آیا Rockstar باز هم سکوت میکند: 700000 امضای PC Gamers برای Grand Theft Auto V

بهـ احتمال زیاد بیخیالش شده !! بازی بیش از انتظار خود راکستار روی کنسول ها فروخته و دیگه نیازی به پورتش روی pc نداره .،!!
به احتمال زیاد الان دارن روی RDR نسل بعدی کار میکنن !! به بهـ !! :دی

رو pc همش کپی میشه و فروش خاصی نمیکنه! از این 700.000 تا فوقش 100.000 تاش اوریج خور کنن در نتیجه راکستار بیشتر ضرر میکنه تا سود
امیدوارم رو کنسولای نسل بعد بدن که دوباره بازیش کنیم:دی

اون جناب استاد والتر وایت کبیر توی اون عکس چی کاره هست ؟! ربطی داره ؟

از بس ملت عشق این بودن که ترور و مایکل رو شبیه والتر وایت کنن :دی
vene4e9a.jpg
3yveneha.jpg

بچه ها یک چیزی میگیدا! :دی
اولا هنوز راکستار هیچ گونه شایعه ای رو در مورد نسخه PC و حتی نسخه نسل بعدی رد نکرده پس 100% خبری هست! اگه نبود خیلی راحت و آسوده مثل RDR میومد میگفت هیچ نسخه ای غیر از نسخه X360 و PS3 در کار نیست و بس!
دوما اگه نسخه نسل بعدیی در کار باشه 100% نسخه PC در کاره چون بخاطر هماهنگی نسل جدید کنسولا با PC راحت میتونه یک نسخه جداگونه واسه PC و یا کنسول بسازه و خیلی راحت و با هزینه کم واسه پلتفورمای دیگه پورتش کنه که 100% اگه 90% پی سی گیمرا پایریت خور باشن که اصلا اینطور نیست بازم واسه راکستار سود داره :)

من عقیدم اینه که نسخه نسل بعدی در کاره و بخاطر این صدای نسخه PC رو در نمیارن چون میخوان همزمان با نسخه نسل بعدی عرضش کنن! وگرنه مثل نسخه های قبلی بعد از 6 ماه باید تایید میشد واسه PC!
این بحث پایریت خوری رو هم بگذارین کنار! دیگه خیلی قدیمی شده :دی هر چی میشه میگین پی سی بازا پایریت بازن در صورتی که همین GTA V دو هفته قبل از انتشار رسمیش روی کنسول نسخه هک شدش لو رفت :| و این همه شرکت دیگه هم دیوونه نیستن که میان بازیشونو واسه PC پورت میکنن!

منکه کلا قیدشو زدم دیگه :دی اگ اومد که کپی خورش می کنم میره، نیومد هم نیومد (برخلاف همه بازی هایی که توی استیم دارم)
وقتی pc gamer هارو حساب نمی کنه چرا باید براشون ارزش قائل بشیم؟
نصف شهرت سری GTA به خاطر community قویی نسخه pc بوده اونم به خاطر مودینگ! هنوز که هنوزه سایت های مدینگ GTA IV فعالن هر روز یه چیز تازه رو میشه جدیدا هم که دنیای V رو آوردن توی IV
راک استار هم بسیار به این سایت ها و فروم ها اهمیت میده نمونه اش screenshot های اختصاصی بود که براشون فرستادن

هرچیزی یه زمانی داره که فقط توی همون زمان به درد می خوره، وقتی زمانش بگذره دیگه...

میشه بگی چه دلیلی داره که سزنده از Modding خوشش نیاد دقیقا؟

كلا هيچ سازنده اي خوشش نمياد تو ساختش دست ببرن مگه غير از اينه كه شما هر نرم افزاري نصب كني يه سري موارد هست كه بايد بپذيري؟ يه موردش دقيقا همينه عدم دستكاري تو نرم افزار حالا بحث Open Source جداست

- - -ویرایش - - -

بچه ها یک چیزی میگیدا! :دی
اولا هنوز راکستار هیچ گونه شایعه ای رو در مورد نسخه PC و حتی نسخه نسل بعدی رد نکرده پس 100% خبری هست! اگه نبود خیلی راحت و آسوده مثل RDR میومد میگفت هیچ نسخه ای غیر از نسخه X360 و PS3 در کار نیست و بس!
دوما اگه نسخه نسل بعدیی در کار باشه 100% نسخه PC در کاره چون بخاطر هماهنگی نسل جدید کنسولا با PC راحت میتونه یک نسخه جداگونه واسه PC و یا کنسول بسازه و خیلی راحت و با هزینه کم واسه پلتفورمای دیگه پورتش کنه که 100% اگه 90% پی سی گیمرا پایریت خور باشن که اصلا اینطور نیست بازم واسه راکستار سود داره :)

من عقیدم اینه که نسخه نسل بعدی در کاره و بخاطر این صدای نسخه PC رو در نمیارن چون میخوان همزمان با نسخه نسل بعدی عرضش کنن! وگرنه مثل نسخه های قبلی بعد از 6 ماه باید تایید میشد واسه PC!
این بحث پایریت خوری رو هم بگذارین کنار! دیگه خیلی قدیمی شده :دی هر چی میشه میگین پی سی بازا پایریت بازن در صورتی که همین GTA V دو هفته قبل از انتشار رسمیش روی کنسول نسخه هک شدش لو رفت :| و این همه شرکت دیگه هم دیوونه نیستن که میان بازیشونو واسه PC پورت میکنن!

حالا نميخوام آيه نحس بخونم ولي راكستار هيچ وقت نگفته كه ورژن PC در كار هست از اولش فقط صحبت كنسول بود اينا همه درخواست يه سري آدم بوده كه تا به خال راكستار هيچ پاسخي نداده حالا شما رو چه حسابي ميگي اين نشونه اينه كه خبري هست من موندم. اتفاقا اين عدم خبر من رو بيشتر نگران ميكنه من خودم يكي از اون هفتصد هزار نفرم و اگه درست يادم باشه دو بار هم امضا كردم يعني در واقع دونفر از اونام ولي فكر نميكنم در نهايت خبري بشه وگرنه تا به حال رسما تاييدش ميكردن. GTA IV دقيقا 217 روز بعد از ورژن كنسولي رليز شد اما الان دقيقا 217 روز از رليز GTA v ميگذره و هيچ خبري نيست حتي تاييد هم نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or