آیا نسخه جدید عنوان ترسناک The Evil Within در حال ساخت است؟

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آخرین اخبار منتشرشده از کمپانی Bethesda حاکی از آن است که ممکن است نسخه جدید عنوان The Evil Within طبق لیست، کار منتشرشده در حال ساخت باشد.

در این لیست لیک شده می‌بینم که این کمپانی به دنبال کسی برای باگ زدایی عنوان Psycho Break 2 بر روی پلتفرم‌های پلی‌استیشن 4 و ایکس باکس وان می گردد. عنوان Psycho Break نام ژاپنی بازی The Evil Within است. اگر این لیست صحت داشته باشد، به‌ احتمال‌ زیاد به‌ زودی بازی معرفی می‌شود.

عنوان ترسناک The Evil Within ماه اکتبر 2014 برای پلتفرم‌های نسل هفتم و هشتم منتشر شد.

vOMvhKS.jpg

لینک منبع

آخرین ویرایش:
فکر میکنم این سری بازی بتونه بهتر ظاهر بشه.نسخه اول تا حدود زیادی اسیر مشکلات موتور بازی، تیم نه چندان متبحر همراه میکامی و البته هایپ کاذب پشت بازی شد.

بازی تقریبا در بازه زمانی مشابه ای با Alien Isolation اون زمان عرضه شد و باید بگم Alien از هر جهت یک Survival Horror بهتر نسبت به The Evil Within بود. ولی خب The Evil Within هم پتانسیل کافی برای تبدیل به یک فرنچایز خوب را داره.فقط امیدوارم روی داستان کار بیشتری صورت بگیره.

نسخه اول بازی خوبی بود ولی دو تا تغییر مهم میخواد بازی :

1-گرافیک بازی شدید باید بهبود پیدا کنه.......مخصوصا انیمیشنا و کلا یه نسل بیاد بالاتر
2-طراحی مراحل برخی مواقع قشنگ بوی کهنگی میداد ، ادم فکر می کرد میکامی شش ماهه بعد re4 شروع کرده این بازی رو بسازه . امیدوارم طراحی مراحل هم یکم نوتر بشه

اینا رو بتونن روش خوب کار کنن بقیه موارد بازی در اون حدی خوب بود که بشه ازش به عنوان یه تجربه لذت بخش اسم برد

.

من زیاد از یکش خوشم نیومد
مخصوصا حالا که اوت لست و رزیدنت اویل منتشر شدن این دیگه زیادم جذاب نیست
بیشتر هایپ هست تا ترسناک باشه

من قبلا (تقریبا چند ماه بعد عرضه) ۲۰ در صدی رفته بودم که به علت مشکلات ویندوز سیوم پاک شده بود همین یکماه پیش دوباره اومدم از نو برم قشنگ پتانسیل ادامه داشتم چون جذاب بود(تا این موقع پاکش نکرده بودم!) تا اینکه کم کم زده شدم از دوربین مضخرف بازی!
نشونه میگیری بدتر دوربین میره تو دهن زامبیا!
قبلا هم متوجه مشکلات دوربین بودم اما الان...

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

الان دیگه عصر Amnesia و Outlast و Alien Isolation و این چیزاست. TEW قصد بازگشت به ریشه ها رو داشت ولی جواب نداد و خیلی outdated بنظر رسید. با همین فرمول برن سراغ نسخه دوم بدتر شکست میخورن.

اصلی ترین فاکتور یه بازی ترسناک ترسناک بودنشه
که متاسفانه نسخه یکش به سختی ترسناک بود
تنها اشکالی که نمیشه به نسخه اول گرفت ترس بازی است :دی بازی که ترسناک خالص نیست پس نباید ترسش رو با Outlast و Amnesia مقایسه کنید

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or