آیا Activision قصد زنده کردن دوباره Sierra Games را دارد؟

Celebrimbor

Vae Victus
کاربر سایت
02530683767383657966.png

ظاهرا Activision می‌خواهد Sierra Games، یکی از استدیو‌هایی که مسئول ساخت عناوینی واقعا خاطره‌انگیز و به‌یادماندنی بوده است را دوباره زنده کند.

Sierra Entertainment یکی از آن کمپانی‌های افسانه‌ای دهه 90 است که انگار جایی در دهه گذشته و به دلیل ادغام‌های صورت گرفته در صنعت گیمینگ، متاسفانه از هم پاشیده شد.

این کمپانی عمدتا به خاطر سری "Quest" شهرت دارد، اما وظیفه انتشار عناوین کلاسیک و دوست‌داشتنی همچون Jack ،Crash Bandicoot ،Half-Life و Counter-Strike را نیز بر عهده داشته است.
بازی‌های ساخت خود این کمپانی به نحوی طراحی شده بودند که گاهی اوقات با ساعت‌ها بازی کردن، بازیکن به جایی می‌رسید که می‌فهمید واقعا خراب کرده است و دیگر هیچ کاری برای برنده شدن نمی‌تواند انجام دهد. بعضی‌ها از این قضیه خوششان می‌آمد و بعضی‌ها هم در عوض ترجیح می‌دادند عناوین ساخته شده توسط LucasArts را بازی کنند.

Sierra بالاخره توسط Vivendi خریده شد و Vivendi نیز مدتی بعد با Activision ادغام و تبدیل به Activision Blizzard شد. سپس، Sierra به سرنوشت طرفدارانش دچار شده و پس از چندین سال، یک تصمیم تجاری گرفت که پیروزی در آن غیرممکن بود. یا اینکه، حداقل این چیزی بود که به نظر می‌رسید.

پنج‌شنبه شب، ناگهان سایت Sierra بسته شده و با ورود به آن، به سایت Activision منتقل می‌شدید. دیگری خبری از Sierra نشد که نشد.

حال بعد از مدت‌ها، وبسایت رسمی Sierra به همراه یک لوگو از آن و تیزری که به منتشر شدن جزئیات بیشتر در نمایشگاه Gamescom 2014 اشاره می‌کند، به راه افتاده است.

آپدیت: شایعه شده که The Odd Gentlemen در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری ماجراجویی King’s Quest است.

مشاهده تیزر

منابع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
این کمپانی عمدتا به خاطر سری "Quest" شهرت دارد، اما وظیفه انتشار عناوین کلاسیک و دوست‌داشتنی همچون Jack ،Crash Bandicoot ،Half-Life و Counter-Strike را نیز بر عهده داشته است.
SWAT ( عزیز دل بابا :x ) از قلم افتاد :-l :d
حالا از شانس گند ماست برگشتن sierra همانا و کرش جدید همانا :| :d

چه جالب! همین یه مدت پیش بود توی یه محفلی (!:دی) حرف ناشرهای قدیمی شده بود من گفتم خیلی به Sierra ارادتمندم!:دی کاش برگرده دوباره که گویا داره برمیگرده.
NOLF ها (2 در واقع) و حتی Contract J.A.C.K یکی از خاطره انگیزترین بازی های دوران نوجوونی من بود. NOLF ها رو هنوز رو سیستمم نصب دارم و گاهی وقتا بازی میکنم. :دی
همین ها رو به عنوان اولین پروژه ریمستر کنن من راضیم:دی البته Monolith هم باید همکاری کنه:دی تو زمونه ای که هر نسل شاید یدونه بازی کمدی-جاسوسی هم نیاد (همانا که نیومد)، این NOLFها رو باید پرستید:دی

آخرین ویرایش:
تازگیا دارم دوباره با اکتی حال میکنم :d شده اکتی سابق :D کال اف رو که هم گرافیک رو فوق العاده کرد هم روش دارن حسابی کار میکنن , ناشر دستینی هم هست (البته هیچ ربطی نداشت :D ) و الانم این خبر

من هر وقت اسم sierra رو میشنوم یاد F.E.A.R میفتم( یکی از بهترین خاطره انگیز ترین شوترهام هستش)، ناشر اون بازی هم بود یادمه، لوگوش اول میومد بعد لوگوی Monolith در ادامش نمایش داده میشد. خیلی خاطره انگیزه اسمش واسم.

ممنون دوست عزیز بابت خبر
من هروقت نام Sierra رو میشنوم یاد دوران درخشنده بازی های ادونچر کلیک و اشاره میوفتم.
یادش بخیر من اونموقع هم یه آمیگا داشتم هم یه IBM 486. دوتا کمپانی اونموقعها بودن که واقعا تو گیم شاخ بودن؛ Sierra و Lucas Films (که بعدا به Lucas Arts تغییر اسم داد). هردوشونم بازی های به یاد ماندنی تو ژانر ادونچر و روی سیستم عامل DOS داشتن. Monkey Island از لوکاس و سری King`s Quest از همین شرکت Sierra
:x

:| :| :|

آپدیت: شایعه شده که The Odd Gentlemen در حال کار بر روی نسخه جدیدی از سری ماجراجویی King’s Quest است.
#:-s#:-s#:-s
زودتر این شایعه رو تایید کنند خواهشا! :-" :d

کاری هم به کراش ما نداشته باشن که با این وضعیتی که سر طراحی اسپایرو اوردن، کراش رو هم رسما به فنا میدن! :| (بیشتر از قبل به فنا میدن:-" )

King's Quest: Mask of Eternity یک بازی ترسناک ماجرایی RPG عالی بود! :x وسطای بازی CD بازیم تو CD Writer شکست اگه نه داشتم تمومش میکردم. :| دیگم پیدا نکردم این بازی رو :(

44582021442291034418.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or