آیا شما هم خواهان عرضه MGS V برای PS4 هستید؟

آیا دوست دارید MGS V را بر روی نسل بعد تجربه کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    32

Zack_Fair

کاربر سایت
سلام دوستان
مدتی هست که فکر ابر بازی MGS V (ع) شدیدا ذهنم رو مشغول کرده. از این موضوع به شدت ناراحتم که این ابر بازی فقط برای کنسول های نسل حاضر می خواد عرضه شه و این نکته شدیدا ناراحتم می کنه.
دوست دارم این بازی رو با گرافیک بهتر اون طور که در شانش هست روی کنسول های نسل بعد هم تجربه کنم. فکر تجربه اش با گرافیک تاریخ گذشته این نسل اذیتم می کنه و کلا اعصابم خرد می شه. PS3 و 360 بدبخت دیگه هر چی قدرت و توان داشتن رو کردن و چیز تازه ای ندارن بهمون نشون بدن. خواستم نظر دوستان رو هم در این باره بدونم، اگه موافق هستید یه جوری به گوش استاد کوجیما (دام ظله) هم برسونیم:دی

آخرین ویرایش:
برا من یکی که فرقی نداره PS4-PS3 یا حتی جارو برقی \m/ گرافیک و این حرف ها هم بچه بازیه :| :دی ولی MGS هر وقت که اومده بهترین گرافیک کنسولی زمان خودش بوده :> :دی

فقط مهم اینه که بیاد :crying1:

تو نظر سنجی برا ما هم حق انتخاب میگذاشتی خو :| :دی

به قول بالایی mgsا همشون بهترین گرافیک زمان خودشونو داشتند.اینم همینطور.بیشتر برای من تو این بازی گیمپلی و صداگذاریامهمه چون از الان میدونم نمره داستان بازی 10/10 هستش!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

برا من یکی که فرقی نداره PS4-PS3 یا حتی جارو برقی \m/ گرافیک و این حرف ها هم بچه بازیه :| :دی ولی MGS هر وقت که اومده بهترین گرافیک کنسولی زمان خودش بوده :> :دی

فقط مهم اینه که بیاد :crying1:

تو نظر سنجی برا ما هم حق انتخاب میگذاشتی خو :| :دی

آخه برای کنسول های این نسل آدم هیچ شوق و اشتیاقی دیگه نداره...:( الانم که PS4 رونمایی شده، خو استاد یه نسخه PS4 با گرافیک بهتر هم بدن بیرون نمی میرند که:دی
من بلوری PS4 ـشو ریجن1 با دفترچه و بوی USA می خوام...:(( اما اگه فقط رو PS3 و 360 بیاد انتخابی جز پایرت ندارم>:) که در شان بازی نیست:دی
بیاید یه پتیشن بزنیم استاد رو راضی کنیم:دی تو فروم های خارجی هم تبلیغ می کنیم و فیس بوک:دی من خودم تا یه میلیون هم برای نسخه PS4 ـش می دم:دی

اما اگه فقط رو PS3 و 360 بیاد انتخابی جز پایرت ندارم>:) که در شان بازی نیست:biggrin1:

نکنه میخوای رو XBOX بازیش کنی !؟ )x
اصلاً بندازمت بلک لیست!؟!! :-w

مِسِله اینه که اصلاً وقت میشه برای کنسول های نسل حاضر بازیش رو بده یا نه !؟ :-/ :دی
میدانیم که ته تریلر میزنه 360-PS3 :دی

نکنه میخوای رو XBOX بازیش کنی !؟ )x
اصلاً بندازمت بلک لیست!؟!! :-w

مِسِله اینه که اصلاً وقت میشه برای کنسول های نسل حاضر بازیش رو بده یا نه !؟ :-/ :دی
میدانیم که ته تریلر میزنه 360-PS3 :دی

من 360 ـم رو فروختم پارسال، الان پلتفرمام همین دو تاست که زیر آواتار می بینی:دی در نتیجه منظورم این بود روی PS3 هک شدم بازیش می کنم:دی خدایی این نسل خز شده و ابر بازی مثل MGS V هم رو پلتفرم هایی که خز شدن رنگ و بوی اصلیش رو نداره!
می دونم می زنه برای PS3 و 360 ولی خب فاکس انجین برای نسل بعدم هست مثل اینکه، درسته؟ یه نسخه PS4 هم با گرافیک بهتر شامل تکسچر بهتر، فریم بیشتر، ناتیو رزولوشن بالاتر و AA بیشتر بهمون بده:دی درسته که MGS همیشه گرافیکش بالا بوده! ولی یه مقایسه ای بین MGS3 تو MGS کالکشن بود با MGS3 اصلی برای PS2 بکن! واقعا حیفه MGS V فقط برای نسل حاضر بیاد! مجبور می شن کلی از سر و ته بازی بزنن، گرافیکش هر چی باشه دیگه می خواد آسمون رو پاره کنه؟ والا بلا دیگه از این نسل بیشتر از Uncharted 3 و Halo 4 در نمیاد که اینا هم یکی دو ساله برامون خز شدن:دی
من فقط می تونم MGS V رو با پک خوشرنگ PS4 که دفترچه هم داره تصور کنم:دی لحظه ای که وکیومش رو باز می کنم و...:دی
جای بخیه کلیه فروخته شدم درد می گیره:دی

