آپدیت روز عرضه بازی Ratchet & Clank: Rift Apart حالت 60 فریم همراه با ری-تریسینگ فعال را اضافه می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در حالی که کمتر از یک هفته با عرضه بازی Ratchet & Clank: Rift Apart فاصله داریم، اینسامنیاک گیمز جزئیاتی را از آپدیت روز اول این عنوان به اشتراک گذاشته است. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

بازی Ratchet & Clank: Rift Apart

پس از اینکه مشخص شد حجم جدیدترین نسخه سری رچت اند کلنگ بر روی پلی استیشن 5 تنها 32 گیگابایت خواهد بود، بسیاری از طرفداران کنجکاو بودند که بدانند آیا بازی آپدیت روز عرضه‌ای را هم دریافت خواهد کرد یا خیر. با اینکه هنوز حجم دقیق آپدیت زمان عرضه مشخص نیست، اما اکنون می‌دانیم که این آپدیت چه ویژگی‌هایی را در بر دارد.

استودیوی Insomniac Games با انتشار توئیتی رسما اعلام کرد که آپدیت روز عرضه Ratchet & Clank: Rift Apart، حالت گرافیکی Performance Mode و همچنین Performance RT Mode را به بازی اضافه خواهد کرد. حالت دوم نام‌برده شده، به بازیکنان این امکان را می‌دهد تا این عنوان پلتفرمر را با ری-تریسینگ فعال و 60 فریم بر ثانیه تجربه کنند.

این آپدیت همچنین شامل برطرف کردن برخی باگ‌ها خواهد بود. پیش از این بازی Spider-Man: Miles Morales نیز مدتی پس از عرضه حالت ری-تریسینگ فعال همراه با 60 فریم را دریافت کرده بود، اما بازیکنان رچت اند کلنگ: ریفت اپارت در هنگام عرضه به این حالت گرافیکی دسترسی خواهد داشت.

بازی Ratchet & Clank: Rift Apart در تاریخ 11 ژوئن (21 خرداد) برای PS5 منتشر می‌شود. پری لود بازی از همین حالا برای افرادی این عنوان را پیش‌خرید کرده‌اند، آغاز شده است.

من امکان آپلود ویدئو تو سایت اصلی رو نداشتم متاسفانه ولی اگه خواستید ببینید بازی تو این حالت Performance RT Mode چطوری اجرا میشه این توئیتی که گذاشتن رو ببینید خودتون:
به قول یکی، اینسامنیاک گیمز همون بچه درس خون کلاسه که همیشه بیشتر از اون چیزی که ازش خواستن مشق مینویسه. :D تو این وضعیت فعلی دنیا کی از اینا انتظار داشت تو سال اول لانچ PS5 دوتا بازی باکیفیت عرضه کنن، برای جفتشون هم این حالت 60 فریم و ری تریسینگ بذارن؟

من امکان آپلود ویدئو تو سایت اصلی رو نداشتم متاسفانه ولی اگه خواستید ببینید بازی تو این حالت Performance RT Mode چطوری اجرا میشه این توئیتی که گذاشتن رو ببینید خودتون:
به قول یکی، اینسامنیاک گیمز همون بچه درس خون کلاسه که همیشه بیشتر از اون چیزی که ازش خواستن مشق مینویسه. :D تو این وضعیت فعلی دنیا کی از اینا انتظار داشت تو سال اول لانچ PS5 دوتا بازی باکیفیت عرضه کنن، برای جفتشون هم این حالت 60 فریم و ری تریسینگ بذارن؟
همش بخاطر مدیریت قوی تد پرایسه، توی مصاحبش می گه "من همیشه عاشق سخت افزارهایی بودم که باعث شکل گیری ایده های نوآورانه می شن و به تحقق رویاهایی که دارم نزدیکم می کنه" برای همین از همون زمان PS2 به نمایشگاه های مختلف گیم می رفته تا با تکنولوژی های جدید آشنا بشه، تد پرایس دانش فنیش خیلی بالاست و تعجبی نداره که چنین مدیریتی روی بازی هاش داشته باشه

آپدیت نسل بعدی مترو هم قرار ری تریس 60 فریم باشه بنظرم در طول نسل با آشنایی دولپرا بیشتر از اینها میبینیم مخصوصا که کنسولای این نسل واقعا قوی هستن
البته توی بازیهای اپن ورلد فکر نکنم ری تریس 60 فریم شدنی باشه

