آیا Uncharted 4 از سه سال پیش در حال ساخت بوده است؟؟ به نظر اینطور می رسد. اخیرا آقای یوشیدا در مصاحبه ای با Inside Games که در مورد عملکرد بصری چشمگیر PS4 بود گفته است: زمانی که سازندگان کاملا به سخت افزار PS4 عادت کنند در راه است. بعد از سه سال،پروژه ناتی داگ هیجان انگیز شده است اینطور نیست؟همانطور که می بینید او به طور مستقیم به بازی Uncharted 4 اشاره نکرده است اما همه ما میدانیم که پروژه فعلی ناتی داگ Uncharted 4 می باشد.
البته ايشون اسمي از U4 نبرده گرچه بنظر احمقانه مياد خودم هم خيلي اعتقاد ندارم ولي چند درصد احتمال داره اين پروژه ي سه ساله يه IP خيلي جديد باشه كه يهو بخوان رو كنن؟
البته ايشون اسمي از U4 نبرده گرچه بنظر احمقانه مياد خودم هم خيلي اعتقاد ندارم ولي چند درصد احتمال داره اين پروژه ي سه ساله يه IP خيلي جديد باشه كه يهو بخوان رو كنن؟
آره ميدونم ولي شايعاتي وجود داشته كه ناوتي مخفيانه روي پروژه ي جديدي داره كار ميكنه. اگه يادت باشه معرفي TloU هم خيلي با سورپرايز همراه بود و همه شوكه شدن البته خودم هم ميدونم احتمالش خيلي خيلي كمه
خب آنچارتد 3 که 2011 اومده و بعدش اون تیم که امثال امی هنینگ در اون هستش رفتن رو پروژه ی بعدی! تقریبا از اوایل 2012 شروع شده!
البته احتمالا مدت قابل توجهی هم صرف به روز رسانی و یا باز سازی انجینشون برا نسل بعد کردن و بعدش رفتن سر ساخت خود بازی!
به هر حال محتملترین بازی همون آنچارتد 4 هست!
UC4 توسط خالقین مجموعه، یعنی امی هنینگ و کلا تیم سازنده UC3 داره ساخته میشه و پر واضح هست که از بعد پایان UC3 تیم اول بیکار نبودن و داشتن روی UC4 کار میکردن که میشه همون 3 سال. اما تیم دوم که TLoU رو ساخت تازه کارش با LB تموم شده و به گفته خود نیل دراکمن و بروس استرلی تازه دارن روی PS4 تحقیق میکنن ببینن میشه باهاش چیکار کرد. اگه تصمیم نگیرن یه بازی جدید بسازن (که خدا کنه بگیرن) TLoU2 تازه باید کلید بخوره و دو سه سال بعد عرضه بشه.
"I've seen some stuff, gameplay ... I don't remember what game it was, but they were doing some testing on the PS4 and I couldn't believe it was gameplay," North continues. "It's extraordinary technology."
این حرف Nolan North چند ماه قبل از رونمایی Uncharted 4 که خُب تابلوئه منظورش چه بازیه.
E3 امسال توی کنفرانس سونی شاهد Melt شدن Eyeballهای زیادی خواهیم بود !
این حرف Nolan North چند ماه قبل از رونمایی Uncharted 4 که خُب تابلوئه منظورش چه بازیه.
E3 امسال توی کنفرانس سونی شاهد Melt شدن Eyeballهای زیادی خواهیم بود !