آپدیت جدید Xbox Live امروز

Dreadlord

کاربر سایت
تایید شد که Firmware X360 امروز آپدیت خواهد شد!

twitter360.jpg

"تا چند ساعت دیگر هنگام Sign In کردن در Xbox Live پیغامی مبنی بر آپدیتی اجباری مشاهده خواهید کرد"
"اگر شما در Live بوده باشید احتمالا Sign Out شده و پیغامی برای قبول آپدیت مشاهده میکنید."

این آپدیت جهت آماده سازی برای اضافه کردن Facebook , Twitter و Last.fm به شبکه Xbox Live است.

منبع

آخرین ویرایش:
ممنون بابی :smile:
بعد واسه silver هم میشه استفاده کرد؟!:دی
فی التیر که نیستن دیگه؟!!
اگه درست یادم باشه گفته بودن تا یه مدت این قابلیت برای اعضای Silver هم قابل استفاده خواهد بود. (Trial)
ویلتر هم فکر نکنم باشه.:biggrin1:

There are no new features or changes in this update. This update is preparation for additional system enhancements (Facebook/Twitter/Last.FM) that will arrive later this year.

دقت کنيد تو ترجمه !

من با توجه به این گفتم.
Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll receive a prompt to accept this mandatory update
ویرایش :
درسته آین آپدیت برای آماده سازی برای اضافه کردن این 3تاست.

خیلی این آپدیت مشکوکه ... چیزی که اضافه نمیکنه, پس چرا آپدیت؟
لازم نیست از الان شما چیزی نصب کنی که بعدا روش میخواد F4c3b00k بیاد, اصلا همچین چیزی تو نرم افزار نیست.

اگه هم این باشه الان معلوم نمیشه چون مردم همه باهم بن میشن, شاید این آپدیت واسه اینه که بفهمن کیا iXtreme بازن بعد دم اومدن یه بازی بزرگ, مثله MW2 ملت رو بفرستن هوا.

لازم نیست از الان شما چیزی نصب کنی که بعدا روش میخواد F4c3b00k بیاد, اصلا همچین چیزی تو نرم افزار نیست.

اگه هم این باشه الان معلوم نمیشه چون مردم همه باهم بن میشن, شاید این آپدیت واسه اینه که بفهمن کیا iXtreme بازن بعد دم اومدن یه بازی بزرگ, مثله MW2 ملت رو بفرستن هوا.
آیدین نترس ! قبلا هم از این آپدیت ها که قبل از آپدیت اصلی میومد زیاد بود !
یغنی معمولا مایکروسافت قبل هر آپدیت بهاری یا پاییزیش چند تا آپدیت دیگه میزاره با اینکه هیچی هم اضاقه و تغییر نمیکنه ! یه چیز معمولیه !

آیدین جان ixtreme خودش اصلاً قابل شناسایی نیست. یعنی شما اگر فیرمور ixtreme بریزی ولی فقط بازی اورجینال استفاده کنی امکان بن شدن و شناسایت 0% هست.

همان طور هم که علی جان گفت اینم که آپدیت جدید برای داشبورد بیاد ولی هیچ امکان جدیدی اضافه نکنه تو 360 امر کاملاً عادی هست. همیشه وقتی یه آپدیت اصلی قرار بوده برای 360 بیاد قبلش یه آپدیت کوچک میاد که هیچی اضافه نمی کنه. عنوان هم می شه که آپدیت برای سازگاری با امکانات جدید هست که دلیل اصلیشم من نفهمیدم ولی احتمال می دم تو این آپدیت ها یسری از توابع و کد های اصلی امکانات جدید رو قرار می دن بدون دسترسی از سمت کاربر تا از لحاظ stability تست کنن کل live رو روش.

مرسی علی و اشکان عزیزم؛
تو یه فروم خارجی هم مطرح کردم, تقریبا نظرشون مثبت بود.
نگرانم!
لینک رو بده ببینم. چون همانطور که گفتم این فکر کنم 5 یا 6مین آپدیتی باشه که تو این سالها برای 360 میاد ولی امکانی اضافه نمی کنه. نهایتشم در نظر بگیریم برای شناسایی باشه (که به ixtreme ربطی نداره) هیچ کاری نمی شه کرد چون تا آپدیت دانلود نشه اجازه دسترسی به live داده نمی شه و اگر قرار باشه آپدیت رو نگیری با اینکه بن شده باشی هیچ فرقی نداره عملاً.

پ.ن: تو کلاً الکی سر هر مسئله ای نگرانی نمی دونم چرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or