آیا PS4 میخرید یا نه

آیا PS4 میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    489
  • نظرسنجی بسته شده است .
اقا شک نکنید 100% بگیرید عالی هست این دستگاه .
من با دوتاش کار کردم ولی مثل این هست که ps4 برای ما ایرانیها ساخته شده
بازی عالی + شبکه انلاین خوب + امکانات عالی پلاس + نام سونی = ps4

ihs_microsoft_xbox_one_bom.png

من یه ماه و نصفییه که خریدم ولی به خاطر امتحانا بازی نگرفتم با ورتون می شه که یه نفر نزدیک دو ماه دستگاه جلوش باشه ولی بهش دست نزنه(وضعیت من:|~x()

من یه ماه و نصفییه که خریدم ولی به خاطر امتحانا بازی نگرفتم با ورتون می شه که یه نفر نزدیک دو ماه دستگاه جلوش باشه ولی بهش دست نزنه(وضعیت من:|~x()
من این کار ر نمیتونم بکنم دستگاه جلوم باشه باید روزی 18 ساعت بازی کنم :d
بهترین خبر e3 برا ایرانی ها این هست که دستگاه هک شده :d:d

ای بابا! من که 7 تا بازی تموم کردم باهاش. دسته هاش بی نظیره. به شدت منتظر اویل ویتین هستم ببینم چطور میشه روی این کنسول! هک را هم بی خیال! بازی 30 تومن تعویض میکنی دیگه هک چیه!

آقا منم دقیقا عین شما. اوایل اردیبهشت خریدم ولی هنوز باهاش بازی نکردم. منتظرم این امتحانای لعنتی تموم شه یکمی هم پولام جمع شه برای خرید بازی تا ایشالا بریم سراغ گیم.

ای بابا! من که 7 تا بازی تموم کردم باهاش. دسته هاش بی نظیره. به شدت منتظر اویل ویتین هستم ببینم چطور میشه روی این کنسول! هک را هم بی خیال! بازی 30 تومن تعویض میکنی دیگه هک چیه!

دسته فقط زود باطری تموم می کنه، راهی نداره عمر باطری رو زیاد کرد؟ مثلاً ویبره رو خاموش کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or