آیا Studio Liverpool با ظاهری جدید به زیر مجموعه سونی باز خواهد گشت؟

Cloud Strife

Loyal Member
روز گذشته سونی نام PSYGNOSIS را برای بخش Worldwide Studio خود ثبت کرده است! در اسناد مربوط به این ثبت طراحی و ساخت سخت افزار و نرم افزار‌های کامپیوتری و تولید محتوی دیجیتالی و ... نام برده شده است.
650nCjs.jpg

اما Psygnosis چیست؟ (اطلاعات اضافه خارج از خبر)

Psygnosis نام استدیو بود که در سال 1984 توسط جاناتان الیس تاسیس شد. جاناتان الیس به همراه دیوید لاوسن موسسین شرکت Imagine Software بودند که بعد از انحلال این شرکت در همان سال، با توجه به اینکه حقوق مادی شرکت در اختیار کمپانی Ocean Software باقی ماند، Psygnosis را تاسیس کردند.

Psygnosis در سال 1993 توسط سونی خریداری شده و با توجه به اینکه ساختمان اصلی آن در شهر لیورپول انگلستان قرار داشت، به SCE Studio Liverpool تغییر نام داد. از بازی‌های معروف Psygnosis می‌توان به Shadow of the Beast و Attack of the Saucerman اشاره کرد. این شرکت پس از پیوستن به سونی مامور ساخت سری بسیار محبوب Wipeout و Formula One شد.

متاسفانه در 22 آگست سال گذشته در خبری شکه کننده سونی اعلام کرد قصد تعطیلی این استدیو قدیمی را داشته و از این پس بازی‌های این استدیو توسط سایر بخش‌های SCE WWS ساخته خواهد شد.

اما اکنون خبرهای دیگری به گوش می‌رسد. معرفی بازسازی Shadow of the Beast برای PS4 در GC و اکنون ثبت نام Psygnosis. آیا سونی قصد بازگرداندن Studio Liverpool با ظاهری جدید و قدرتمند‌تر از گذشته را دارد؟ آیا بالاخره Colony Wars به دنیای گیم بازخواهد گشت؟

منتظر اخبار هیجان انگیزتری از سوی سونی باشید!

آخرین ویرایش:
نام Psygnosis با کامپیوتر افسانه ای آمیگا پیوند خورده.بعد از ورشکست شدن کمودور بهترین مقصد همین سونی بود.امیدوارم Psygnosis و Sahdow Of The Beast دوباره زنده بشن.

.امیدوارم
Psygnosis
و Sahdow Of The Beast دوباره زنده بشن.

احتمالا هم برنامه همین هست! چون Shadow of the Beast های قدیمی که دارن برای PS4 باز سازی میشن. بعید نیست ادامه ای هم براش بیاد و این ریمیک ها صرفا دست گرمی باشه! من خیلی دوست دارم یه Colony Wars 4 هم ساخته بشه! از بهترین تجربه های PS بودن!

احتمالا هم برنامه همین هست! چون Shadow of the Beast های قدیمی که دارن برای PS4 باز سازی میشن. بعید نیست ادامه ای هم براش بیاد و این ریمیک ها صرفا دست گرمی باشه! من خیلی دوست دارم یه Colony Wars 4 هم ساخته بشه! از بهترین تجربه های PS بودن!
البته SOB قراره توسط يه استوديوي ديگه ساخته بشه اگه يادت باشه خودم تاپيك بازي رو تو بخش اخبار زدم و چون اسم استوديوي سازنده بازي رو ننوشته بودم دوستان كمي مورد عنايت قرار دادن

البته SOB قراره توسط يه استوديوي ديگه ساخته بشه اگه يادت باشه خودم تاپيك بازي رو تو بخش اخبار زدم و چون اسم استوديوي سازنده بازي رو ننوشته بودم دوستان كمي مورد عنايت قرار دادن

میدونم. همینو میگم!:دی میگم ریمیک SotB دست گرمی هست و قراره استدیو اصلی یعنی Psygnosis برگرده و ادامه بازی رو بسازه!:دی احتمالا البته! دقت کنید ریمیک ها چندان پروژه های بزرگی هم نیستن! چیزی که نشون دادن خیلی بنظر دم دستی میومد. حدس من اینه که ممکنه این استدیو ساخت بازی هاش رو شروع کرده باشه و مثلا ادامه SotB یکی از انها باشه!

این حرف رو از این جهت میزنم که مارک سرنی خیلی اصرار داشت که بگه PS4 میخواد تنوع بازی های PS1 رو برگردونه. برای همین بعید نیستن برن دنبال زنده کردن بازی های قدیمی.

میدونم. همینو میگم!:دی میگم ریمیک SotB دست گرمی هست و قراره استدیو اصلی یعنی Psygnosis برگرده و ادامه بازی رو بسازه!:دی احتمالا البته! دقت کنید ریمیک ها چندان پروژه های بزرگی هم نیستن! چیزی که نشون دادن خیلی بنظر دم دستی میومد. حدس من اینه که ممکنه این استدیو ساخت بازی هاش رو شروع کرده باشه و مثلا ادامه SotB یکی از انها باشه!

این حرف رو از این جهت میزنم که مارک سرنی خیلی اصرار داشت که بگه PS4 میخواد تنوع بازی های PS1 رو برگردونه. برای همین بعید نیستن برن دنبال زنده کردن بازی های قدیمی.
موافقم استوديوي با استعدادي بوده برگشتنش باعث خوشحاليست البته در مورد حرف سرني هم بايد بگم تا همين الان هم اينكارو كردن سالها بود كه يه Shmup درست درمون نساخته بودن اتفاقا از اون سبك بازياست كه تو دنيا خيلي طرفدار داره تو ايران زياد نه. Resogun ميتونه به عنوان يه Shmup بزرگي و عظمت اين سبكو برگردونه DF هم يه مقاله در موردش داده بود و كلي ازش تعريف كرده بود برگردوندن تنوع PS1 بنظرم يعني همين يهني بازيايي مثل Rime مثل Resogun مثل همين SOtB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or