آپدیت 4.50 سیستم عامل PS3 و امکانات جدید آن

• Thread starter Thread starter FarSeeR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FarSeeR

کاربر سایت
67918301885184018058.jpg

تا ساعاتی دیگر آپدیت جدید سیستم عامل سونی منتشر خواهد شد. ورژن 4.50 بیشتر تمرکزش بر روی تجربه ی دانلود و استفاده از فروشگاه دیجیتال سونی واقع شده است. امکانات جدید به این ورژن اضافه شده است تا اعضای PSN راحت تر از قبل بتوانند از ان استفاده کنند. همچنین امکان ارسال فایل از PS3 به PSVita توسط wi-fi نیز فراهم شده تا به راحتی بتوانید فایل های خود را بین این دو کنسول جا به جا کنید. همچنین برای تروفی ها نیز امکان جدید اضافه شده که در زیر توضیح داده شده است.

بنابراین به طور لیست وار امکانات اضافه شده توسط آپدیت جدید به PS3 عبارتند از:

- دانلود و آپدیت اتوماتیک سیستم عامل از این پس برای تمام کاربران فراهم شده و دیگر در انحصار دارندگان پلاس نیست.

- دانلود و آپدیت بازی ها نیز همانند آپدیت سیستم عامل برای تمام کاربران قابل استفاده است.

- آپشن جدید تحت عنوان Trophy Privacy به تنظیمات کنسول اضافه شده تا مانند PSVita بتوانید بازی هایی را که دوست ندارید دیگران از تروفی هایتان در آن با خبر شوند را به طور غیر قابل نمایش برای عموم قرار دهید.

- ارسال و دریافت فایل که شامل آهنگ، فیلم، بازی و ... میشود توسط wi-fi بین دو کنسول PS3 و PSVita.

اگر قابليت اپديت كردن هم مثل پلاس ها شده باشه فوق العاده است چون بازم ميشه از طريق PS3 PR OXY اپديت هارو دانلود كرد و ريخت روي PS3 !

-------------------------------------------------

ويرايش

ما رفتيم ديديم براي همين موراد اتو دانلود ! چيز خاصي كه من حس نكردم ! بازي اپديت دار هم نداشتم ببينم ! حتي توي اپديت كردن و نكات مهم اپديت هم اصلا" اون دو مورد اول رو ننوشته بود :| يعني پيچونده شديم :|

آخرین ویرایش:
اگر قابليت اپديت كردن هم مثل پلاس ها شده باشه فوق العاده است چون بازم ميشه از طريق PS3 PR OXY اپديت هارو دانلود كرد و ريخت روي PS3 !

-------------------------------------------------

ويرايش

ما رفتيم ديديم براي همين موراد اتو دانلود ! چيز خاصي كه من حس نكردم ! بازي اپديت دار هم نداشتم ببينم ! حتي توي اپديت كردن و نكات مهم اپديت هم اصلا" اون دو مورد اول رو ننوشته بود :| يعني پيچونده شديم :|
یک چیز نافرمیه اون اتو آپدیت :دی ! من که پلاسم و حواسم نبود اتو ساین این بوده پروفایلم ... دستگاه کلا به برق وصل نبوده متوجه ای ؟:دی من کلا 2 گیگ داشتم که باید تا آخر هفته نگه میداشتم :دی ! 3 رو روشن کردیم که بریم بی اف 3 رو مولتی بزنیم دیدیم داره دانلود میکنه یه چیزیو :دی ! خدایای چی داره دان میشه ؟:دی ! دیدم 1.5 گیگ از 3 گیگ آپدیت گاد آو وار اسنشنو گرفته :| ! تازه لیتل بگی پلنتم داشت میگرفت آپشو :| !
هیچی دیگه اتو ساین رو خاموش کردم و خیلی ریلکس منتظر فرا رسیدن مرگم شدم :دی !

اونکه آره
هک PS3 دیگه همیشگی شده و مطمئن باشید 3-4 روز دیگه CFW میاد ! :|
امروز خواستم تروفیامو Synce کنم دیدم میخواد آپدیت کنه بیخیال شدم ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or