فکر نمی کنم چنان توفیقی داشته باشه ! اگرم برای PS4 بیاد بیشتر برای کمک کردن به فروش PS4 و خود بازیه !
وگرنه در اصل این بازی برای PS3 و Xbobx ساخته شده و اگرم روی کنسول نسل بعد بیاد اونطوری که باید و شاید نسل بعدی نیست، چون یه چیزی این مابین درست شده !
و این که کوجیما فکر نکنم بخواد همچین شروعی در نسل بعد داشته باشه اونم با تفکراتی که داره ! فکر می کنم بازی بعدی نسل بعد کوجیما رو حداقل 3 سال بعد ببینیم !
اگرم این بازی روی PS4 بیاد بیشتر لزوم فروش داره وگرنه اصل کاری بازیه که فقط برای نسل بعد باشه ! دقیقاً مثل MGS4 که فقط 6 ماه زمان گذاشتن برای آنالیز PS3 تا بهترین کیفیت رو ازائه بدن.

پس جواب منه متاسفانه یا خوشبختانه : "خیر" ـه :)

فکر نمی کنم چنان توفیقی داشته باشه ! اگرم برای PS4 بیاد بیشتر برای کمک کردن به فروش PS4 و خود بازیه !
وگرنه در اصل این بازی برای PS3 و Xbobx ساخته شده و اگرم روی کنسول نسل بعد بیاد اونطوری که باید و شاید نسل بعدی نیست، چون یه چیزی این مابین درست شده !
و این که کوجیما فکر نکنم بخواد همچین شروعی در نسل بعد داشته باشه اونم با تفکراتی که داره ! فکر می کنم بازی بعدی نسل بعد کوجیما رو حداقل 3 سال بعد ببینیم !
اگرم این بازی روی PS4 بیاد بیشتر لزوم فروش داره وگرنه اصل کاری بازیه که فقط برای نسل بعد باشه ! دقیقاً مثل MGS4 که فقط 6 ماه زمان گذاشتن برای آنالیز PS3 تا بهترین کیفیت رو ازائه بدن.

پس جواب منه متاسفانه یا خوشبختانه : "خیر" ـه :)

ای بابا مگه من گفتم بازی رو از نو بسازن؟:| بازی های بین نسلی پتانسیل این رو دارن که با یکم کار بهتر شن! نمونه اش GOW2 و MGS3 مثلا! این دو تا رو می تونستن با همون گرافیکی که تو کالکشن هاشون دیدیم برای PS3 تو همون اوایل عرضه PS3 عرضه شون کنن!
همین گرافیک این نسل MGS V رو دست نزنن، فقط یه روز:دی وقت بذارن تکسچرها رو ببرن بالا، ناتیو رزولوشن بالاتر بذارن، فریم رو روی 60 بقفلن و AA بالا بذارن، همین! یه روزم وقت نمی خواد، یه ساعت:دی
یه باندل PS4 با MGS V هم بدن بیرون چه بهتر:دی
خدایی کسایی که MGS کالکشن رو دیدن و می دونن تفاوت MGS3 نسخه کالکشن و اصلی چقدره دلشون میاد بگن نه؟:دی نسخه 3DS ـش هم با وجود افت فریم گرافیکش از PS2 بهتر بود...بخدا حیفه:((
بازی بعدی کوجیما تو نسل بعد هم اولیش رایزینگ 2 ـه:| بعدشم اگه MGS 6 بخواد بسازه از کجا معلوم رئیس بزرگ شخصیت اصلی باشه دیگه؟
حس ششمم می گه MGS با شخصیت The Boss رو برای ویتا می ده بیرون:دی
آخه کی دلش میاد وقتی می تونه بازی رو با گرافیک بهتر (منظور همون در حد فریم و رزولوشن) رو کنسول نسل بعد ببینه بیاد نسخه این نسل رو با افت فریم، رزولوشن داغون، پارگی تصویر، aa 0 و... تحمل کنه:-&

