آیا سونی در Tgs امسال قیمت Ps3 رو کاهش می دهد ؟

Mil@D-777

کاربر سایت
Jesse Divinch که یک تحلیل گر بازار مبادلات است اظها کرد سونی برای یک رقابت پایا پای با مایکروسافت باید قیمت کنسول خود را در شمال آمریکا کاهش دهد .
البته طبق گزارشهای این شرکت آنها تمایل دارن تا قیمت رو کاهش بدن به دلیل خسارتهای مالی ناشی از ضرر این کنسول . Divinch گفت : سونی به وسیله حمایت شرکتهای third party می تونه این ریسک رو انجام بده در غیر اینصورت مایکروسافت فاصله فروش رو بیشتر خواهد کرد . با همه اینها نمایشگاه Tokyo Game Show در این ماه برگزار خواهد شد . این می تونه یک فرصت و شانس خوبی برای سونی باشد برای بهتر کردن وضعیت این کنسول در کشور ژاپن .
بهرحال این یک تصور جالب توجه است . سونی فعلا برنامه ای برای کاهش قیمت PS3 ندارد هرچند اگر این شرکت قیمت را کاهش دهد (در نمایشگاه TGS 07 یا تا اواخر امسال ) این به نفع این کنسول خواهد بود و بقا را در این صنعت راحتتر می کند .

ps3-logo.jpg

سونی E3 هم گفته بود هم گفت. به هر حال باید همین کار رو بکنه تا بتونه فروشش رو افزایش بده .

خدا کنه قیمتش بشه 200 تا من یه چندتایی بگیرم!

من فکر نمیکنم مشکل سونی قیمتش باشه، حالا 50 دلار کم یا زیاد چقدر تو فروش یه کنسول 500 دلاری میتونه تاثیر داشته باشه؟
من فکر کنم اگه 1- کپی خور بشه 2- بازیهایه بیشتر و بهتری براش عرضه بشه، میتونه امیدوار باشه. در ضمن MGS4 و Final Fantasy XIII حتما خیلی رو فروشش تاثیر میزاره ولی خب کو تا ریلیز این بازیها.

اگه تا 400 دلار پايين بياره فك كنم تاثير داشته باشه/:) ولي مهمتر از همه كرك شدن كنسول هستش:(:-" بازي ها هم هر روز داره بهتر و بهتر ميشه :love: گفتم كه مساله اصلي كرك شدنه :love:

اقا این Jesse Divinch هم حالش خوش نیست ها کدام شرکتی قیمت کنسوش رو به فاصله دو ماه 150 تا 200 دلار کاهش می ده؟!باز می گفت برای کریسمس یا اوایل سال بعد بیشتر "واقع گرایانه" بود.

اقا این Jesse Divinch هم حالش خوش نیست ها کدام شرکتی قیمت کنسوش رو به فاصله دو ماه 150 تا 200 دلار کاهش می ده؟!باز می گفت برای کریسمس یا اوایل سال بعد بیشتر "واقع گرایانه" بود.
واقعانمی دونم چطوری به سونی گفته 100 دلار قیمت کنسول رو کاهش بدی (چون خیلی دور از واقعیت بود توی خبر از قیمت صحبت نکردم :cheesygri چون واقعا 100 دلار خیلی زیاده همینطوریش سونی داره کلی ضرر میده حالا بیاد هنوز 1 سال هم از عمر کنسول نگذشته 100 دلار دیگه هم کاهش بده که عوض سود کنسوهای قبلیش روی این کنسول این همه ضرر خیلیه . ولی خوب یه جورایی سونی باید ریسک کنه و یکی از این دو راه رو انتخاب کنه (چون نه راه پس داره نه پیش ) ولی فکر نمی کنم اومسال کاهش قیمت داشته باشه چون تازه قیمت کنسولش رو 100 الی 50 دلار کاهش داده . واقعا به جای باید مایکروسافت قیمتاشو کاهش بده که بعد از 2 سال که از عرضه کنسولش میگذره تازه 50 دلار کاهش قیمت داشته . فکر کنم اگه امسال بخواد قیمت رو کاهش بده توی TGS حتما اعلام می کنه .

من فکر نمیکنم مشکل سونی قیمتش باشه، حالا 50 دلار کم یا زیاد چقدر تو فروش یه کنسول 500 دلاری میتونه تاثیر داشته باشه؟
من فکر کنم اگه 1- کپی خور بشه 2- بازیهایه بیشتر و بهتری براش عرضه بشه، میتونه امیدوار باشه. در ضمن MGS4 و Final Fantasy XIII حتما خیلی رو فروشش تاثیر میزاره ولی خب کو تا ریلیز این بازیها.
چرا اتفاقا مسئله الان همینه چون دقیقا سونی بعد از GDC 07 واقعا کولاک کرده و از حق نگذریم هرکاری تونسته کرده Home رو معرفی کرد چندتا بازی انحصاری خوب و زیبا و همچنین دیگه هم بازیهاش داره افزایش پیدا می کنه هم کیفیتشون و دیگه اکثرا از لحاظ کیفیت با بازیهای 360 برابری می کنه .
البته مسئله کپی خور شدن اصلا دلیل نمیشه این فقط برای کشور ما صدق می کنه نه کل دنیا . اگه سونی بتونه اختلاف کنسولشو با 360 به 50 دلار برسونه واقعا می تونه فروشش رو خیلی بالا ببره مخصوصا توی ژاپن .

آخرین ویرایش:
الان مثلا فروشگاه فتحی و کیان PS3 60 GiG رو 500 چوق میدن . (در حالی که تا همین چن وقت پیش 600 چوق میدادند.)
امین جان یه P.m به من بزن آدرس و شماره این دوتا مغازه رو به من بده چون دوباره در فکر Ps3 هستم اگر هم خواستی همین جا بگو.

خب سوني در Tgs ميتونه خبر از كاهش قيمت پلي3 تنها در ژاپن رو بده. اين طوري به فروش ميكنه كمي كمك كنه.
من نمیفهمم که یعنی سونی نمیفهمه اگه کپی خور شه 6 میلیون نفر تو ایران این کنسول رو میخرن ؟؟
از اين خبرا نيست....

من نمیفهمم که یعنی سونی نمیفهمه اگه کپی خور شه 6 میلیون نفر تو ایران این کنسول رو میخرن ؟؟ :biggrin1:

نه بابا ديگه اينقدره هم نه:biggrin1: 6 مليون؟:eek:/:):-" رو يكي دو مليون ميشه حساب كرد ولي 6 مليون ديگه خيلي خيلي خوش خياليه/:) ولي اگه كپي خور بشه به نظر من كه خيلي به نفع خود سوني ميشه :love: درسته رو شركت بازي سازي خودش يه كم تاثير مي زاره (توو فروش بازي هاي اصل) ولي در عوض ش فروش خود كنسول علاوه بر اينكه اون تاثير رو جبران ميكنه بلكه فروشش رو دوبل ميكنه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or