آیا E3 به پایان کار خود نزدیک شده است؟! کنارهگیری دو شرکت دیگر از حضور در E3 امسال!

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
kympcc8310mzk6ofuysu.jpg

درود

استدیوهای بازیسازی Disney Interactive و Wargaming.Net به تازگی اعلام کردند که امسال در سالن نمایش E3 حضور نخواهند داشت پیش از آن شرکت های Activision ،Blizzard و EA هم در این مورد بیانه های مشابهی راصادر کردند.

نمایشگاه تفریحات الکترونیکی (Electronics Entertainment Expo in Los Angeles) یکی از بزرگرترین رخدادهای صنعت گیم در جهان است که هر ساله توجه میلونها تن از هوادران را به خود جذب میکند و میزبان حدود 50,000 شرکت کننده است. از پوشش خبری رسانه ها در این نمایشگاه گرفته تا درآمد حاصل از حضور شرکت های محتلف در این مراسم و برپایی استریم های اینترنتی و مراسم های هوادان مانند .PAX به نظر میرسد بعضی از ناشران مانند بسیاری از کمپانی هایی که تصمیم به عدم شرکت دراین نمایشگاه گرفتند بر خلاف گذشته منفعتی را با حضور خود در این نمایشگاه احساس نمیکنند.
حداقل استدیو های Disney Interactive و Wargaming.Netدو شرکتی هستند که کناره گیری خود را از حضور در این نمایشگاه اعلام کردند. در عوض این کمپانی ها انرژی خود را بر روی رخدادهای فرهنگی و همایشهای مربوط به هوادارن که در ایام دیگر سال برگذار میشود متمرکز ساخته اند. به عنوان مثال Wargaming کاملا بر روی بازی های free-to-play آنلاین مانند World of Tanks تمرکز کرده است.
.آنان بر این عقیده اند از آنجاییکه که فروش محوصلات فیزیکی ندارند و این مراسم ها برای تبلیغ فروش این گونه محصولات مناسبتر هستند رغبتی برای حضور در این نمایشگاها ندارند.
برای هوادارن جای تاسف دارد که Disney و Wargaming تنها دو شرکت اولی نیستند که از حضور درنمایشگاه E3 کنارهگیری میکنند هفته گذشته Activision-Blizzard نیز اعلام کردند که در این نمایشگاه حضور نخواهند داشت. همینطور EA که سابقا یکی از کمپانی های اصلی شرکت کننده در نمایشگاه بود اعلام کرد که برنامه هایشان عوض شده و قصد دارند به جای شرکت در E3 میزبانی مراسم خودشان به نام EA Play را برعهده بگیرند.
این خبر آنقدرها هم بد نیست چرا که دو کمپانی که معمولا حرف زیادی برای گفتن در طول کنفرانس ها ندارند قصد دارند تا با بازگشت خیره کننده ی خود بر روی استیج در نمایشگاه E3 که اواخر امسال برگذار میشود همگان را متحیر کنند. به عنوان مثال بتسدا قصد دارد تا بدنبال کنفرانس درخشانش در E3 سال گذشته امسال نیز کنفرانس ویژه ای داشته باشد هر چند سال گذشته این شرکت اعلام کرد ممکن است در نمایشگاه امسال کنفرانس نداشته باشد.
اگر چه هوادارن از چیزی که بستدا برای آنها آماده کرده است بیخبرند اما میتوانند انتظار نمایشی از گیم پلی Dishonored 2 و DLC بازی Fallout 4 و یکی دو سورپرایز را داشته باشند.
به علاوه شرکت Take-Two Interactive نیز اعلام کرد که حضور پررنگی در نمایشگاه E3 2016 خواهد داشت و گفته اند که مراسم امسال را باید جتما تماشا کنید بودن حضور کمپانی های اصلی شرکت های مشهور مثل Gearbox, 2K Games, and Rockstar Games, نیز این تفکر را در ذهن هوادران بوجو آورده است که این کمپانی ها ممکن است از عناوین آینده خود مثل عنوان آینده ی استدیو Levine’s studio یا حتی دنباله ی Red Dead Redemption که از دیرباز مورد انتظار بوده است و چندی پیش نیز شایعه ی معرفی آن در نمایشگاه E3 امسال بر سر زبان ها افتاده بود رونمایی کند.

شما چه تصوری در مورد کنارهگیری ناگهانی این دو استدیو از حضور در نمایشگاه E3 امسال دارید؟ آیا این موضوع برای آینده این مراسم نگران کننده است یا مشکل خاصی ایجاد نمیکند؟

آخرین ویرایش:
بحث كناره گيري شركت ها از حضورشون به چندتا مسئله بر مي گرده !

يكي هزينه هاش !
دومي بازخوردها !
سومي اين كه مي گن ما كنار كشيديم اما عملاض به سبكي ديگه در همون بازه يه نمايش ديگه ميدن ! الان EA حرف الكي ميزنه كه ما E3 ديگه نداريم ! اگر امسال نصف كنفرانس هاي ديگرون مال EA نبود ! همين الان اشتياق به خبرهاي ME:A و ME:C و بتل 5 به سقف مي چسبه !

