.:Soheil:.
کاربر سایت
چی ارزشی داره وقتی که تو تست ها همین چهار هسته ایی از دو هسته ایی های سونی شکست خورده...؟
قرار نیست یا گوشی برنامه نویی کنیم اینقدر رو اعداد و ارقام ویراژ ندین ...من الان با پردازنده 700مگا هرتز ایفون 3GSدارم سنگین ترین بازی موبایل infinity Blade 2رو به راحتی اجرا میکنم ...این اعداد و ارقام همشون مثل سی پی یو های AMDمیمونن با اینکه تعداد هسته شون بالاست ولی تو عمل 8 هسته ایی هاشون جلو 4 هسته ایی ها (حالا 6 هسته ایی ها به کنار) اینتل هیچ حرفی برا گفتن ندارن...(این فقط یه مثال بود...تا متوجه منظورم بشی ...اگه اون متن بلند که بالا نوشتم رو بخونی بهتر متوجه میشی چی میگم)
وحید جان اینجوری هم که شما میگید نیست! نوکیا شاید چند سالی هست که از سایر رقبا عقب افتاده اما،قطعاً یکی از پیشتازان و با تجربه های ساخت اسمارت فون بوده!هنوز شرکت بزرگی مثل مایکروسافت به گرد پای اپل هم نمیرسه اونوقت اینا نوکیا رو ملاک قرار میدن
واقعا مشکل ایفون بلوتوث هست؟بلوتوث اپل (و هم چنین ویندوز فون)یه همین خاطر قانون که تو امریکا و سایر کشور ها قوانین سخت گیرانه ایی برای کپی رایت هست و محدودیت فرمت پلیر ایفون برا همینه که مردم فقط از اپل استور و بصورت اورجینال بخرن...بیشتر اون تست ها مربوط به دو هسته هستش و یک گوشی که چهار هسته داره دوتا هستش رو در نظر نمی گیرن و اون دوتا دیگه رو برای تست انتخاب می کنن برای همین مال سونی تو بنجمارک دوهسته خوب عمل می کنه که این طبیعه چون تمام تمرکزش برای مونتاژ گوشی بر روی دو هسته است
و وقتی که شما یک گوشی 4 هسته ای میخری انگار خودت رو برای اینده تضمین می کنی چون با این سیل صعود نرم افزار و.... چه بسا دیدی که بعد یک سال دوهسته برای اجرای برخی بازی ها و...از رده خارج بشن
و در مورد ایفون این گوشی واقعا از نظر اجرای نرم افزار و استفاده از قدرت سخت افزاری گوشی بی نظیری همین که ایفون میاد برای 3GS اخرین اپدیت نرم افزاری رو میده و یا بازی های مثل infinity Blade 2 رو راحت اجرا می کنه نشان می ده که این شرکت در برنامه نویس و... هیچ ضعفی نداره اما کسی باید گوشی رو استفاده کنه که حرفه ای باشه چون نمی تونی از بسیاری از امکانت گوشی مثل بلوتوث و... راحت استفاده کنی
و دربارهQuad-Core Krait 1.5GHz می تونم اینو بگم که Krait تو چند مورد از گوشی ها استفاده شده که تو بنجمارک حتی دو هستی ای با اختلاف خیلی کمی از چهار هستی تو رده دوم ایستاده کهQuad-Core باشه دیگه فکر نکنم گوشی بتونه رقیبش باشه
قبلا هم گفتم ! الآنم مي گم !
طرح ناقص استيو جابز رو هيچكس غير از خودش نميتونه تكميل كنه!!
يا بايد يه نابغه مثل خودش ظهور كنه! يا از اين به بعد شاهد اين باشيم IOS توي از پا افتادگي به Symbian برسه !! و بقيه بزنن جلو ! همين !
اپل با Iphone 5 نابود مي شه !
من که S III رو با هیچی عوض نمی کنم
وحید جان اینجوری هم که شما میگید نیست! نوکیا شاید چند سالی هست که از سایر رقبا عقب افتاده اما،قطعاً یکی از پیشتازان و با تجربه های ساخت اسمارت فون بوده!
به نظر من آیفون 5 خوبه! اما شاید مثل مابقی آیفون ها ی که قبلاً عرضه شده رویایی به نظر نرسه.تغییر نکردن رابط کاربری هم به نظرم بزرگترین ایراد آیفون جدید هست.
و مطلب دیگه اینکه فکر میکنم Lumia920 به مراتب قوی تر از آیفون 5 ظاهر شد!
اینو بدونید که بهترین تاچ برای اپله و در این شکی نیست و نازکترین گوشی دنیا هم iphone5 هست البته درسته نتونسته زیاد انتظارات مردم را براورده کنه ولی در نحوه ی خودش بهترین گوشی درضمن دیروز پیش فروش iphone تمام شد و قیمت اصلی هم اومد سوما ios شیش را راحت زده تو سره اندروید. و دوباره میگم اینو بدونی اپل بهترینه:d
.Once again, the bar's been raised quite high and yet another Galaxy S is setting the standards - not only for Android but smartphones as a whole
نکته اصلی اینه که نه اپل ایران جزو کشور های ساپورت رسمیش هست نه با نرخ ارز توی ایران کاری دارهمن از ایفون انتظار نداشتم فقط گوشیش رو ارتقا بده منتظر بودم یه ویژگی تو iphone 5 رو کنه که به قول خودشون s3 جلوش شرمنده شه....... جدی ناامید شدم! با این وضع دلار که هر 2هفته داره 10 15% بالا میره خرید s3 بصرفه تره(مشکل عدم پشتیبانی اپراتور ها از سیم کارت نانو تو ایران هم یه طرف)
نکته اصلی اینه که نه اپل ایران جزو کشور های ساپورت رسمیش هست نه با نرخ ارز توی ایران کاری داره
پس در خرید اگر مقایسه ای از نظر قیمت می کنید ایرانشم ذکر کنید، کسی که توی آمریکاست حسابش با من و شما فرق داره
مجددا نانو سیم کارت هم مشکل از عقب موندگی ماست و داستان ساپورت اپل
بقیه حرفاتون درست بود اما این قسمتش غلطه چون الان گوشی های سری جدید سونی همه از آخرین نسخه Krait کوالکام استفاده میکنه ....ضمنا پردازنده جدید A6دو از اخرین معماری Kraitاستفاده میکنه که همنوز تو هیچ گ.شی سوار نشده...