آیا میشه از Tinypic درخواست پاک کردن عکس داد؟

Arash Ps2

کاربر سایت
سلام
متاسفانه چند ماه پیش یه هکر کامپیوتر درایو کامپیوترم رو هک کرد و هر چی عکس خصوصی داشتم افتاده دستش و حالا تازه فهمیدم عکس ها رو در یک وب سایت در معرض دید همه گذاشته:eek:. حالا میخواستم ببینم میشه از پشتیبانی سایت Tinypic در خواست کرد که عکس مورد نظر رو حذف کنند؟ چجوری؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید.

متاسفانه فقط کسی که عکس را گذاشته این امکان را داره مگر اینکه یک راهی برای برقراری ارتباط با مدیریت را داشته باشی...! شما از چه طریقی هک شدید؟ باید بیشتر دقت می کردید و یا عکس خصوصی توی PC نذارید...!

متاسفانه فقط کسی که عکس را گذاشته این امکان را داره مگر اینکه یک راهی برای برقراری ارتباط با مدیریت را داشته باشی...! شما از چه طریقی هک شدید؟ باید بیشتر دقت می کردید و یا عکس خصوصی توی PC نذارید...!

رفیق تو pc نذاریم کجا بزاریم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
عجب نامردایی هستنااااااا
حتما اطلاع داشته که عکس داری تو کامپیوترت !!!!
شاید اشنا بوده

سلام
متاسفانه چند ماه پیش یه هکر کامپیوتر درایو کامپیوترم رو هک کرد و هر چی عکس خصوصی داشتم افتاده دستش و حالا تازه فهمیدم عکس ها رو در یک وب سایت در معرض دید همه گذاشته:eek:. حالا میخواستم ببینم میشه از پشتیبانی سایت Tinypic در خواست کرد که عکس مورد نظر رو حذف کنند؟ چجوری؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
خسته نباشی خوب از اونجا هم پاکشون کردی یجای دیگه آپلود میکنه
شما چند راه داری:
1. یه هکر گیر بیاری
2.باش تماس بگیری و عکس ها رو ازش بخری
3.بری شکایت کنی ازش
1&2 پولیه و3 هم دستت به هیجا بند نمیشه

خسته نباشی خوب از اونجا هم پاکشون کردی یجای دیگه آپلود میکنه
شما چند راه داری:
1. یه هکر گیر بیاری
2.باش تماس بگیری و عکس ها رو ازش بخری
3.بری شکایت کنی ازش
1&2 پولیه و3 هم دستت به هیجا بند نمیشه
متاسفانه به وسیله یه تروجان هک شدم که خیلی اشتبله بزرگی انجام دادم.
شما هر راهی که بهتره بگو من انجام بدم.
1. اینم به نظر خودم بهترین راهه که خوشبختانه اون وب سایت هم مدیریت محتواش Mybb هست و به راحتی هک میشه ولی متاسفانه من هکر سراغ ندارم.
2. چند بار بهش گفتم جوابمو با فحش داده پس اینم عملی نیست.
3. خوشبختانه من از یکی از دوستان همین کسی که عکس رو گذاشته ادرس خونه طرف رو به دست اوردم حتی اسم و فامیلش هم میدونم ولی نمیدونم اگه برم شکایت کنم فایده داره یا نه؟!!
خواهشا زودتر کمک کنید چون دوست ندارم عکس های خصوصی ام تو اینترنت باشه.

ادرسش رو داری دیگه بسه !
چند نفر وردار برو در خونشون اینقدر بزنش صدا ... کامپیوتر ترف رو وردار بیار
من این کار رو کردم طرف موبایلی بود عکس های گوشیم رو از رو مموری ریکاور کرد ه بود
کیسش رو تو پیاده رو تو سرش خورد کردم خودشم یه هفته رفت بیمارستان
در مغازشم دادم تخته کردن هیچی هم نشد قبل این که بتونه فیلموعکس ها رو کاری کنه قضیه رو با صلح وصفا:-"
تمام کردم

البته بستگي داره . من خودم هم يه بار يه همچين قضيه اي پيش اومد . جاتون خالي بود . با 10 نفر ريختيم سرش اونقدر زديمش كه عكسهاي خصوصي خودش رو بهمون داد! اينطوري گرو كشي ميشه ديگه جرات نميكنه بزاره!
در كل مراتب را به مراجع ذي صلاح قانوني گزارش بدي بهتره . اگه آشنا هم داشته باشي فبها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or