آخرین ویرایش:
آپدیت نسل بعدی مترو هم قرار ری تریس 60 فریم باشه بنظرم در طول نسل با آشنایی دولپرا بیشتر از اینها میبینیم مخصوصا که کنسولای این نسل واقعا قوی هستن
البته توی بازیهای اپن ورلد فکر نکنم ری تریس 60 فریم شدنی باشه
مایلز مورالز OWــه همراه با RT و 60 فریم

همه اینها بخاطر تکنیک اپ اسکیل اختصاصی Insomniac به نام Temporal Injection هست.
این تکنیک یه تفاوت هایی با اپ اسکیل های معمولی داره .
روشش اینطوره که بجای اینکه هر پیکسل بطور کامل رندر بشه میاد و اندکی بیشتر از نصف اون پیکسل برای هر فریم رندر میشه سپس همون پیکسل های رندر شده میاد و توی یه صفحه فول سایز 4k تزریق میشه و تصاویر شارپ با ایمیج کوالیتی 4k بدست میاد.
به این صورت که اون پیکسل رندر شده مرتب تغییر مکان داده میشه از یه فریم به فریم دیگه و این باعث میشه که تصویر بازسازی شده ای بدست بیاد که کاملا آنتی آلیازینگ شده و شارپ هست.
این قابلیت رو توی اسپایدرمن ۲۰۱۸ نسخه PS4 Pro هم استفاده کرده بودن.
اونجا عمده رزولوشنی که در بازی استفاده میشده کمی بیشتر از 1440p بود یعنی 1584p و در صحنه های شلوغ هم 1440p بود ولی کسایی که اسپایدرمن ۲۰۱۸ رو توی یه تی وی 4k بازی کرده باشن حتما میدونن که ایمیج کوالیتی بازی خیلی بیشتر از این رقم بنظر میومد و حس میکردی که بازی با رزولوشن بالایی نزدیک به 4k native داره اجرا میشه.
حالا همینو برای مایلز مورالز و رچت هم دارن استفاده میکنن که نتیجه اش اینه که تو مود پرفرومنس بتونن به ۶۰ فریم همراه با ری تریسینگ برسن . البته تو مود Fidelity بازی 4k native هست، مثل چیزی که در مایلز مورالز دیدیم ولی در عوض ۳۰ فریم هست به همراه تکنیک ری تریسینگ و مابقی فیچرهای گرافیکی که میزانش کمی بالاتر از مودهای پرفورمنس هست.

View attachment VID_20210606_143914_135.mp4

این هم توییت های خود اینزامنیاک در مورد تکنیک اختصاصی که دارن
IMG_20210606_143420_248.jpg IMG_20210606_143421_564.jpg

آخرین ویرایش:
همه اینها بخاطر تکنیک اپ اسکیل اختصاصی Insomniac به نام Temporal Injection هست.
این همون تکنیکی هست که توی tv های 4k هم داره اجرا می شه یعنی پیکسل ها به سرعت شیفت می شن
اگر دقت کنید این شیفت شدن پیکسل ها داخل این تلویزیون ها مخصوصا برای رنگ خاکستری که انسان حساسیت بیشتری روش داره دیده می شه

برای همین هست که من تاکید دارم برای tv های 4k مخصوصا های اندها مقدارش رو درست تنظیم کنید من هم برای سونی هم برای الجی بعد از تنظیمش هیچ کس تا الان از جمله خودم نتونستم تفاوت 2k با 4k تشخیص بدیم فقط توی برخی صحنه های خاص اونم فقط خودم تفاوتش رو پیدا کردم که واقعا باید با ذره بین بگردید دنبالش

بین مدل های مختلف تی وی هم قدرت این اپ اسکیل خیلی متفاوته به طور مثال بین الجی bx cx اینطوری که نقد کردن تفاوت محسوس هست یا بین سری های های اند سونی با متوسط هاش که خودم فرقش رو دیدم

برای الجی باید سراغ شارپنس برید شارپنس جدید الجی چیزی مشابه همون clearity سونی هست که بهتره اسمش عوض کنه چون شارپنس اصلی خیلی چیز بی کیفیتیه

• Like
Reactions: samijavid
این تکنیک اختصاصی کسی نیست و قبلا توسط یوبیسافت در Ghost Recon Breakpoint استفاده شده.
خودشون این ادعا رو دارن که متد اختصاصی خودشون را دارن و یکجای دیگه گفتن:

There are other teams using similar techniques, but with slight variations in the implementation.

حتی تو توییت بالا هم از کلمه our temporal Injection استفاده کردن که بنظر میاد تغییراتی تو متدشون اعمال کردن

گاست ریکان یکسال بعد از اسپایدرمن ۲۰۱۸ منتشر شد

یه ویدیو از نتیجه کار با این متد:

View attachment IMG_20210607_080911_258.mp4

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or