Wizard

حالا دستورالعمل زیر را دنبال کنید؛
Next> (Connect to internet) Next> (Setup my connection manually) Next> (Connect using a dial-up modem) Next
در این مرحله باید به انتخاب مودم GPRS گوشیتون بپردازید. به صورت زیر؛

Modem - <Your phone model> USB WMC Modem
که
<Your phone model> مدل گوشیتونه.

ادامه می دهیم؛
Next> اسمی برای کانکشن انتخاب کنید> Phone number را
gprs.gif

وارد کنید و در مراحل بعدی هم برای یوزرنیم و پاسورد چیزی ننویسید. تمام شد. در کانکشن ایجاد شده Dial را بزنید و از اینترنت نامحدود و دلچسب ایرانسل لذت ببرید!

اتصال با بلوتوث:
در برنامه BlueSoleil (نرم افزار کار با بلوتوث کامپیوتر) سرچ کنید و بعد از پیدا کردن گوشی و pair کردن روی آیکون گوشیتون دابل کلیک کنید. بعد از زرد رنگ شدن سرویسها روی دومین آیکون تلفن شکل (دومی از چپ) ( Bluetooth Dial-UP Networking) کلیک کنید. گوشی از شما اجازه دسترسی کامپیوتر به مودم گوشی را می خواد که تایید کنید. می بینید که کانکشن جدیدی برای اینترنت ایجاد و باز می شود.
بدون اینکه برای یوزر و پاسورد چیزی بزنید Dial کنید و از اینترنت نامحدود و دلچسب ایرانسل لذت ببرید! ولی فقط مراقب شارژ گوشیتون باشید که مواقع حساس اینترنت کاری (مثل دانلود) خرابکاری نشه!

نکات:

همونطور که می دانید سرعت GPRS رابطه مستقیم با آنتن دهی دارد. پس سعی کنید گوشی را در جایی قرار بدید که بیشترین آنتن دهی را داشته باشید. مخصوصا اگر با بلوتوث کانکت می شید که در حرکت دادن گوشی دارید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MAHABCO86
من استفاده کردم ، کافیه سرویس رو درخواست کنی و برات فعال شه (روی موبایل) و بعد گوشیت رو با بلوتوث یا کابل به سیستم وصل میکنی و درایور هارو نصب میکنی. البته اکثر گوشیها وقتی با بلوتوث وصل میشن به کامپیوتر به صورت پیش فرض به عنوان بلوتوث مودم شناخته میشن و درایور نمیخوان. حالا میتونی از مودم نصب شده مثل کانکشنهای معمولی استفاده کنی و از طریق گوشی وصل شی به اینترنت. البته پیشنهاد میکنم نرمافزار گوشیتو نصب کن چون خودش کانکشن لازم رو میسازه و وقتی گوشیت با بلوتوث یا کابل وصل بشه میتونی Dial کنی و ....

درود بلاخره با یک متنی که توی فروم PC-worldبود موفق شدم-به نت متصل بشم. واقعا عالیه. فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه!

برای من و افرادی که مثل من همش در سفر هستند،خیلی چیز مفیدیه،اینطوری همیشه میشه به نت متصل بود ،پول سیمکارت ریدر هم نداد.

البته برای کسانی که گوشیشون به PC وصل نمیشه -میتونن اون ریدرهای سیمکارت که نقش مودم رو ایفا میکنن رو بخرن و با اون متصل بشند
مامااااااااااااااااااااااااااااااان

اقا واقعا مخوفه،سرعت دانلود نت من 14 هست این با 18 دانلود میکنه!!!!:دی
-----------------------

آخرین ویرایش:
اگه کسی اطلاعتی در این مورد های زیر داره ممنون میشم بگه//

http://www.forum.persiantools.com/t172674.html
http://www.forum.persiantools.com/t172503.html
اینها همون مودمهایی هست که سیمکارت بهش میخوره. گوشی من که ساپورت میکرد و براحتی متصل شدم و دیگه نیازی به این مودم ها نداشتم.

گوشیت رو چک کن،ببین وصل میشه،اگه اون وصل بشه،اولویت با گوشیت باشه.
قیمتش رو خیلی بالا میگن #:-s

اینها همون مودمهایی هست که سیمکارت بهش میخوره. گوشی من که ساپورت میکرد و براحتی متصل شدم و دیگه نیازی به این مودم ها نداشتم.

گوشیت رو چک کن،ببین وصل میشه،اگه اون وصل بشه،اولویت با گوشیت باشه.
قیمتش رو خیلی بالا میگن #:-s
بهتره از گوشی استفاده نشه
در دراز مدت برای گوشی و عمر باتری گوشی خوب نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or