شایعه آیا Fallout 4 در E3 معرفی می شود؟

MOH3N_Dark

کاربر سایت
fallout4.jpg

چند هفته پیش,Bethesda اعلام کرد در سال 2013 بازی های بیشتری نسبت به سال 2012 معرفی خواهد کرد و تاکنون دو بازی The Evil Within و Wolfenstein:The New Order را معرفی کرده است.اما شایعاتی مبنی بر اینکه Bethesda در حال کار بر روی Fallout 4 است,وجود دارد.یکی از صداگذاران بازی Fallout 3 در توییتر خود اعلام کرده است احتمال عرضه Fallout جدید برای طرفداران این سری وجود دارد.
البته سال گذشته Bethesda درخواست استخدام افرادی متخصص برای پروژه ای از نسل بعد کرد.باید تا E3 منتظر ماند تا ببینیم چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

منبع

یعنی این خبر واسه هیشکی اهمیت نداره؟؟؟؟؟؟؟!!!!

اتفاقا واسه من خیلی اهمیت داره دستتون هم درد نکنه :bighug:
ولی اهمیتش از یه منظر دیگه ست :d
چون خودم RPG باز نیستم :-s
الان یه یکی از دوست هام می گم میاد یه مرثیه بلند بالا در این باره واست می نویسه :d

خيلي اهميت داره و محبوبم هست.....منتها اونقدر شايعه هاي اينچنيني در مورد اين بازي يا بعضي بازيهاي خاص ديگه پشت سر هم منتشر ميشه و بي نتيجه ميمونه كه يه حس بي تفاوتي تو ادم ايجاد مي كنه

صد البته که اهمیت داره ! مگه میشه یه بازی، سازنده اش Bethesda ، کارگردانش Todd Howard و مهم تر از همه خود بازی Fallout 4 باشه و واسه کسی اهمیت نداشته باشه ؟! منتها احتمالا دوستان در شک به سر می برن!:d (البته تجربه نشون داده که به این شایعات نباید دل خوش کرد![-x)

The Evil Within و Wolfenstein معرفی شدن ! دیگه نوبتی هم باشه نوبت Fallout 4 ـه !:bighug:

پ.ن: امین آماده شو که کم کم باید چلو کباب ....... !!:whistling::d

آخرین ویرایش:
حرف همتون درسته ولی میبینم یه شایعه مسخره در مورد WIIU منتشر میشه 10 صفحه میره جلو, ولی اینجا حتی یه نفر هم نظری در مورد این بازی نمیده!!.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز امضای بنده رو نیگا :bash::crying1:
فکر میکردی خبرت اینقدر مهم باشه ! ؟ :biggrin1: اما....
طرفدار هاي اين بازي به شايعات اعتقادي ندارن :d .

من خودم اميدوارم معرفي بشه البته واسه نسل دگر
خيلي اهميت داره و محبوبم هست.....منتها اونقدر شايعه هاي اينچنيني در مورد اين بازي يا بعضي بازيهاي خاص ديگه پشت سر هم منتشر ميشه و بي نتيجه ميمونه كه يه حس بي تفاوتي تو ادم ايجاد مي كنه
صد البته که اهمیت داره ! مگه میشه یه بازی، سازنده اش Bethesda ، کارگردانش Todd Howard و مهم تر از همه خود بازی Fallout 4 باشه و واسه کسی اهمیت نداشته باشه ؟! منتها احتمالا دوستان در شک به سر می برن!:d (البته تجربه نشون داده که به این شایعات نباید دل خوش کرد![-x)
خب دیگه گفتنی ها رو همه دوستان زحمت کشیدن گفتن :biggrin1: اما....
پ.ن: امین آماده شو که کم کم باید چلو کباب ....... !!:whistling::d
اگه تایید بشه خودم یه چلو کباب مهمونت میکنم ...خوبه ؟:d
خب خدا رو شکر اسپانسر هم پیدا شد #:-s :biggrin1:

پس من دیگه تو این تاپیک کاری ندارم :biggrin1:
با تشکر :biggrin1:
چرا داداش. اهمیت داره.یه بنده خدایی برای کسی که خبر این بازی رو بهش بده هزاران جایزه گرانبها در نظر گرفته:d
این یکی دیگه شایعه است :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or