شایعه آیا Far Cry HD در راه است؟

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
images

طبق گزارش چند سایت و با سند قرار دادن یک سایت برزیلی، به احتمال زیاد شرکت Ubisoft نسخه ای از بازی Far Cry را با نام Far Cry HD برای انتشار آماده کرده است.
سایت برزیلی که رده سنی بازیها را منتشر می کند در سایت خود درجه سنی بازی Far Cry HD را برای 2 کنسول Xbox 360 و PS3 مشخص کرده است.
اطلاعات بیشتری در دسترس نیست.

یکی از منابع
سایت برزیلی

من دیگه فکر نمیکردم این بازی بتونه موفقیت نسخه ی 1 رو تکرار کنه، ولی نسخه ی 3 یکی از بی نظیر ترین شوترهای نسل بود واسه ی من، حتی از original far cry هم بیشتر لذت بردم ازش. هر جور میخوام یه مشکلی توش پیدا کنم نمیشه، فقط خدا کنه نسخه ی بعد هم به همون زیبایی نسخه ی 3 ساخته بشه(اگه یه روزی تصمیم به ساختش بگیرن)

خبر بسیار خوبیه امیدوارم حتما منتشر بشه :bighug: ولی خیلی نامردیه واسه Pc نیاد :| ناسلامتی فار کرای رو PC پر و بال گرفت

خیلی خوبه کسایی که نسخه اول بازی نکردن باید اینو بازی کنن تا ببین Crytek سال 2004 چی ساخته :x

پ.ن: Directed by CEVAT YERLI :d

نیمه اول Far Cry واقعاً فوق العاده بود ! یه تجربه زیبا و فراموش نشدنی از هر نظر. ولی از نیمه دومش زیاد خوشم نیومد ، یعنی جایی که جک جونورها اومدن و دیگه زیادی شلوغ شد.

نیمه اول Far Cry واقعاً فوق العاده بود ! یه تجربه زیبا و فراموش نشدنی از هر نظر. ولی از نیمه دومش زیاد خوشم نیومد ، یعنی جایی که جک جونورها اومدن و دیگه زیادی شلوغ شد.
اصلا کلا بازی های Crytek نیمه اولشون نسبتا خوب یا عالی هستند بعد نیمه دومش کلا یه جوری میشه :|.

من که شدیداً دنبال فارکرای 4 هستم :d به احتمال زیاد واس هم زندس و جیسون میتونه انتقام بگیره ممکنه این موضوع بهانه ای برای ساخت فار کرای 4 باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or