ابهاماتی درباره بازی castlevania lord of shadow

siamaksakety

کاربر سایت
سلام کسانی که بازی نکردن نخونن

مگه گابریل اون قهرمانی نبود که از اعضای انجمن برادری مامور میشه تا شیاطین رو از بین ببره تا به کمک همسرش که بین مرگ و زندگیه دنیا رو نجات بده و زوبیک همان فردی که مدعی بود اونم مثل گابریل مامور شده اما در آخر تو زرد از آب در می یاد و یکی از اربابان سایه است

من نفهمیدم این ماجرا ها چه ربطی به آخرین دموی بازی داشت یعنی دمویی که بعد از تمام شدن نوشته های بازی نشون میده همون دمویی که در اون زوبیک وارد یه قصر میشه و نصف راه هم پرواز میکنه میرسه به یه خون آشام که گابریل خون آشام شده و بعدشم از پنجره قصر میرن بیرون سال 2010 میشه

یعنی چی مگه گابریل دنیا رو نجات نداد از تاریکی پس چرا خودش دراکولا شد

و اینکه زوبیک مگه از بین نرفت چطور دوباره زنده شد

و از همه عجیب تر چرا از اون قصر قرون وسطایی سر از سال 2010 و اون شهر پیشرفته که شبیه نیویورک بود درآوردن؟؟؟

آیا شما می تونید این ابهامات رو حل کنید؟؟؟

آیا شما می تونید این ابهامات رو حل کنید؟؟؟

آخرین ویرایش:
برادر
اولا همه داستان رو لو دادی از SP استفاده کن!
دوما اینجا جای این تاپیک نیست خود بازی تاپیک داره این ابهامات رو هم میتونی اونجا مطرح کنی

این بازی رو که همه بازی کردن تازه این که داستان کل بازی نیست داستانی هست که همه اون سایت هایی که بازی رو نقد کردن نوشتن و اینکه دیگه همه بازی کردن این بازی رو

و اینکه اون تاپیک ها قدیمیه و آرشیو شده و کسی بهشون سر نمیزنه و اینکه بخش مسائل متفرقه درباره بازی ها برای همین چیزاست دیگه این تاپیک از تاپیکی که ترسناک ترین بازی چیه مگه کم ارزش تره که نباید باشه؟؟؟

آخرین ویرایش:
این بازی رو که همه بازی کردن تازه این که داستان کل بازی نیست داستانی هست که همه اون سایت هایی که بازی رو نقد کردن نوشتن و اینکه دیگه همه بازی کردن این بازی رو

و اینکه اون تاپیک ها قدیمیه و آرشیو شده و کسی بهشون سر نمیزنه و اینکه بخش مسائل متفرقه درباره بازی ها برای همین چیزاست دیگه این تاپیک از تاپیکی که ترسناک ترین بازی چیه مگه کم ارزش تره که نباید باشه؟؟؟

شما داستان آخر بازی رو نوشتی اینو توی همه سایت ها نوشتن ؟!!!
بعد اگه اینجوری باشه دیگه اون تاپیک بازی به چه دردی میخوره پاکش کنن همه بیان اینجا ابهامات خودشون روم طرح کنن!

1. به هر حال استفاده از Spoiler Tag که برای شما مشکل ساز نیست دوست عزیز.
  2. قراره 2 تا DLC براش بیاد که ادامه بازی است و همه این مسائل توضیح داده خواهد شد.

برادر اون تاپیک دیگه قدیمی شده و سوال من این نیست که فلان مرحله چطوری رد میشه یا تاریخ عرضش کی هست یه موضوع مجزاست که شاید ابهام خیلی های دیگه هم باشه توی بخش موضوعات متفرقه هم زده با قوانین سایت هم در تعارض نیست من نمی دونم چرا شما .............اون دموی آخر بازی هم موضوع تاپیکه باید مطرح بشه خواهشا دیگه بحث نکن اگه جوابی به این سوال ها داری بنویس نوکرتم هستم وگرنه که ادامه نده تشکر

آخرین ویرایش:
می بینید از هشت ها پستی که در این تاپیک وجود داره فقط یکیش مرتبط با بحثه این سایت کاربرای خیلی خوبی داره که واقعا تاپیکای مفیدی میزنن من اشتباه کردم یه نفر گفت درستش کردم دیگه لازم نیست همه بیان همون رو تکرار کنن ارزش فروم رو این مسائل میاره پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or