Aghahadi کاربر سایت Jun 26, 2023 #1 سلام دوستان.. نسخه oplی که تو منوی ماتریکس دارم قدیمیه و میخوام آپدیتش کنم..این کار چطور انجام میشه..؟؟ آیا شدنی هست..؟ ممنون میشم دوستان جواب بدند.. Reactions: mqg1387
سلام دوستان.. نسخه oplی که تو منوی ماتریکس دارم قدیمیه و میخوام آپدیتش کنم..این کار چطور انجام میشه..؟؟ آیا شدنی هست..؟ ممنون میشم دوستان جواب بدند..
Aghahadi کاربر سایت Jun 26, 2023 #2 نوشته شده توسط mqg1387: بله،برنامه های ماتریکس تو پوشه اپس رو فلشته،داخل پوشه یه openps2ld.elf هست،اونو با نسخه جدید که اسمشو به همین تغییر میدید جایگزین کن. بیشتر... اها که اینطور.. ممنون.. پس کاربرد اون برنامه های داخل پوشه system و اون نوت پد کانفیگ چی هست؟ Reactions: mqg1387
نوشته شده توسط mqg1387: بله،برنامه های ماتریکس تو پوشه اپس رو فلشته،داخل پوشه یه openps2ld.elf هست،اونو با نسخه جدید که اسمشو به همین تغییر میدید جایگزین کن. بیشتر... اها که اینطور.. ممنون.. پس کاربرد اون برنامه های داخل پوشه system و اون نوت پد کانفیگ چی هست؟
mqg1387 کاربر سایت Jun 26, 2023 #3 نوشته شده توسط Aghahadi: اها که اینطور.. ممنون.. پس کاربرد اون برنامه های داخل پوشه system و اون نوت پد کانفیگ چی هست؟ بیشتر... بله همون سیستم منظورم بود،شرمنده آخه پوشه ای که داخلش اپ ها رو میریزی سیستمه آخرین ویرایش: Jun 26, 2023 Reactions: Aghahadi
نوشته شده توسط Aghahadi: اها که اینطور.. ممنون.. پس کاربرد اون برنامه های داخل پوشه system و اون نوت پد کانفیگ چی هست؟ بیشتر... بله همون سیستم منظورم بود،شرمنده آخه پوشه ای که داخلش اپ ها رو میریزی سیستمه
Aghahadi کاربر سایت Jun 26, 2023 #4 نوشته شده توسط mqg1387: بله همون سیستم منظورم بود،شرمنده آخه پوشه ای که داخل اپ ها رو میریزی سیستمه بیشتر... اها... خواهش میکنم.. یه سوالی که پیش اومد برام اینه که، اسم برنامه ها باید مطابق config.txt باشه یا اینکه خود کانفیگ رو هم میشه اسمشونو دستکاری کرد؟؟ گمونم یه بار سعی کردم اینکارو بکنم ولی وقتی که برنامه رو جایگزین میکردم و به قولی آپدیت میکردم، بعد از اجرا صفحه سیاه میموند.. Reactions: mqg1387
نوشته شده توسط mqg1387: بله همون سیستم منظورم بود،شرمنده آخه پوشه ای که داخل اپ ها رو میریزی سیستمه بیشتر... اها... خواهش میکنم.. یه سوالی که پیش اومد برام اینه که، اسم برنامه ها باید مطابق config.txt باشه یا اینکه خود کانفیگ رو هم میشه اسمشونو دستکاری کرد؟؟ گمونم یه بار سعی کردم اینکارو بکنم ولی وقتی که برنامه رو جایگزین میکردم و به قولی آپدیت میکردم، بعد از اجرا صفحه سیاه میموند..
Aghahadi کاربر سایت Jun 26, 2023 #5 نوشته شده توسط mqg1387: میشه جایگزین کرد اسمشونو،ولی باید دقیقاً همون رو بنویسی،حتی حروف کوچک و بزرگ باید رعایت شه. باید تو کانفیگ عوض کنی بیشتر... عجب..! خیلی ممنون.. Reactions: mqg1387
نوشته شده توسط mqg1387: میشه جایگزین کرد اسمشونو،ولی باید دقیقاً همون رو بنویسی،حتی حروف کوچک و بزرگ باید رعایت شه. باید تو کانفیگ عوض کنی بیشتر... عجب..! خیلی ممنون..