شایعه آیا Just Cause 3 برای عرضه در 2015 در نظر گرفته شده؟

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
08412618636995858087.jpg

این شایعه به احتمال زیاد، برای طرفداران فرنچایز Just Cause خبر خوبی باشد. Just Cause 3 که قبلا شایعاتی در مورد آن شنیده بودیم، احتمال دارد سال بعد توسط Square Enix عرضه شود. با این وجود که هیچ گونه تریلر یا تیزر معرفی یا مشابه آن منتشر نشده است، اما این عنوان، ارزش انتظار کشیدن را خواهد داشت.

آقای Christofer Sundberg، موسس Avalanche Studios، بر روی پروفایل خود در LinkedIn، از یک بازی اکشن sandbox فی البداهه (بدون برنامه ریزی دقیق) نام برده است. وی این عنوان را "نسخه ای جدید از یک فرنچایز بسیار مشهور خوانده است. اتمام ساخت این بازی برای June 2015 و عرضه بر روی کنسول های نسل بعد در نظر گرفته شده است."

گمانه زنی های بسیاری در مورد اینکه این عنوان چه می تواند باشد، و چه چیزی باید باشد، وجود دارند. اما هم‌اکنون، تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که تصور کنیم و امیدوار باشیم که Avalanche نمایشی از گیم‌پلی این عنوان برای نمایشگاه E3 در نظر گرفته باشد.

منبع

قشنگ يادمه اوايل نسل قبل بعد ديدن تريلر و گيم پلي نسخه اول چطور هنگ كرده بود.اصلا باورم نمي شد گرافيك بازي اونقدر بالا باشه.بعدش روي پي سي هم اتفاقا با اون گرافيك خدا با سيستم هاي معمولي هم خيلي خوب اجرا ميشد.افكت هاي آبش خيلي خوب بود زمان خودش.ولي چون از كليت بازي زياد خوشم نيومد ديگه نسخه دوم رو بازي نكردم.

فكر كنم با گرافيك فوق العاده اي روبرو بشيم ولي گيم پلي؟؟؟!!!!!

حس خیلی خوبی داشت گشت و گذار تو مپ این بازی (چه نسخه اول چه دوم) کلا حس سادگی و شادی زیادی داشت با چتر تو جنگل ها فرود اومدن و ...:x

امیدوارم نسخه ها دیگه هم ساخته بشه ازش

حس خیلی خوبی داشت گشت و گذار تو مپ این بازی (چه نسخه اول چه دوم) کلا حس سادگی و شادی زیادی داشت با چتر تو جنگل ها فرود اومدن و ...:x

امیدوارم نسخه ها دیگه هم ساخته بشه ازش
بهترین حس برای من وقتی بود که از چنگک شخصیت بازی استفاده می کردی:d
درجه خالی بندی هم که بالا بود تو بازی و از اون چنگکه برای هر کاری می شد استفاده کرد. ( مثل بستن دو تا هواپیما به همدیگه و پرواز کردن با یکی از هواپیما ها:d )

یه زمانی این Avalanche چقدر زرت و پرت میکرد که کیت های بازیسازی نسل قبل رو انداختن بیرون و نسل جدید گرفتن و .... !!!

الان سال 2015 داره بازی کراس-جن با گرافیک نسل 7 میده !! ( Mad Max )

Just Cause 3 خدا کنه کلا نسل بعدی بمونه !

بهترین حس برای من وقتی بود که از چنگک شخصیت بازی استفاده می کردی:d
درجه خالی بندی هم که بالا بود تو بازی و از اون چنگکه برای هر کاری می شد استفاده کرد. ( مثل بستن دو تا هواپیما به همدیگه و پرواز کردن با یکی از هواپیما ها:d )
من بهش میگفتم پین. خیلی کارا باش میشد کرد... مثلا مجسمه او دیکتاتوره را به ماشین وصل میکردم و گاز میدادم ....میریخت پایین....
یا پرتاب کردن دشمنا از ارتفاع ... یا گره زدن دو نفر به هم......بر عکس شماره یکش که به نظر من چیزی نداشت.... بی نظیر بود. نمیدونم چرا شماره یکش انقدر بد بود مخصوصا فیزیک ماشیناش
فقط درختاش خوب نبود(اگر بهش دقت میکردیم) همش به صورت Face To Camera بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or