شایعه آیا Commandos 4 در راه است ؟!!!

• Thread starter Thread starter Neo
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Neo

کاربر سایت
سلام .

همونطور که خیلی از دوستانه حداقل تو رنج سنی 20 تا 25 سال میدونن بازی Commandos یکی از محبوب ترین و پر خاطره ترین بازی های چند ساله پیش بوده . (برای من که جزء 5 بازی اول عمرم !) . اما بدلایلی بعد از بازی Commandos: Strike Force که در سال 2006 و در سبکی متفاوت از قسمتهای قبلی بازی که RTS بودن در سبک FPS ارائه شد خیلی از طرفداران این بازی رو ناراحت و ناامید کرد . بعد از آن هم دیگه خبری از این بازی نشد تا اینکه در هفته ای که گذشته در لیست بازی های شرکت Pyro Studios عنوانی به نام C4 پدیدار شد که برای کنسول های 360 و PS3 در حال ساخت هستش !!!

بعد از تحقیق دوستداران بازی مشخص شد که در سایتی که طراح بازی یعنی آقای José Ramón Díaz Martín خودش رو معرفی کرده ، یکی از بازی های در حال ساخت این آقا به عنوان Commandos 4 اسم برده شده !

ایشالا که بزودی این بازی رسما معرفی بشه و مهتر اینکه در سبک قدیمی خودش هم باشه !:love:

واقعا Commanidos از بهترین بازی هایی که تو عمرم انجام دادم بوده. فکر کنم هر شماره شو رو حدودا 4 ،5 بار تمام کردم. ولی اگه این خبر درست از اب در بیاد چی میشه ...:love:

بهترین استراتژی و یکی از بهترین بازیهای عمر من همین بازی بود.موسیقی این بازی واقعا تکرار نشدنی بود.
خدا کنه حتما نسخه جدیدی در کار باشه ولی نه برای کنسول بلکه برای pc.

بهترین و شیرین ترین لحظه های عمرم با همین بازی کماندوز سپری شد ......
چه کارائی که نمیکردیم و چه وقتهایی که پشت کامپیوتر نبودیم واسه ی اینکه بدون آلارم و تیر و تفنگ و فقط با جعبه سیگار و مشت و چاقو مرحله رد کنیم .....
من خودم با این شماره ی آخری اصلا حال نکردم . همون مرحله ی اول بیخیال بازی شدم . هنوز هم باورم نمیشه این بازی آخرش اینطور شد .... امیدوارم بازی کماندوز 4 هم تائید بشه و هم اینکه برگرده به همون سبک و حال قدیمی خودش ..... درجه ی سختی بازی اگر 2-3 برابر بشه که محشر محشره .... من بیصبرانه منتظر تائید این بازی هستم .......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or