آیا مایکروسافت نیز در حال اخراج کارمندان استدیوهای خود است؟

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
91959802141018175837.jpg

طبق اخبار به دست آمده به نظر می رسد که مایکروسافت در حال اخراج تعدادی از کارمندانش است اما هنوز علت آن یا تعداد افرادی که تحت تاثیر این اقدام بوده اند معلوم نیست.

به گزارش Neowin تعدادی از کارمندان مایکروسافت در تاریخ 2 آپریل پیغامی را مبنی بر اتمام همکاری آن ها با مایکروسافت دریافت کرده اند.این خبر از آن جا قوت میگیرد که Artist Patrick در تویتر خود به این خبر اشاره کرده و آن را تایید کرده است:
I got laid off from Microsoft Studios today… I… I'm free? I'M FREEEEEEE!
— Patrick Loughman (@el_PatrickL) April 2, 2014
من از شرکت مایکروسافت کنار گذاشته شده ام!من....من آزادم!
__Patrick Loghman

از طرفی Elbert Perez کارگردان فنی مایکروسافت نیز برکناری خود را در تویتر اعلام کرده است.(او هم اکنون در حال کار بر روی پروژه ای در Kickstarter است)
سایت VG247 منتظر جوابی از سمت مایکروسافت است.
منبع

مایکرو یه بیانیه داده.
"At Xbox, our goal is to constantly create new fun, social and interactive entertainment experiences. As part of our commitment to this goal, we are always evaluating our development priorities, and there are times when decisions need to be made to realign plans and refocus our efforts. Microsoft Studios continues to grow as an overall organization as we focus and invest in key priority areas that will drive future profitable growth."
Microsoft Studios Suffers Layoffs - IGN

آقا اینا همش شایعست!! کسی که در شرکت ماکروسافت کار کرده و بعد از اخراج شدنش بیاد اینجوری آبرویه ماکروسافت رو ببره؟! اصن منطقیه بنظر شما؟!

حالا چه مایکروسافت، چه سونی! بازیه خوب بدن دست ما، چه فرقی میکنه کارمندای استودیو کیا هستن؟ خود مدیرای این شرکت ها بهتر میدونن چه جوری نتیجه بهتری میگیرن، وگرنه از پول که بدشون نمیاد ?-:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or