آیا بازی The Last of Us Part 2 درگیر یک ماجرای کپی‌رایت شده‌است؟

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در جدیدترین اخبار بازی مورد انتظار The Last of Us Part 2، به‌نظر می‌رسد استودیو Naughty Dog و شرکت Sony بابت انتخاب موسیقی تریلر جدید این عنوان دچار حواشی زیادی شده‌اند.
The-Last-of-Us-Part-2-1.jpg

اخیرا یک تبلیغ تلویزیونی جدیدی از بازی The Last of Us Part 2 منتشر شده و در آن، از آهنگ True Faith که برای اولین بار در سال 1987 توسط New Order تهیه و تولید شده‌بود، استفاده شده‌است. اما این آهنگ در سال 2011 توسط هنرمندی به نام Lotte Kestner نیز کاور شده بود و ورژنی که در تریلر منتشر شده توسط سونی می‌شنویم، شباهت زیادی با آن دارد. حال خانم Lotte Kestner با انتشار توئیتی به این موضوع واکنش نشان داده‌است.

او که کاور این آهنگ را پیش‌تر در آلبوم Stolen منتشر کرده‌بود، با انتشار توئیتی خطاب به ناتی داگ و نیل دراکمن...

Continue reading...

Last edited by a moderator:
طرف چه رویی داره...خودش رفته اهنگ یکی دیگه رو کاور کرده...برای کاور اهنگ فقط باید از سازنده اهنگ اصلی اجازه گرفت نه اشخاصی که قبلا اهنگ رو کاور کردن...کاورها هم بعضا شبیه هم ممکنه بشند...اینجاست که میگن خدا میبخشه کدخدا نمیبخشه!!!
یه نکته رو هم بگم معروف ترین کاوری کاوری که شده اهنگ سریال بازی تاج و تخته از رو زلدا 64 ولی ندیدم کسی اشاره کنه...
زلدا 64 دو تا تم داره یکی نغمه زمان و یکی نغمه طوفان!!!
اسم اصلی رمان بازی فیلم بازی تاج و تخت هم نغمه اتش و یخه...جالبه که اتش میتونه تمثیل زمان باشه که همه چی رو می سوزونه واز بین میبره و یخ هم بسیار شبیه طوفانه:

هر آهنگی این روزها بسازی شبیه یه آهنگ دیگه میشه اگه عینا مثل اون آهنگ باشه باید ادعا کنه وگرنه اینکه بگه بر وزن این آهنگ من بوده و اینها چرتی بیش نیست.

• Like
Reactions: HOOMAN 120
بنده خدا حق داره من رفتم الان کاورش گوش کردم خیلی شبیه بود حتی اون وکالیزیشن آخر تریلر هم که تو موزیک اصلی نبود از رو این کاور کپی کرده بودن. درستش این بود حداقل یه اسمی میبردن ازش با توجه به این که اصلا خواننده شناخته شده ای هم نیست.

هر آهنگی این روزها بسازی شبیه یه آهنگ دیگه میشه اگه عینا مثل اون آهنگ باشه باید ادعا کنه وگرنه اینکه بگه بر وزن این آهنگ من بوده و اینها چرتی بیش نیست.
...

نیل دراکمن از طرف ناتی داگ رسما از خواننده کاور عذرخواهی کرده:

IMG_20200610_051553_088.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or