آخرین ویرایش:
ای بابا مگه من گفتم بازی رو از نو بسازن؟:| بازی های بین نسلی پتانسیل این رو دارن که با یکم کار بهتر شن! نمونه اش GOW2 و MGS3 مثلا! این دو تا رو می تونستن با همون گرافیکی که تو کالکشن هاشون دیدیم برای PS3 تو همون اوایل عرضه PS3 عرضه شون کنن!
همین گرافیک این نسل MGS V رو دست نزنن، فقط یه روز:biggrin1: وقت بذارن تکسچرها رو ببرن بالا، ناتیو رزولوشن بالاتر بذارن، فریم رو روی 60 بقفلن و AA بالا بذارن، همین! یه روزم وقت نمی خواد، با یه ساعت:biggrin1:
خدایی کسایی که MGS کالکشن رو دیدن و می دونن تفاوت MGS3 نسخه کالکشن و اصلی چقدره دلشون میاد بگن نه؟:biggrin1: نسخه 3DS ـش هم با وجود افت فریم گرافیکش از PS2 بهتر بود...بخدا حیفه:((

نه از نو که نه می دونم دقیقاً چی می گی، اما اون کالکشنی ام که می گی بعد از چندین سال دادن به بازار
من بیشتر رو این موضوع بحث می کنم که دوست دارم اولین بازی کوجیما برای نسل بعد کاملا برای نسل بعد باشه نه لنگ در هوا
حالا بعداً اگه به عنوان کالکشن با کیفیت 4k روی PS4 اومد هیچی

سهیل هیچ MGS ـــیی رو تا 1.5-2 سال بعد از عرضه ی اون کنسول راهی بازاز نکردن یعنی اگه برای PS4 بخواد بیاد حداقل باید بازی بره تا اوایل 2015 (دوسال دیگه از الآن) !!! که خیلی خیلی بعیده
چون هیچ وقت بازی به این مهمی رو اوایل عمر کنسول نمیدن که!! بازی هم سوخته بشه بره !!

از طرفی دیگه فقط PS4 هم نیست دیگه و XBOX هم هست ، که معلوم نیست Next Xbox کی میاد
ولی در همین نسل حاضر ما حدود 140 میلیون کنسول داریم !! این یعنی یه بازار بزرگ قدر یه اقیانوس

در کل میدونم چی میگی ولی من بعید میدونم که بازی برای نسل بعد باشه هرچند که غیر ممکن نمیدونم!!
چون هنوز به درستی نمیدونیم چند درصد تو ساخت پروژه جلو رفتن ! یه سوالی هم برای من هست با توجه به شایعاتی که بوده اصلاً میخواد تغییراتی تو بازی که تا الآن داشتن میساختن اعمال کنه یا نه!؟!؟

آقا الان یه سرچی زدم رسیدم به این تاپیک تو نئوگاف! :
Kojima hints MGS Ground Zeroes for next-gen; more info "sooner than you think" - NeoGAF
An interesting bit from another interview with Kojima that was conducted when he was in Dubai, from DvLZGame (keep in mind this is a translation).

Kojima was asked if Ground Zeroes will be released for next gen systems. He answered that this was "a secret he could not talk about".

The interviewer continued by saying he expected Microsoft and Sony to announce their new consoles this E3 or sooner, and he expects to see more of Ground Zeroes then, since he believes it will be for those systems. Kojima replied by saying: “We will see about this one day… Maybe sooner than you think.”

Of course Kojima is deliberately being vague here, so how to interpret his comments is hard to say. But it does seem to at least imply the game is going to be available on the next generation systems. At the very least Kojima is working on next gen consoles with the FOX Engine. All we can do now is wait.

Source
همین طوریشم خیلی احتمالش بالاست برای PS4 بیاد...اگه هم بخوایم منطقی باشیم اصلا به بازی نمی خورد روی کنسول های فعلی اجرا شه!

دوستان تریلر MGS 5 رو تو روز ببینید ( تو فروم ممیتونید پیدا کنید ) گرافیکش از نظرم خیلی کم جزئیاته ! همون کمپ امگا تو روزه. درضمن یه سوتی ـم داره اینه که هوا صافه و آفتابیه ولی اینا لباساشون کامل خیسه و حتی صورتشونم خیسه ! ولی بیگ باس که از صخره میاد بالا کاملا خشکه :)

منتظر باشید کوجیما تو E3 بازی رو انحصاری PS4 اعلام کنه ! :دی

دوستان تریلر MGS 5 رو تو روز ببینید ( تو فروم ممیتونید پیدا کنید ) گرافیکش از نظرم خیلی کم جزئیاته ! همون کمپ امگا تو روزه. درضمن یه سوتی ـم داره اینه که هوا صافه و آفتابیه ولی اینا لباساشون کامل خیسه و حتی صورتشونم خیسه ! ولی بیگ باس که از صخره میاد بالا کاملا خشکه :)

خودشون تو کنفرانس به این نکته اشاره کردن ! سوتی کجا بود ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or