نكته بعديش هم اينه كه حتي اگر نيان مي تونن از كنفرانس هاي بسيار بزرگتر شركت هايي مثل سوني و مايكرو استفاده كنن كه هم براشون خرجي نداره كه هيچ بلكه سود هم داره چون عملاً بايد بيان نازشون رو بكشن تا بيان چند دقيقه بازي شون رو نمايش بدن تازه تعداد بازديد كننده هاشون هم بالاتر ميره
فقط مي مونه حضور فيزيكي كه اون رو هم ميتونن توي ايستگاه هاي دوتا شركت گفته شده عملي كنن !

در نگاه اول آدم ناراحت میشه که چند استدیو یکهو رفتند اما وقتی دقیق تر نگاه میکنی میبینی خیلی هم چیز مهمی نیست.

Disney Interactive و Wargaming.Net استدیوهای خیلی بزرگی نیستند و Wargaming انگار بیشتر کارش بازیهای F2P هست، پس بهتر که نمیمونه چون بازیش وسط اینهمه بازی بزرگ گم میشه. یک زمان دیگه بازیش رو معرفی میکنه که گم نشه.

Blizzard رو من خودم یاد ندارم چیز خاصی تا حالا توی E3 نشون داده باشن و بیشتر توی کنفرانس خودشون معرفی هاشون هست.

Activision هم کلا فقط یک بازی داره، COD که خود IW گفته من هستم و بازیمون هم هست پس نگرانی برای این هم نداریم.

EA هم در کل همیشه برای من یکی خسته کننده ترین کنفرانس بوده و خوشحالم که رفت. از طرفی هم برای 2016 فقط یک Mirrors Edge دارن و Mass Effect Andromeda و Titanfall 2 و Battlefield 5 هم به احتمال زیاد میرن برای 2017. حالا فوقش Battlefield رو توی 3 ماهه آخر 2016 بیارنش. برای همین دو بازی و اون بازیهای ورزشی هم همون کنفرانس جدیدشون هست و توی اون اطلاعات جدید میدن. یحتمل شاهد چند کانسپت آرت هم از Titanfall 2 هستیم :d

بقیه استدیوها هم که با قدرت هستند، 2K و بتسدا هم که امسال نمایش قدرتمندی دارن.

در کل فعلاها E3 هستش :d

Activision هم کلا فقط یک بازی داره، COD که خود IW گفته من هستم و بازیمون هم هست پس نگرانی برای این هم نداریم

من فکر میکنم اینا منظورشون حضور در سالن های نمایش هست اگه نه مثلا تو کنفرانس های بزرگ مایکرو یا سونی تمام بازیهای جدید این شرکت ها نمایش داده میشن.

بازی جدید Tango Gameworks اول اینو بگم که ترسناک نیست survival action هست ثانیا میکامی کارگردانش نیست :/

خب ترسناک نباشه! مگه قرار هست میکامی تا پان عمر بازی ترسناک بسازه! میکامی مثل بعضی بازیسازها نیست که تو یک ژانر موندند!:) در ضمن هنوز مشخص نیست کی کارگردان هست! از کجا میدونی نیست؟اطلاعاتی داری؟نکنه از اینجاست؟

Tango Gameworks' new website, office move, Mikami message and recruitment campaign - NeoGAF

The Evil Within • View topic - Rumor: Tango are working on a 'Survival Action' title

به نظر من بهتر! کارش شده هایپ بیخود و استودیو ها هم میان بازیی که هنوز تو مرحله کانسپت هست میدن به خورد ملت. اون وسط هم مسخره بازی جایزه دادن به بازی که هنوز کسی بازی نکرده هم به راه بود که شده بود یه قدرت تبلیغاتی سنگین برای شرکت ها که بیشتر پیش خرید بچپونن به مردم.

- - -ویرایش - - -

این صنعت داره رو به زوال میره ! ...
شما هم که شدی مثل اون شخصیت منفی باف تو کارتون گالیور.

من که مثل همیشه منتظر E3ـم! به نظرم بهترین روزهای صنعت گیمه :دی بسی هم حال میده >:)
کنفرانس های EA رو من شخصا زیاد حال نمیکردم باهاش! معمولا هم صفحه فقط باز بود و ویدیو لود میشد...اما در حال بحث در مورد کنفرانس های قبل و بعد بودم همیشه:-" امسال هم اگر قرار بود باشن احتمالا تنها نکات مثبتشون برام Mass Effect و شاید معرفیه Star Wars بود:-"

به نظر من بهتر! کارش شده هایپ بیخود و استودیو ها هم میان بازیی که هنوز تو مرحله کانسپت هست میدن به خورد ملت. اون وسط هم مسخره بازی جایزه دادن به بازی که هنوز کسی بازی نکرده هم به راه بود که شده بود یه قدرت تبلیغاتی سنگین برای شرکت ها که بیشتر پیش خرید بچپونن به مردم.
جایزه ی بهترین بازی رو تا اونجا که یادمه به بازی هایی میدادن که قابل بازی بودن!!! (بهترین معرفی و تریلر و ... بحثشون جداست! )

یادش بخیر دوران مدرسه شبای امتحان پایان ترم میون درس خوندن و قهوه نوشیدن با اینکه استرس فردا رو داشتم بازهم بیدار میموندم
اخبار میخوندم و تریلر و اسکرین شات نگاه میکردم . چه دورانی بود
الان همیشه یا دانشگاهیم یا سرکار :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or