شایعه آیا HALO جدید در اه است؟ سایت Tesco لیست نمود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

how-343-industries-can-make-a-new-halo-trilogy-worth-playing.jpg

درود.

ساعاتی پیش سایت انگلیسی Tesco نام بازی Call of Duty: Ghosts در سایت خود لیست کرد. و همین چند دقیقه پیش نیز نام بازی جدید HALO را در عناوینی که منتشر خواهد شد جای داد! در این سایت که همانطور در تصویر شاهد هستید جمله "Halo بعدی" ذکر شده است و تاریخ عرضه این بازی را نیز 31 دسامبر سال 2013 ذکر نموده.

هنوز دقیق مشخص نیست که این سایت این مسائل را از کدام منبع بدست اورده است! ولی از همین الان شایعه ها پیرامون آمدن Halo جدید در خبرها منتشر شده، و برخی امید از ریمیک Halo 2 دارند.

358190.gif

فکر کنم سایتش چت زده :| یکی از اون Ghosts که حالا اون یه احتمالی داره یکی هم این که اصلا بعیده :| امکان نداره بر فرض فردا معرفی بشه و توی 2013 بیاد :|

مرسی بابت خبر فرهاد جان

فکر کنم سایتش چت زده :| یکی از اون Ghosts که حالا اون یه احتمالی داره یکی هم این که اصلا بعیده :| امکان نداره بر فرض فردا معرفی بشه و توی 2013 بیاد :|
نگفتن HALO 5 که :دی
و برخی امید از ریمیک Halo 2 دارند.
احتمال این خیلی زیاده

این خبرو من جامع ترو کامل تر قبل شما زدم
آیا تاریخ انتشار halo5 امسال می باشد؟
همچین گفتی جامع تر فکر کردم الان 20 صفحه متن خبر هست .... :|
پس از زمزمه های بازی COD:GHOST این بازی هم زمزمه هایی از خود بروز داد و اکنون نوبته HALO هست .هنوز هیچ باکس آرت و هیچ اطلاعاتی از بازی وجود ندارد فقط یک تاریخ احتمالی از بازی وجود دارد این تاریخ30 دسامبر 2013 میباشد . این تاریخ کمی برای عنوان بزرگ Halo 5 کمی سریع می باشد مگر اینکه ماکروسافت بخواهد برای بازی HALO به سبک COD یک انتشار سالانه به وجود آورد .
این می تواند یک بازسازی HD از بازی Halo 2،باشد 343 گفت: آنها بر روی این عنوان کار نمی کنند،
اما 343 برای HALO و سالگردش برنامه هایی دارند..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or