آیا در عنوان «Ghost Recon Wildlands» اشاره‌ای به نسخه جدید «Splinter Cell» شده است؟

  • Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
این روز‌ها طرفدارهای مجموعه «Splinter Cell» برای معرفی نسخه جدید این مجموعه لحظه شماری می‌کنند؛ هر چند هنوز دقیقا مشخص نیست که این عنوان در حال ساخت است یا نه. بسیاری منتظر هستند که هرچه زودتر «Ubisoft» از نسخه جدید این مجموعه رونمایی کند و این اواخر، انتظارها با حضور شخصیت محبوب این مجموعه «Sam Fisher» در عنوان «Ghost Recon Wildland» حتی بیشتر هم شده است. شاید حضور این شخصیت به معنی معرفی‌ نسخه جدید Splinter Cell نباشد؛ اما نمی‌توان به راحتی از کنار آن گذشت.

ghost_recon_wildlands_splinter_cell-600x277.jpg

آقای «Michael Ironside» را که به عنوان صداپیشه سم فیشر می‌شناسیم (وی در آخرین نسخه این مجموعه صداپیشه سم فیشر نبود) به تازگی در جدیدترین قسمت «Inside Xbox» حضور داشته و درباره برعهده گرفتن دوباره صداپیشگی این شخصیت در عنوان Ghost Recon Wildland صحبت‌هایی داشته است.

با توجه به اظهارت آیرونساید، او در ابتدا بر عهده گرفتن نقش سم فیشر را رد کرد، ظاهرا وی احساس می‌کرد که این کاراکتر، شخصیتی خطی و دو بعدی بوده و آن حس و حال مورد نیاز را برای خلق یک شخصیت جالب، ندارد. وی در کنار سازندگان Splinter Cell یعنی «Ubisoft Montreal» کمک کرد که سم فیشر باز نویسی شود.

با توجه به وبسایت «IGN»، وی گفته که منبع الهام برای پیش‌زمینه این کاراکتر، بر اساس یک مواجه دهه 70 میلادی با یک سرباز اوکراینی در یک عروسی بوده است.

در خبری دیگر، ظاهرا امکان دارد در ماموریتی که سم فیشر در Ghost Recon Wildland حضور داشته، اشاره‌ای به نسخه بعدی Splinter Cell شده باشد.

در ماموریتی در عنوان گوست ریکون که هم‌اکنون در دسترس است، شما سم فیشر را مشاهده خواهید کرد و صداپیشگی او را نیز مایکل آیرونساید بر عهده دارد. بعد از به اتمام رساندن این ماموریت «PvE»، شما کات‌سینی (Cutscene) را مشاهده خواهید کرد؛ سم فیشر با مربی Ghost ها، «Karen Bowman»، صحبت می‌کند، کسی‌که ظاهرا سم فیشر او را می‌شناسد و او را لیندا خطاب می‌کند. لیندا می‌گوید که دوست سم فیشر، Anna Grimsdottir، پیامی فرستاده که “رئیس ستاد مشترک می‌گوید آن‌جا امکان یک «Empty Quiver» وجود دارد.”

این یک اصطلاح نظامی است که به از دست دادن یک اسلحه هسته‌ای اشاره دارد. امکان دارد که این به عنوان ستاپ یک عنوان Splinter Cell به کار گرفته شود. Bowman می‌گوید که می‌تواند سم فیشر را منتقل کند و فیشر جواب می‌دهد: «یک بار فردی گفت، قیمت موفقیت، کار سخت و تعهد است.» و بعد از این، به نظر می‌رسد که برای ترک کردن آماده می‌شود.

هیچ‌چیز روشن نیست و نمی‌توان این را آن‌چنان اشاره‌ای برای یک بازی جدید به حساب آورد؛ شاید واقعا یوبیسافت می‌خواهد توضیح دهد که چرا سم فیشر آن اطراف نمی‌ماند تا کار با Ghost ها را ادامه دهد.

به هر حال «E3 2018» می‌تواند بهترین محل برای رونمایی از نسخه جدید این عنوان باشد و شاید هم در حقیقت، نسخه جدید در دستور کار قرار گرفته است.

نظر شما چیست؟ آیا این عنوان در E3 2018 معرفی خواهد شد یا باید مدت زمان بیشتری صبر کرد؟

منبع:GameSpot / VG247

Read the whole post here.
 
آخرین ویرایش:
سم فیشررر بی شک معرفی میشه \m/
دیگه امکان نداره اینا همه شایعه و اتفاقی باشه:D
من که دلم نمیخواد معرفی شه:| نه این نه pop چون فقط یه اسمه که ازشون باقی مونده و باقی میمونه ubisoft دیگه اون یوبی قدیمی نیست شده یه دزد اشغال ساز همین الانم معلونه برنامشون برا ip های دیگه چیه یه سال اساسینز یه سال واچ داگز:-&
 
  • Like
Reactions: Ozzy the turtle
من که دلم نمیخواد معرفی شه:| نه این نه pop چون فقط یه اسمه که ازشون باقی مونده و باقی میمونه ubisoft دیگه اون یوبی قدیمی نیست شده یه دزد اشغال ساز همین الانم معلونه برنامشون برا ip های دیگه چیه یه سال اساسینز یه سال واچ داگز:-&
داداش انصافا این آخری خیلی خوب بود
منظورم blacklist هست. من خیلی حال کردم
اگه ی بازی بدن بیشتر درگیر مسائل شخصی بشه هم من کاملا حال میکنمB-)
پاپ که آخری انصافا جالب نبود اونقدر باگگگگگگگگگگگگ داشت ک من نصفه و نیمه ولش کردم حیف شد ولی اگ یه کالکشن ریمستر بدن هم برامون کافیه
 
احساس میکنم یوبی میخواد مشابه کاری که مارول با avengers انجام داد رو انجام بده و بازیهای مختلف tom clancy رو با هم ترکیب کنه.انصافا هم ایده جذابیه سم فیشر و گوست و..8->
بهش فکر نکرده بودم ولی الان ک گفتی بنظر ایده جذابی میاد
یه بازی مستقل از هرکدووم و یه بازی ک همه توش باشن:o:D
 
  • Like
Reactions: Ali Rz and s.snake2
داداش انصافا این آخری خیلی خوب بود
منظورم blacklist هست. من خیلی حال کردم
اگه ی بازی بدن بیشتر درگیر مسائل شخصی بشه هم من کاملا حال میکنمB-)
پاپ که آخری انصافا جالب نبود اونقدر باگگگگگگگگگگگگ داشت ک من نصفه و نیمه ولش کردم حیف شد ولی اگ یه کالکشن ریمستر بدن هم برامون کافیه
Black list خوب بود اما داستانش خیلی بیخود بود شماره قبلیش که کلا شرور بود نصف da هم نبود:D الان بیان یه sc بایه داستان بیخود ow و تقلید از رو عناوین دیگه بدن خوشتون میاد؟ بنظرم یوبی همون موقع باید ورشکست میشد حقوق ip هاش میفتاد دست ناشرای کار درست
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or