آپدیت جدید بازی Darksiders 3 سیستم مبارزات قدیمی را به آن اضافه می‌‌کند

• Thread starter Thread starter Aria_P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Aria_P

عضو تحریریه
آپدیت جدید بازی Darksiders 3 تغییر نامتعارفی را در آن ایجاد خواهد کرد‌. با انتشار این آپدیت، بازیکنان خواهند توانست تا با یک ویژگی انتخابی، سیستم مبارزات را روی حالت کلاسیک تنظیم کنند که شبیه به دو نسخه‌ی اول است.

Darksiders-III.jpg

در حالت عادی سیستم مبارزات Darksiders 3 بیشتر شبیه به مجموعه‌ بازی دارک سولز کار شده، که مبارزات سریع و کمبو محور مجموعه را به مبارزاتی دقیق و انیمیشن محور سوق داده بود. حالا این ویژگی انتخابی جدید می‌تواند مخاطبان بیشتری را راضی نگه دارد. پس از آپدیت قادر خواهید بود تا در هر زمان بین دو حالت مبارزه سوییچ کنید و این تغییر ارتباطی با درجه‌ی سختی نخواهد داشت. این پچ هم‌اکنون برای همه‌ی پلتفرم‌ها در دسترس است. اگر تاکنون موفق به تجربه این عنوان نشده‌اید، بررسی بازی Darksiders 3 در بازی سنتر را مطالعه کنید.

Read the whole post here.

@Safety & Peace
یه امتحانی بزن ببین چطوره بعد از آپدیت و تغییرات تا چه حده:D
کلا اونایی که بازی کردن بهتر میتونند بشکافن این آپدیت رو:D
باو امیر من یه روز بعد از عرضه رسمی بازی، پلاتش کردم و پاکش کردم رفت:)) نوشدارو پس از مرگ سهرابه برای من:D
هنوز خود بازی رو نرفتی؟

پ.ن: سیستم مبارزاتش به خودی خود مشکلی نداره و چالش خوبی داره. مشکل اصلیش بالانس تعطیلشه. کلا از تعطیل هم اونورتره.

باو امیر من یه روز بعد از عرضه رسمی بازی، پلاتش کردم و پاکش کردم رفت:)) نوشدارو پس از مرگ سهرابه برای من:D
هنوز خود بازی رو نرفتی؟

پ.ن: سیستم مبارزاتش به خودی خود مشکلی نداره و چالش خوبی داره. مشکل اصلیش بالانس تعطیلشه. کلا از تعطیل هم اونورتره.
نه من که معلوم نیست کی برم سراغش:-" شاید بشه یکی دو سال دیگه اصلا :|
گفتم شاید هنوز رو سیستمت نصب باشه یه توضیحی بتونی بدی:دی

سلام پچه ها میخواستم بگم من چند روز پیش بازی darksiders warmaster که همون نسل هشتمیه نسخه اولرو تموم کردم واقعا هنوزم فوقالعاده است با اینکه قبلا تو نسل ۷ تمومش کرده بودم ولی بازم از شماره ۳ بیشتر حال داد هر کی میتونه بگیرتش که خیلی لذت بخشه .،گرافیکش هم خیلی خوب نسل هشتی شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or